--- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Καινούργιο review για την 40Β650... πάλι καλά λόγια.... τελικά δείχνει να είναι η LCD της χρονιάς :a0210:

Εγώ παιδιά κράτησα αυτό...

"It doesn’t work quite as well on Xbox 360 games in our test, in which we did notice some blur, while Freeview pictures are also something of a letdown. Add to that some underwhelming audio from its built-in speakers and there are three reasons not to buy the LE40B650."
:violent-smiley-030:
Ειμαι κακός,το ξέρω!!!

Αυτο το review μου φαινεται λιγο της πλακας.

Η πιο σοβαρη και εγκυρη πηγη πληροφορησης κατα την αποψη μου ειναι το HDTVtest...-bye-

Αυτο το review μου φαινεται λιγο της πλακας.

Η πιο σοβαρη και εγκυρη πηγη πληροφορησης κατα την αποψη μου ειναι το HDTVtest...-bye-

Συμφωνώ αλλά σε γενικές γραμμές από ότι φαίνεται η τηλορασούλα είναι JET :BDGBDGB53:

Re: --- Samsung LCD 2009 ---

πηγα να την παραγειλω 26/3 που ειχε 999 και ο υπαλληλος μου ειπε οτι θα ερθει μετα τις 01/04 και βλεπω μετα απο 2 ημερες στο site οτι το προιον δεν υπαρχει.
παω πλαισιο (πατρας) ρωταω στις 31/3 και μου λενε θα ερθει 01/04 αλλα με τιμη 1199

:argue:

Τα ίδια λέγανε και σε εμάς στις τηλεφωνικές επικοινωνίες αλλά τέθηκαν οι παραγγελίες μέσω του site και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Στην σελίδα τους το διευκρίνιζαν ότι δεν υπάρχουν σε stock αλλά αναμένονται σύντομα.
Επίσης η τιμή 999 δεν ήταν για αγορά από το κατάστημα (αφού δεν υπήρχαν ακόμα) αλλά μόνο μέσω internet. Σε πολλά προιόντα το Πλαίσιο έχει άλλες τιμές στα καταστήματα και άλλες στο internet (προφανώς για να ανταγωνιστεί τα άλλα on-line καταστήματα).
Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου αλλά αν έκανες στις 26/3 την παραγγελία μέσω internet, τότε θα είχες κλειδώσει την τιμή 999.
Και εγώ είχα τον ενδοιασμό, να την κάνω τώρα ή να περιμένω εξελίξεις και να την δω από κοντά σε κάποιο κατάστημα, αλλά τελικά όταν έψαξα τιμές και review στο εξωτερικό αποφάσισα ότι αυτήν την τηλεόραση θέλω και σε αυτήν την τιμή. Εδώ και καιρό έβλεπα την le40a756 και περίμενα να πέσει η τιμή της αλλά τελικά να φανταστείς σε online μαγαζιά έπεσε κοντά στο 1000 και σε κανονικά καταστήματα (με παζάρι) στα 1100. Μόνο ένας μου έδεινε στα 1000 ευρώ μία le40a756 επίδειξης, που δούλευε τρεις τέσσερις μήνες.
Οπότε καταλαβαίνεις δεν υπάρχει σύγκριση σε μιά καινούργια le40b650 και σε μία μεταχειρισμένη le40a756.

akisg, πριν από λίγο με ενημέρωσαν από το Πλαίσιο πριν από λίγο ότι θα παραλάβω αύριο κανονικά...

akisg, πριν από λίγο με ενημέρωσαν από το Πλαίσιο πριν από λίγο ότι θα παραλάβω αύριο κανονικά...

Ευχάριστα νέα φίλε, μπράβο, άντε με το καλό να την παραλάβεις...-bye-
Άθήνα μένεις;
Μάλλον εδώ στην Θεσσαλονίκη θα αργήσει κανα δυό μέρες ακόμα...

ευχαριστώ φίλε, Αθήνα μένω, ελπίζω και σε σένα θα έρθει το συντομότερο...

μπορείς να τους πάρεις και ένα τηλέφωνο για να τους κάνεις μια ερώτηση:a0210:

Ανοιξτε και καινουργιο νημα.

Ειναι ενα απο τα hot μοντελα του 2008 και προβλεπω να γινεται best seller οποτε θα βοηθησετε με τις εμπειριες σας πολυ κοσμο...-bye-

μόλις παραλάβουμε με το καλό θα ανοίξουμε νήμα, μην ανησυχείς...

αλλά εάν πάει έτσι ο καιρός όπως σήμερα, με βλέπω για καμιά παραλία το ΣΚ για μπανάκι...:captain:

Ανοιξτε και καινουργιο νημα.

Ειναι ενα απο τα hot μοντελα του 2008 και προβλεπω να γινεται best seller οποτε θα βοηθησετε με τις εμπειριες σας πολυ κοσμο...-bye-

Μάλλον του 2009 εννοείς... -bye-

Το πλαισιο ειναι γνωστος "κλεφτης" οποτε μην ξαφνιαστειτε εαν την δειτε σε αλλο καταστημα κατω απο 999..

Σε δυο μήνες θα είναι πάλι 999.

σε όλα τα παρεμφερή προϊόντα πέφτουν οι τιμές μετά από καιρό... την 656 την έχει τώρα 899 και έχει περάσει αρκετός καιρός από την στιγμή που βγήκε (πέρσι το καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος)...

αυτή τη στιγμή στα ιντερνετικά μαγαζιά υπάρχει και με 1100 , δεν είναι και μεγάλη διαφορά από τα 1000 που την πήρα, αλλά είναι 100 που θα τα φάω κάπου αλλού...

υπομονή αν έχετε σίγουρα θα πέσει, αλλά δεν ξέρω αν σε 2 μήνες ή παραπάνω...

ρε πατε καλα ? με παζαρια πεφτει κατω απο το χιλλιαρικο

ρε φίλε darkie, μιλάμε για τις τιμές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή διαθέσιμες όπου κοιτάξεις...

αν το πάρεις αυτό το 15-20% κάτω που λες από κάπου, super...

πάντως πιστεύω ότι εάν ξέρεις κάποιο μαγαζί αυτή τη στιγμή να στη δίνει κάτω από 1000 καλό θα είναι να το πεις. Σίγουρα θα ενδιαφέρονται πολλοί εδώ μέσα...