--- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Η samsung μας εξεπληξε ολους με τις τιμες της (και την εικονα ελπιζω) , αλλα κατ'εμε πρωτα πρεπει να τεσταρονται καποια προιοντα και μετα να προβαινουμε σε αγορες , φυσικα αυτο ειναι ενα ρισκο που μπορει ο καθενας μας να παρει εαν το επιλεξει..

Για μένα προσωπικά δεν υπάρχει θέμα ρίσκου (διαβάζοντας τα διεθνή review) απλώς όπως έγραψα και παραπάνω θα είναι είτε "πολύ καλή" είτε "άριστη" αγορά...

ευχαριστώ ρε καρντάση akisg, ελπίζω και εσύ να την χαρείς...

τώρα για τα υπόλοιπα, περί FIAT, YAMAHA, και KAWASAKI δεν ξέρω τι να πω... κάθε μέρα κάτι καινούργιο μαθαίνεις τελικά...

η αξία αν πέφτει περισσότερο ή λιγότερο είναι ένα στατιστικό που πρέπει να το δώσουμε στον Γαλάνη να το μελετήσει γιατί έχει πολύ ενδιαφέρον (μπορεί να μην κοιμηθώ κιόλας από την αγωνία του αποτελέσματος)...

ξέχασα να προσθέσω πριν ότι με την τηλεόραση υπάρχει σαν έντυπος οδηγός χρήσης μόνο το quick start... Το κανονικό user manual περιέχεται σε usb stick που υπάρχει στη συσκευασία μαζί με το έντυπο quick start...

το τι περιέχει ακριβώς αυτό το stickακι δεν ξέρω ακόμα, ούτε το έντυπο πολυκοίταξα...

Λογικά έχει ότι και το αναλυτικό manual που υπάρχει σε pdf στο μήνυμα #237.
Δεν το κατέβασες ακόμα; Εγώ ήδη το έχω ψιλοδιαβάσει...

ναι λογικά αυτό περίεχει απλά δεν το επιβεβαίωσα...

δεν το έχω διαβάσει ακόμα πάντως παρόλο που το έχω κατεβάσει

Ανανεώθηκε το πρώτο μήνυμα με κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά καθώς και με τις τιμές τιμοκαταλόγου που ισχύουν για τον Απρίλιο.

Υπάρχει πλήρης κατάλογος σε .pdf. Όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει το mail του με PM :a0210:

http://www.badmustangsclub.com/gallery/files/9/1/dscn1040_415579_original.jpg

Μα καλά δεν φαίνεται να έχει πολύ λίγα ηλεκτρονικά μέσα;
Επίσης, βλέπω αυτά τα καλώδια και τις χαρτοταινίες που τα κρατάνε, και σκεύτομαι ότι πρέπει να αγοράσω κανά πανάκριβο HDMI καλώδιο, μην χαθεί τίποτα στο δρόμο... :flipout:

Ολες οι τηλεορασεις πλεον ετσι ειναι συναρμολογημενες. Ισως μονο σε καμια Pioneer να ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα.

Ειμαι αναμεσα στην Β650 46" και στην UB6000 46'' αξίζει να δωσω αν δεν κανω λαθος γυρω στα 200,00 παραπάνω για την δεύτερη....

υποψην η UE-B6000 δεν υπαρχει στον επισημο τιμοκαταλογο στην ελλάδα,οποτε μπορει να ειναι παρα εισαγωγη

Αν δεν κάνω λάθος η 6000 δεν έχει τις multimedia δυνατότητες των 650, 7000.
Σωστά, δεν τις έχει. Για κάποιον όμως που έχει ήδη ένα HTPC ή ένα media player αυτές οι δυνατότητες είναι άχρηστες. Εξάλου οποιοσδήποτε hardware media player έχει περιορισμούς ως προς τη συμβατότητα με αρχεία multimedia και δυνατότητα αναβάθμισης. Χωρίς να λάβουμε υπόψιν αυτές τις δυνατότητες αξίζει άραγε τα παραπάνω λεφτά η 6000;

Δεν είμαι σίγουρος πως συγκρίνονται σε θέμα εικόνας οι Samsung με Side LED (6000, 7000, 8000) και αυτές με το συμβατικό backlight (650, 750).

Ένα συγκριτικό θα ήταν πολύ ενδιαφέρον.

Προς διορθωση του προηγουμενου post
Β650 46´-1400,00
UE6000 46' -1700,00

http://www.skroutz.gr/s/74873/Samsung-UE46B6000-46%27%27.html?keyphrase=UE46B6000

Aν εχει το ιδιο slim profile της 7000 προσωπικα για εμενα αξιζει τα 300 ευρω επιπλεον.-bye-

Μονο αρνητικο των καινουργιων Samsung ειναι η μειωμενη γωνια θεασης και οι ανακλασεις λογω ultra clear panel. Σε εικονα ολοι λενε οτι σκιζουν. Μιλαω βεβαια απο B650 και πανω...-bye-