--- Samsung 2008 Plasma -A4/A5/A7 ---

Επειδή οι Samsung είναι οι μόνες τηλεοράσεις που έχουν μείνει με την λειτουργία picture in picture , επιμένω εδώ και όχι για PX80 ... μπορείτε να με πείσετε ότι έχω άδικο;

Re: Απάντηση: --- Samsung 2008 Plasma -A4/A5/A7 ---

Επειδή οι Samsung είναι οι μόνες τηλεοράσεις που έχουν μείνει με την λειτουργία picture in picture , επιμένω εδώ και όχι για PX80 ... μπορείτε να με πείσετε ότι έχω άδικο;

Με εξωτερικη πηγη και οχι δυο καναλια ταυτοχρονα ομως.

Μπορεις να εχεις 2 καναλια ταυτοχρονα (απο εξωτερικη πηγη με HDMI πχ dvd-recorder)

Rivers , περισσότερο για το πρωτάθλημα το θέλω ( πχ τώρα που παίζονται όλα τα παιχνίδια την ίδια ώρα ) picture and picture , η μία δίπλα στην άλλη

Η μία εικόνα από nova και η άλλη από αναλογική , δεν με χαλάει ...

Ένα πολύ καλό review της 50A550 από το Cnet.com (νομίζω πως τα Ευρωπαϊκά μοντέλα είναι ακριβώς ίδια).

The good: Highly accurate primary colors and color temperature; clean, less-noisy picture; above-average video processing; oodles of picture controls and settings; friendly, intuitive menu design; handsome look.

The bad: Subpar antireflective screen; black levels not quite as deep as those of the best plasmas; confusing picture mode arrangement.

The bottom line: Accurate color and a clean image define the excellent picture quality of the Samsung PN50A550 50-inch plasma HDTV.

Στο review επίσης αναφέρεται πως χρωματικά είναι καλύτερη από τις 8G Kuro, αλλά το μαύρο της υστερεί κάπως σε σχέση με αυτό της Pioneer αλλά και των τελευταίας γενιάς Panasonic.

δλδ η Kathrein δεν έχει hdmi ; :rifle:

2 εικόνες ισομεγεθής στην ίδια εικόνα θέλω , γίνεται;

Γινονται τα παντα και πολυ ευκολα. Μην μασας. Και εγω την σαμμυ την επελεξα ακριβως για αυτον τον λογω. Ειναι ΠΟΛΥ χρησιμο το πιπ/παπ. Ακου λοιπον τι μπορει να κανει:

1. Χωριζει ακριβως την οθονη στο 50-50 "τραβωντας" λιγο την εικονα σαν σινεμασκοπ.

2. χωριζει την εικονα στα 2 με σχεση 50-50 αλλα σε 4:3 φορματ αφηνοντας γκρι μπαρες επανω-κατω.

3. βγαζει την εικονα του πιπ σε μικρο παραθυρο σε οποια απο τις γωνιες της τηλεορασης επιλεξεις.

4. Εχεις επιλογη απο ποια εικονα απο τις 2 θα παρεις ηχο.

Samsung PS50A550 - Panasonic 46PZ85 .... 1-0

Cnet.com: Panasonic 46PZ85 Review

The good: The Panasonic TH-46PZ85U can produce one of the deepest shades of black we've ever tested; it has punchy color; a relatively effective antireflective screen; and sleek styling.

The bad: Poor noise reduction; less-accurate color temperature and primary colors; fewer picture controls than many HDTVs.

The bottom line: A couple of issues keep its picture out of the top tier, but excellent black-level performance still makes the Panasonic TH-46PZ85U plasma HDTV stand out from the pack.

Εγω τωρα σαν ασχετος να ρωτησω κατι.Διαβαζα πριν λιγο καιρο οτι τα πανελ που εχουν τεχνολογια πλασμα θα σταματησει η παραγωγη τους με πρωτη την Pioneer.Τι γινεται εντελει? Θα σταματησουν οι πλασμα ή οχι?-bye-

Εγω τωρα σαν ασχετος να ρωτησω κατι.Διαβαζα πριν λιγο καιρο οτι τα πανελ που εχουν τεχνολογια πλασμα θα σταματησει η παραγωγη τους με πρωτη την Pioneer.Τι γινεται εντελει? Θα σταματησουν οι πλασμα ή οχι?-bye-

Δεν νομίζω πως ειπώθηκε πουθενά πως θα σταματήσουν να παράγονται πλάσμα τηλεοράσεις, κι αν ειπώθηκε ήταν λάθος. Οι Panasonic, Samsung και LG δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν την παραγωγή πάνελ στο άμεσο μέλλον. Ίσως σταματήσει η Hitachi αλλά αυτή είναι έτοιμη να βαρέσει διάλυση γενικώς όσον αφορά τις τηλεοράσεις και μπορεί να σταματήσει και την παραγωγή LCD. Η Pioneer θα συνεχίζει να βγάζει πλάσματα απλά από το 2009 θα προμηθεύεται τα πάνελ από άλλο κατασκευαστή, πιθανόν την Panasonic.

Last edited:
Και επισης Panasonic PX80 - Panasonic PZ85 1-0

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030219,49296403,00.htm

Αυτοί δεν έχουν δοκιμάσει τις PZ ακόμα, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι σε άλλη κατηγορία οι δύο τηλεοράσεις. Πάντως για τα ελληνικά δεδομένα η PX80 όντως δείχνει πολύ πιο συμφέρουσα αγορά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: --- Samsung 2008 Plasma -A4/A5/A7 ---

Δεν νομίζω πως ειπώθηκε πουθενά πως θα σταματήσουν να παράγονται πλάσμα τηλεοράσεις, κι αν ειπώθηκε ήταν λάθος. Οι Panasonic, Samsung και LG δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν την παραγωγή πάνελ στο άμεσο μέλλον. Ίσως σταματήσει η Hitachi αλλά αυτή είναι έτοιμη να βαρέσει διάλυση γενικώς όσον αφορά τις τηλεοράσεις και μπορεί να σταματήσει και την παραγωγή LCD. Η Pioneer θα συνεχίζει να βγάζει πλάσματα απλά από το 2009 θα προμηθεύεται τα πάνελ από άλλο κατασκευαστή, πιθανόν την Panasonic.

Σωστος Ηχος Μαρτιου.:grinning-smiley-043Πλασμα Πανασονικ και LCD Sharp.

Πάντως για τα ελληνικά δεδομένα η PX80 όντως δείχνει πολύ πιο συμφέρουσα αγορά.

Για οποιον βλεπει και SD (και οχι μονο HD) η PX80 ειναι μονοδρομος θα ελεγα. Ηδη για την PZ85 εχει αναφερθει απο πολλους οτι δεν εχει πολυ καλη αποδoση σε SD.

Kαι στο ΗDTVtest μιλαει για soft εικονα και γενικα οχι πολυ θετικα σχολια.