Samsung 1600A ή LG BD370;

Samoladopoulos Asteris

Established Member
1 January 2008
258
Θεσ/νίκη
Είμαι μεταξύ των δύο bluray player , και το ποσό που είμαι διατεθιμένος να διαθέσω είναι έως 300 ευρώ
Και τα δύο συγκεντρώνουν θετικά σχόλια , τόσο ως προς την ταχύτητα ανάγνωσης/φόρτωσης του δίσκου , όσο και από τεχνικά χαρακτηριστικά
Από κοντά που τα είδα , το LG που φάνηκε καλύτερο σαν κατασκευή

Έχει κάποιος συμφορουμίτης φίλος προσωπική εμπειρία με κάποιο από τα παραπάνω μηχανήματα;
Υπάρχει κάποια άλλη αξιόλογη πρόταση σε αυτή τη κλίμακα τιμής;

Να διευκρίνίσω πως δεν θέλω παιχνιδομηχανή να εκτελεί χρέη player :2thumb22sup:

Δεν έχω ακούσει και δεί κάποιο απο αυτά που λές, μόνο απο ότι έχω διαβάσει θα πρέπει να είναι και τα δύο το ίδιο καλά.
Ρίξε και μιά ματιά στο SONYY BDP-S350...το έχω δεί να παίζει και δίνει πάρα πολύ καλή εικόνα...

Μιας και έχεις LG τηλεόραση, με το LG θα εκμεταλευτείς το SIMPlink .
Επίσης το 370 παίζει και ματρόσκες από εξωτερικό σκληρό και είναι ιδιαίτερα γρήγορο.
Αν και κάτοχος BD-1500, θα προτιμούσα τώρα το LG.

Μιας και έχεις LG τηλεόραση, με το LG θα εκμεταλευτείς το SIMPlink .
Επίσης το 370 παίζει και ματρόσκες από εξωτερικό σκληρό και είναι ιδιαίτερα γρήγορο.

Το Simplink το έχω στα υπόψην , καθώς έχω παραγγείλει και το RHT498H DVD Recorder της ιδίας εταιρίας , το οποίο και είναι από τα λίγα futureproof με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη (αν μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη στον οπτικοακουστικό χώρο με ασφάλεια :flipout:) και θα με βολέψει αφάνταστα αν λειτουργεί όπως υπόσχεται . Αν καταλήξω με 3 διαφορετικά χειριστήρια ιδίας εταιρίας , μάλλον θα χάσω τον μπούσουλα

Για τα mkv αρχεία έχω το WD media player , από το οποίο είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος (αν εξαιρέσεις τα μικροπροβλήματα με τα firmware) αλλά αν παίζουν απρόσκοπτα και στο LG , θα αποτελεί ένα μεγάλο συν και θα μειωθούν και οι συσκευές που είναι αραδιασμένες κάτω από την τηλεόραση (W.A.F.)

Τα ξαναείδα σήμερα από κοντά (το LG να παίζει) και μάλλον έχω καταλήξει στο 370 , οπότε και αναμείνατε εντυπώσεις από βδομάδα :grandpa:

Το Samsung μου φάνηκε υποδεέστερη κατασκευή σε σχέση με LG και Sony , και το Sony , αν και αυτό συγκεντρώνει πολλές θετικές γνώμες , είναι....Sony
Αν αναθεωρούσαν τις απόψεις τους περί εγγυήσεων , θα το κοιτούσα . Προς το παρόν όμως , μία κονσόλα είχα δικιά της και αυτή την έδωσα
(Η δύναμη των φόρουμ που λένε , ίσως θα έπρεπε να την υπολογίζουν περισσότερο . Μετά τα προβλήματα που είχαν συμφορουμίτες αλλά και την αντιμετώπισή τους από την εταιρία , με έχει χάσει ως πελάτη)

Λόγω χρήσης παλαιοτέρου ενισχυτή ο οποίος και δεν αποκωδικοποιεί τα νέα φορμά , το br player θα αναλαμβάνει την αποκωδικοποίηση και θα στέλνει "έτοιμο" το σήμα στον ενισχυτή προς αναπαραγωγή , έτσι;

Λόγω χρήσης παλαιοτέρου ενισχυτή ο οποίος και δεν αποκωδικοποιεί τα νέα φορμά , το br player θα αναλαμβάνει την αποκωδικοποίηση και θα στέλνει "έτοιμο" το σήμα στον ενισχυτή προς αναπαραγωγή , έτσι;

Απλά θα πεις στο 370 να στέλνει LPCM στον 4002.

Να σου πω ότι μέσω του SR8002 στην LG 42LH5000 αυτό το setup δουλεύει άψογα σε εμένα.