--- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Re: --- Samsung LCD 2009 ---

Ειμαι σε πραγματικο διλλημα πλεον. Γινεται καταιγισμος απο νεες οθονες. Να αγορασω την 40αρα samsung 650? Την 40αρα w5500? Το θεμα ειναι αν θα εχει παλι clouding η sony και αν θα εχει την ιδια ποιοτητα εικονας σε sd οπως η samsung που εχει νεο βελτιωμενο τσιπακι

... η οποια ομως εχει "προβλημα" στο input lag...

κι εγω στο ιδιο εργο θεατης ειμαι...

... η οποια ομως εχει "προβλημα" στο input lag...

κι εγω στο ιδιο εργο θεατης ειμαι...

Kοιταξε αν εχει 17-34 ms παιζεις μια χαρα παιχνιδια και fps. Λιγοι καταλαβαινουν την διαφορα. Εγω στο monitor(hp 2475) εχω 15-35ms και παιζω μια χαρα.

Η sony αναμενεται να εχει 1-10 ms παλι, αλλα αν εχει clouding issues και κακο sd σημα θα αγορασω την 650.

Η sony αναμενεται να εχει 1-10 ms παλι, αλλα αν εχει clouding issues και κακο sd σημα θα αγορασω την 650.

Κακο SD σημα αποκλειεται γιατι οι W4000/4500 ηταν πολυ καλες στον τομεα αυτο. Δεν νομιζω να παμε σε χειροτερευση δηλαδη.

Για το clouding θα δουμε αν και οι Samsung εχουν τα ιδια πανελ με την Sony (με διαφορετικο φιλτρο ομως , αυτο που λεει η Samsung "Ultra clear panel") , αρα οι πιθανοτητες ειναι σχεδον οι ιδιες.

Δηλαδή θα αρχίσουμε να ψάχνουμε και τις κορυφαίες philips, που θα έχουν επίσης πάνελ samsung, για clouding; :flipout:Πάντως ότι και να λέμε, τα SPVA της samsung είναι κορυφή. Πρόσφατα αγόρασα μια DELL για το pc με SPVA samsung, και έμεινα με το στόμα ανοιχτό... Εννοείται ότι δεν συγκρίνεται με την προηγούμενη (LG)....

Δηλαδή θα αρχίσουμε να ψάχνουμε και τις κορυφαίες philips, που θα έχουν επίσης πάνελ samsung, για clouding;

Ναι , και σε οσες Toshiba εχουν S-PVA...

Παντως το clouding ειναι θεμα κυριως συναρμολογησης του πανελ απο οτι λενε πολλοι. Αν καποιες βιδες δεν βιδωθουν σωστα (πιο πολυ η πιο λιγο απο οτι πρεπει) εχουμε το φαινομενο αυτο.

Μερικοι στο ΑVforums ελεγαν οτι ειχαν ανοιξει την τηλεοραση τους και τις ξεβιδωσαν με αποτελεσμα να φτιαξει το προβλημα...

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=14380661
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=9731742&&#post9731742

Δηλαδή θα αρχίσουμε να ψάχνουμε και τις κορυφαίες philips, που θα έχουν επίσης πάνελ samsung, για clouding; :flipout:Πάντως ότι και να λέμε, τα SPVA της samsung είναι κορυφή. Πρόσφατα αγόρασα μια DELL για το pc με SPVA samsung, και έμεινα με το στόμα ανοιχτό... Εννοείται ότι δεν συγκρίνεται με την προηγούμενη (LG)....
Ξέρετε βρε παιδιά αν οι 37" τής Samsung φοράνε αυτό το SPVA πάνελ;
Ή μήπως τίποτα δυτεροτρίτα;;;

Δεν υπαρχουν καν S-PVA στις 37" , η γραμμη παραγωγης βγαζει 32" , 40", 46" , 52" και 55".

http://www.allbusiness.com/electronics/computer-electronics-manufacturing/10198631-1.html

Σε ευχαριστώ φίλε μου για τη διευκρίνηση!
Μπορώ να βρώ κάπου τί πάνελ φοράει η Samsung LE37A615A;

Το ρωτάω αυτό γιατι την έχω βρεί στα 599Ε και ψήνομαι να την αγοράσω.
Τα αξίζει άραγε αυτά τα λεφτά;

Ειμαι σε πραγματικο διλλημα πλεον. Γινεται καταιγισμος απο νεες οθονες. Να αγορασω την 40αρα samsung 650? Την 40αρα w5500? Το θεμα ειναι αν θα εχει παλι clouding η sony και αν θα εχει την ιδια ποιοτητα εικονας σε sd οπως η samsung που εχει νεο βελτιωμενο τσιπακι

περίμενε να βγουν, πηγαινε δες τες απο κοντα και αποφασιζεις....

Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η AUO (MVA) στα πάνελ της είναι παρόμοια με αυτή της Samsung (PVA). Έχουν μικρότερη αντίθεση, αλλά είναι αρκετά καλά σε γενικές γραμμές.

Λοιπόν ψάχνοντας στο νετ, η καινούργια πλάσμα λέγεται PS50B650.
Ξέρουμε περίπου πότε τις περιμένουμε?

The 40-inch, 1080p UE40B7000WW with LED edge lights is a truly magnificent TV. Not only does it boast a remarkably thin design and wonderful picture quality but it's got good online functionality and impressive built-in speakers. We were also delighted to see it can play MKV files -- a real boon

CNET: Samsung UE-40B7000 review

το cnet γιατί δεν αναφέρει κάτι για την ανάρτηση στον τοίχο, όπως το fullhd.gr??? δεν υπάρχει στη συσκευασία το σύστημα της ανάρτησης???

Εντυπωσιακο το οτι παιζει mkv.αρχεια και μαλιστα οπως λεει απροβληματιστα!

καλά τώρα για καλό το έκανες αυτό βρε Δημήτρη.. εκεί που κατέληξα στην 46G10 έρχεσαι τώρα και μου ανάβεις φωτιές :flipout: