--- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Re: --- Samsung LCD 2009 ---

Η 40Β650 δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο site του Πλαισίου...

Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε;

Απάντηση: Re: --- Samsung LCD 2009 ---

δηλαδή θες να μου πεις ότι η τιμή 1000 για την 40Β650 του Πλαισίου δεν μετράει?????

γιατί συγκρίνεις τις τιμές από το ίδιο μαγαζί και όχι με αυτή που έχει βγάλει το πλαίσιο?

Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, μια σαφή ερώτηση έκανα, αν στις 46'' αξίζουν τα 300 διαφοράς μεταξύ B650 και Β750. Τι σχέση έχουν οι 40'' σε αυτήν την ερώτηση?

Last edited:

Ήταν πολύ καλή τιμή, το λέγαμε αρκετοί στο forum, δύσκολα αγοράζεις κάτι στην Ελλάδα με την καλύτερη τιμή που βγάζει το idealo (ιδίως αν είναι και καινούργιο μοντέλο).

Ποιοί άρπαξαν την ευκαιρία από το forum; Για την ώρα σίγουρα εγώ και ο brazilakos, είναι κανείς άλλος?

καλημέρα...

πρώτον φίλε neten, συγγνώμη δεν είχα καταλάβει τι έλεγες... παρόλα αυτά μου φαίνεται φυσιολογική η διαφορά των 300 αν κρίνεις και τη διαφορά Ζ4500 με W5500 της Sony. Κάτι πρέπει να χρεώσουν, τόσο το κοστολόγησαν, τόσο το προσφέρουν... Για μένα δεν αξίζει, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη.

όσο για το πλαίσιο πήρα τηλέφωνο (είμαι εταιρικός πελάτης και μιλάω με συγκεκριμένο άτομο στο τμήμα πωλήσεων) για να ρωτήσω για ποιο λόγο εξαφανιστηκε από τη σελίδα το προϊόν. Μου απάντησαν ότι η παραγγελία ισχύει κανονικά με την τιμή που το παρήγγειλα (akisg ισχύει και για σένα αυτό).
Δεν μου εξήγησαν γιατί εξαφανίστηκε το προϊόν (αν και ρώτησα εάν πρόκειται να ανέβει η τιμή του), απλά μου ζήτησαν να μην ανησυχώ αφού η τιμή εχει κλειδώσει...

Να σας πω την αλήθεια δεν ανησυχούσα, αφού την αγόρασα κυρίως λόγω της εξαιρετικής τιμής της αλλιώς ίσως να το σκεφτόμουν λίγο παραπάνω. Απλά νομίζω ότι ήταν κελεπούρι νέο προϊόν με τέτοια τιμή...

Αναμένουμε νεότερα αύριο...

Επειδή υπάρχει διαφορά τιμής δεν σημαίνει ότι το αξίζει.Είναι και θέμα ποσότητας που πουλά κάθε μαγαζί μια ορισμένη περίοδο,και τι τιμές χονδρικής μπορεί ν'αγόρασε.Και κάθε φίρμα και μοντέλο έχουν τα δικά της περιθώρια για να υπάρχει σύγκριση.

κοίτα, από αυτά που είδα, όσο είδα γιατί δεν πήρα και τους δρόμους για να αρχίζω να ψειρίζω, είδα διαφορά περίπου 200 ...

δεν ξέρω δηλαδή ποιο άλλο είναι το κριτήριο για να πάρεις ένα μοντέλο από κάπου εκτός από την διαφορά της τιμής που θα βρεις... η αξιοπιστία του μαγαζιού (πλαίσιο)? η εγγύηση (2 χρόνια αντιπροσωπίας)? ή το να περιμένεις να βγει το επόμενο μοντέλο για να την πάρεις φτηνότερα?

επαναλαμβάνω ότι ήμουν μεταξύ αυτής και της W5500...

Αγοράζεις πάντα με τα κριτήρια σου και όποτε έχεις ανάγκη και όχι με ότι διαφημίζεται.Για μένα η εγγύηση μετρά περισσότερο από μια αμφίβολη καλύτερη τιμή.

Μήπως βγάλανε την 40Β650 από το site γιατί ήταν αθέμιτος ανταγωνισμός να τη βγάλουν πριν τη σωστή ημερομηνία κυκλοφορίας;
Γιατί δεν εμφανίζεται σαν καταχώρηση πουθενά αλλού...

Αγοράζεις πάντα με τα κριτήρια σου και όποτε έχεις ανάγκη και όχι με ότι διαφημίζεται.Για μένα η εγγύηση μετρά περισσότερο από μια αμφίβολη καλύτερη τιμή.

Είναι σωστό αυτό που λες. Πάντα με βάση την ανάγκη και φυσικά όχι ότι διαφημίζεται ή ακόμα περισσότερο ότι σε παρασύρουν να πάρεις (π.χ. 55" τηλεόραση "κοψοχρονια"). Η εγγύηση είναι ίσως από τα πιο σημαντικά επίσης, αλλά νομίζω το συγκεκριμένο deal είχε όλα αυτά που με καλύπτουν για να προχωρήσω. Δεν διαφωνούμε σε κάτι...

όσο για τον φίλο τον rufus δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι δεν υπάρχει σαν καταχώρηση πουθενά αλλού... αν δεις τα links πιο πίσω στο νήμα θα διαιπστώσεις ότι υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που την έχουν αναρτήσει στα site τους (megamarket, perfectshop κλπ).

Το τι έχουν αναρτήσει στο site τους ένα προιόν δεν λέει τίποτε.Πολλοί το βάζουν για κράκτη για τον ανταγωνισμό (αγορών μέσω Ιντερνετ).

Η διαθεσιμότητα μετρά και η τιμή να ισχύει μέχρι την παράδοση (που υπόκειται στην όποια αξιοπιστία του καταστήματος)

Παιδιά, εδώ ένας Άγγλος έχει κάνει τεστάκια με διάφορα αρχεία video και έχει καταγράψει τα αποτελέσματα του σε ένα PDF. Είναι καλό reference :a0210:

συγνωμη αλλα στο πλαισιο ειναι και σε ποιον πωλητη θα πεσεις...
εγω πηγα πριν 2 ημερες και μου ειπαν να ξαναπερασω στις 01/04 και πηγα σημερα 31/3 και ρωτησα γιατι εξαφανιστηκε το προιον πριν ακομη ερθει...

η απαντηση " ο πωλητης απλα με κοιταγε"

ειναι γελοιο να εχεις το προιον σε τετοια τιμη και πριν κυκλοφορησει να βαζεις καπελο 200 ειναι ανεντιμο. Τουλαχιστον π.χ multirama και αλλα καταστηματα στο internet ειπαν εξαρχης την πραγματικη τιμη