--- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Αυτο που γινεται με την samsung 650 δεν γινεται με τις αλλες τηλεορασεις και δεν ξερω γιατι. Ηρθε στα 1250 ευρο , μετα το Πλαισιο την βαζει στα 1000 ευρο, μετα απο μερικες μερες εξαφανιζεται και παει στα 1200 ευρο και τωρα στο megamarket και shop13 ειναι στα 1100 ευρο.

ΑΣΑΝΣΕΡ ΟΙ ΤΙΜΕΣ!

Ειναι πολιτικη της αντιπροσωπιας τα νεα μοντελα να ειναι υπερτιμολογημενα ωστε να ξεφορτωθουν τα παλιοτερα (και μαλιστα με κερδος). Απλως πλεον οι τιμες δεν εχουν τοσο μεγαλη διαφορα με αλλες χωρες οσο παλιοτερα.

Φετος ο Φουρλης (αν εχει ακομα την samsung) εβαλε μυαλο.Περσι τον μαιο που ηθελα 52αρα εβλεπα την α656 και την sony w4000.H samsung εκανε 3000 ευρο με το που ηρθε το μοντελο και 2400 η sony.Στην γερμανια εκανε 2200 η samsumg και 2300 η sony.Tελικα πηρα 2250 την sony.Mετα απο 6 μηνες ειχε 2000 η sony και 2000 η samsung.

To ιδιο ακριβως με τις αντιστοιχες 46αρες. Παντου φθηνοτερη η 46Α656 , 300 ευρω πανω εδω στην Ελλαδα σε σχεση με την 46W4000.

Ολες οι τηλεορασεις χανουν αμεσως την αξια τους.

Η Samsung αλλωστε δεν ειναι το αντιστοιχο της FIAT αλλα μαλλον της Toyota αφου ειναι Νο1 στον κοσμο τοσο σε πωλησεις οσο και σε Research & Development.

Last edited:
Kαμια αλλη εταιρεια δεν εχει εξελιξει τοσο την τεχνολογια LCD οσο η Samsung. Oυτε καν η Sharp που ηταν ο εφευρετης της.

Απο κοντα βεβαια ακολουθει και η Sony λογω της συνεργασιας που εχουν οι δυο εταιρειες. Οι αλλες εταιρειες ειναι απο λιγο εως πολυ πισω.

Δεν γνωριζω εαν βελτιωθηκε η samsung αλλα δεν ειναι ιδια με την toyota πιο πολυ για seat(καλο ειναι αυτο που λεω) μου κανει , οι Phillips μοιαζουν με την toyota..που τελευταια πανε και οι δυο για λουκετο..λογω της τιμολογιακης τους πολιτικης...

Με την LG να ειναι το αντιστοιχο της huyndai ..:grinning-smiley-043

Last edited:
Brazilako εγώ την παρέλαβα πριν μισή ώρα:BDGBGDB55:
άντεξα και την άφησα να περιμένει στο κουτί της και γύρισα στην δουλειά μου.
Αναμονή μέχρι το απόγευμα που θα επιστρέψω σπίτι...
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ...

Δεν γνωριζω εαν βελτιωθηκε η samsung αλλα δεν ειναι ιδια με την toyota πιο πολυ για seat(καλο ειναι αυτο που λεω) μου κανει , οι Phillips μοιαζουν με την toyota..που τελευταια πανε και οι δυο για λουκετο..λογω της τιμολογιακης τους πολιτικης...

Με την LG να ειναι το αντιστοιχο της huyndai ..:grinning-smiley-043

Η toyota αυτη την στιγμη ειναι η πρωτη σε πωλησεις παγκοσμιως και ισως η μοναδικη αυτοκινητοβιομηχανια με κερδη

Ελπίζω darkie να έχω μόνο θετικά λόγια να πω, έτσι ώστε να αλλάξει και η γνώμη σου για τις Samsung που απ'ότι κατάλαβα δεν είναι η καλύτερη...

Από θέμα ποιότητας εικόνας δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα, αυτό που ανυπομονώ να δω είναι αν μπορώ να γλυτώσω την αγορά ενός media player και συγκεκριμένα αν παίζει Ελληνικούς υπότιτλους από αρχεία srt, αν βγάζει από την οπτική έξοδο ήχο 5.1 παίζοντας τα mkv και αν τελικά μπορέσω να την συνδέσω επιτυχώς με το δίκτυο έτσι ώστε να παίζει mkv από το pc και όχι από εξωτερικό σκληρό.

Αν τα κάνει όλα αυτά, τότε θα μιλάμε για μια άριστη αγορά, αν όχι, τότε μάλλον θα μιλάμε για μια πολύ καλή αγορά...

και εγώ παρέλαβα κατά τις 12 στην εταιρεία, την πήγα σπίτι, και μιας και πήγα είπα να την ανοίξω για να γυρίσει η γυναίκα να την δει στη θέση της χωρίς να το περιμένει...

Την έβαλα στη βάση της (έχει μέχρι και μικρό διαχειριστή καλωδίων για να μην φαίνονται τα καλώδια που περνάνε πίσω από τη διαφανή βάση - δεν ξέρω αν την είχε και η 656), την άνοιξα (όλα καλά, ζήτησε γλώσσα μενού, χώρα προέλευσης κλπ) και έκανα και μια αυτόματη ταξινόμηση μην τυχόν την ανοίξει η γυναίκα και δεν παίζει τίποτα και νομίζει ότι είναι χαλασμένη :flipout:.

Μέχρι εκεί όμως... out of the box εικόνα κεραίας και ψηφιακών πολύ καλή...

δοκιμές όμως και άνοιγμα νήματος από αύριο αν όλα πάνε καλά...

...και αν τελικά μπορέσω να την συνδέσω επιτυχώς με το δίκτυο έτσι ώστε να παίζει mkv από το pc και όχι από εξωτερικό σκληρό.

Από ότι έχω διαβάσει σε ξένα φορουμς το DNLA δεν δουλεύει, δεν παίζουν video που παίζουν από stick... βέβαια αυτό φαντάζομαι διορθώνετε με ένα απλό firmware update.

Εμενα δεν ειναι οτι δεν μου αρεσουν οι samsung, στο παρατσακ ημουνα να επαιρνα την 786 ..

Το μονο μειον στις samsung ειναι το γυαλιστερο panel κατα την γνωμη μου ..

Το οτι τις συγκρινα με τη FIAT δεν ειναι κακο , απλα εννοουσα πως χανουν περισσοτερο την αξια τους με την παροδο του χρονου σε συγκριση με αλλες μαρκες..

Η samsung μας εξεπληξε ολους με τις τιμες της (και την εικονα ελπιζω) , αλλα κατ'εμε πρωτα πρεπει να τεσταρονται καποια προιοντα και μετα να προβαινουμε σε αγορες , φυσικα αυτο ειναι ενα ρισκο που μπορει ο καθενας μας να παρει εαν το επιλεξει..

Από ότι έχω διαβάσει σε ξένα φορουμς το DNLA δεν δουλεύει, δεν παίζουν video που παίζουν από stick... βέβαια αυτό φαντάζομαι διορθώνετε με ένα απλό firmware update.

Με χρήση διαφόρων προγραμμάτων (εκτός από αυτό που δίνει η Samsung) ίσως καταφέρουμε να κάνουμε κάτι...

Άντε καλές τηλεθεάσεις brazilako...
Εγώ πάντως είπα στην γυναίκα να μην πειράξει τίποτα και να μην φοβηθεί από το κουτί γιατί η TV θα είναι μικρότερη όταν ανοιχθεί-bye-