--- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Last edited:
http://www.skroutz.gr/s/74873/Samsung-UE46B6000-46%27%27.html?keyphrase=UE46B6000

Aν εχει το ιδιο slim profile της 7000 προσωπικα για εμενα αξιζει τα 300 ευρω επιπλεον.-bye-

Μονο αρνητικο των καινουργιων Samsung ειναι η μειωμενη γωνια θεασης και οι ανακλασεις λογω ultra clear panel. Σε εικονα ολοι λενε οτι σκιζουν. Μιλαω βεβαια απο B650 και πανω...-bye-

H B6000 από ό,τι είχα διαβάσει σε review της δεν έχει ultra clear panel. Βέβαια στο review αυτό το έλεγε για αρνητικό έναντι της Β7000. Πιστεύεις ότι τελικά είναι καλό αυτό? Γιατί είμαι μεταξύ B650 και Β6000, περιμένω βέβαια και feedback από κατόχους της τελευταίας για να δω αν οι edge led αποδίδουν καλύτερα από τη b650...

I actually work in a Currys store and we've just had the B7000 in a couple of days ago and we've playing around with it quite a bit. Got a PS3 hooked up to at the moment and had a few customers come in and look as we were setting it up. We've been running the Wall-e bluray on it and everyone who's seen the picture quality has simply been blown away. Contrast and black levels comparable to a Plasma but with the bright vibrancy of an lcd it really does look awsome. Running normal SD freeview the picture is still pretty good even considering our ariel feed to the shop floor is about 4 miles long. The only thing that conserned me was that in the opening scenes of Wall-e (and this may just be our set) as the camera pans across the buildings following Wall-e through the city there was a bit of artifacting around the borders of the screen but nowhere else. Other than that though i can pretty safely say that its the best picture quality i've ever seen from a full HD screen. It sounds a bit cliche nowadays but the picture really does jump out at you and it's smoother than the new 600hz LG PS3000. Ours is sitting right next to the le40b650 and it makes that look terrible. The TV will also play all sorts of files including h.264 through both wirelss dlna and USB from either a HDD or pen drive. At the price it's at for the spec and picture quality you get it's a bargain. Hope this helps.

http://www.avforums.com/forums/lcd-televisions/965604-anyone-got-samsung-ue40b7020-ue40b7000.html

H B6000 από ό,τι είχα διαβάσει σε review της δεν έχει ultra clear panel. Βέβαια στο review αυτό το έλεγε για αρνητικό έναντι της Β7000. Πιστεύεις ότι τελικά είναι καλό αυτό? Γιατί είμαι μεταξύ B650 και Β6000, περιμένω βέβαια και feedback από κατόχους της τελευταίας για να δω αν οι edge led αποδίδουν καλύτερα από τη b650...

Aπο οτι βλεπω στο επισημο site η διαφορα Β6000 με Β7000 ειναι στις επιπλεον δυνατοτητες διασυνδεσης και δικτυωσης της δευτερης. Ολα τα αλλα χαρακτηριστικα φαινονται ιδια.-bye-

Έχει ενδιαφέρον και το marketing της Samsung που προωθεί τα μοντέλα με οπίσθιο φωτισμό LED σαν LED TVs, ενώ αυτές με τον CCFL σαν LCD TVs.

Ενα μελος στο Αμερικανικο Avforums ελεγε οτι οι πωλητες σε ενα καταστημα του ειπαν οτι οι νεες τηλεορασεις της Samsung ειναι της νεας τεχνολογιας OLED.:flipout:-bye-

Aπο οτι βλεπω στο επισημο site η διαφορα Β6000 με Β7000 ειναι στις επιπλεον δυνατοτητες διασυνδεσης και δικτυωσης της δευτερης. Ολα τα αλλα χαρακτηριστικα φαινονται ιδια.-bye-

Tελικά δεν ήταν review αλλά preview, συγκεκριμένα έλεγε :
"It's worth pointing out that while the UNB6000 series includes an Ethernet port and is Wi-Fi ready, it's only compatible with Samsung's Infolink RSS service, not the Internet@TV widgets available on the UNB7000 and UNB8000 series. The UNB6000 series also appears to lack the Ultra Clear antireflective coating available on step-up models. So while the UNB6000 series offers low power consumption, there are some trade-offs."

http://ces.cnet.com/8301-19167_1-10135347-100.html?tag=mncol

Μάλλον δε θα ίσχυσε τελικά αυτό... Για να δούμε τι λένε και οι edge-led πάντως. Την 6000, μόνο το e-shop την έχει φέρει και η 7000 παραείναι ακριβή για αυτά που προσφέρει. Είναι όμως κι οι 2 εξαιρετικά λεπτές και πιο όμορφες από την Β650...

Η b7000 έχει μέσα στο κουτί της τη λεπτή βάση τοίχου που σου επιτρέπει να κρεμάσεις τη tv στο τοίχο σαν πίνακα ή αυτή πουλιέται ξεχωριστά; Εάν πουλείται ξεχωριστά, ξέρετε που μπορώ να τη βρω στην Ελλάδα(ή από μαγαζί στη ΕΕ που να στέλνει στην Ελλάδα); Επίσης που μπορώ να βρω τον ασύρματο usb προσαρμογέα στο χρώμα της b7000(μαύρο με ελαφριά κόκκινη σκιά) στην Ελλάδα ή σε μαγαζί ΕΕ;

Aυτο που ψαχνεις ειναι η βαση αυτη...

sam-wmn1000bxxc.jpg

http://www.affiliatewindow.be-direct.co.uk/showproduct.php?cda=showproduct&pid=SAM-WMN1000BXXC

Ο κωδικος ειναι "WMN1000BXXC".

Στην Ελλαδα δεν ξερω αν υπαρχει καπου.

Last edited:
καλησπερα,
εχει δει κανεις την 46 b750 ή την 46 b7000 σε οποιοδηποτε καταστημα?
ευχαριστω

καλησπερα,
εχει δει κανεις την 46 b750 ή την 46 b7000 σε οποιοδηποτε καταστημα?
ευχαριστω
Saturn Λ. Συγγρού και οι δυο που θες 46 b750 και 46 b7000.Η b7000 ειναι απλα ΕΡΩΤΑΣ!!!

H a956 πρεπει να εξακολουθει να ειναι overall καλυτερη ακομη και απο την b7000

Saturn Λ. Συγγρού και οι δυο που θες 46 b750 και 46 b7000.Η b7000 ειναι απλα ΕΡΩΤΑΣ!!!

Συμφωνώ για τη Β7000, είναι όμως λίγο τσιμπημένη η τιμή της και το κακό είναι ότι η Β6000, η οποία είναι το ίδιο πανέμορφη και με ανούσιες διαφορές και η οποία θα μπορούσε να παίζει σε τιμές ελάχιστα μεγαλύτερες από τη Β650, δεν εισάγεται επισήμως στην Ελλάδα, οπότε οι μόνες εταιρείες που την εισάγουν μέχρι στιγμής(e-shop και technix) την έχουν σε τιμή παραπλήσια με τη B7000, με αποτέλεσμα να μην αποτελεί ιδανική αγορά, όπως θα έπρεπε... Μακάρι ν'αλλάξουν στρατηγική τα συγκεκριμένα μαγαζιά ή να εισαχθεί και επισήμως, ώστε ο ανταγωνισμός να ρίξει τις τιμές και να γίνει αυτή best buy αντί για τη Β650...

eυχαριστω, axl_gk

οποτε θετω τον παρακατω προβληματισμο : b750 για τα 200 Hz ή την b7000 για το LED? Γνωμες?

Last edited:
eυχαριστω, axl_gk

οποτε θετω τον παρακατω προβληματισμο : b750 για τα 200 Hz ή την b7000 για το LED? Γνωμες?

Από ότι έχω διαβάσει η διαφορά από 100 σε 200Hz δεν είναι αρκετά αισθητή ώστε να δικαιολογεί την αύξηση στην τιμή. Και η B7000 λόγο του ότι έχει φωτισμό από LED αλλά στα πλαϊνά της τηλεόρασης (γιαυτό και είναι τόσο λεπτή) δεν έχει τόση καλή απόδοση στην παρουσίαση χρωμάτων όσο η Β750 και Β650. Λόγο των παραπάνω εγώ έχω καταλήξει στη Β650 αλλά έχω τρελό διλήμμα στις ίντσες. 46 ή 55? Η απόσταση θέασης μου είναι γύρω στα 3 μέτρα και σε ένα Κωτσόβολο που πήγα και κάθισα σε αυτή την απόσταση από δυο μοντέλα 46 και 52 ιντσών παρατήρησα ότι έβλεπα πιο άνετα στην 52αρα από ότι στην 46αρα. Έβλεπα δηλαδή τις διαφορές από 720 σε 1080 ενώ στην 46 έπρεπε να συγκεντρωθώ και να είμαι πιο focused για να τις δω..

+1

Πραγματικα απιστευτη τηλεοραση και σε εικονα και σε design. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι την ειχαν στημενη σε ολα τα μαγαζια που πηγα !!! Ουτε την B650 δεν την ειδα τοσο συχνα.

Από ότι έχω διαβάσει η διαφορά από 100 σε 200Hz δεν είναι αρκετά αισθητή ώστε να δικαιολογεί την αύξηση στην τιμή. Και η B7000 λόγο του ότι έχει φωτισμό από LED αλλά στα πλαϊνά της τηλεόρασης (γιαυτό και είναι τόσο λεπτή) δεν έχει τόση καλή απόδοση στην παρουσίαση χρωμάτων όσο η Β750 και Β650. Λόγο των παραπάνω εγώ έχω καταλήξει στη Β650 αλλά έχω τρελό διλήμμα στις ίντσες.

Νομιζω οτι αν δεις την B7000 και την B650 θα δεις οτι η πρωτη εχει καλυτερα χρωματα και γενικα πιο "3D" εικονα.

Νέα Τιμή σήμερα για την 46B700 : Τελική με ΦΠΑ: 1,769.18

http://www.skroutz.gr/s/74207/Samsung-UE46B7000-46%2527%2527.html

Η 8000 που μάλλον θα έρθει τον Μαιο τι διαφορά έχει με την 7000, μόνο τα 200hz ?

Την είδα το σάββατο απο κοντά και έπαθα πλάκα με το design !

Είμαι στο τσακ να την παραγγείλω, θα προσπαθήσω να την ξαναδώ απο κοντά και να την συγκρίνω με την 650/750 μιας και εκεί που την είδα το σάββατο ήταν μακρυά από τις υπόλοιπες.

Νομιζω οτι αν δεις την B7000 και την B650 θα δεις οτι η πρωτη εχει καλυτερα χρωματα και γενικα πιο "3D" εικονα.

Με προβληματίζει αυτό που γράφεις (χωρίς να το αμφισβητώ όμως - πραγματικά σε πιστεύω - δεν έχω δει καμία από τις 2). Δεν περιμένω πιο ζωντανή εικόνα μόνο και μόνο από την χρήση LED (χωρίς dimming), οπότε μήπως υπήρχε διαφορά πάνελ; Λες να έπεσες σε κομμάτι Β650 χωρίς SPVA και υπολειπόταν σε πραγματική αντίθεση; (Με την λοταρία των πάνελ στην Β650 που φαίνεται να γίνεται, άντε να βγάλουμε άκρη...) -bye-