--- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Καλά μιλάμε, καμμένοι και αυτοί... Μετά το ατελείωτο ξεβίδωμα, την έβαλε και στο ρεύμα! :smash:
Είναι ο τρόπος για να διορθώσεις το clouding?:flipout::flipout:

Είναι ο τρόπος για να διορθώσεις το clouding?:flipout::flipout:

Ε, μα γι' αυτό την άνοιξε σε πρώτη φάση, μετά λέει "δεν βλέπω και πως είναι τα LED αφού μπήκα που μπήκα στον κόπο;" :flipout::flipout::flipout:

Πάντως σχετικά με την τιμη της αυτο τον καιρό και μετά από έρευνα αγοράς εγώ στάθηκα λίγο "τυχερός" και απέκτησα την 46Β 7000 (την περιμένω Μ. Παρασκευή, ελπίζω να είναι σύμπτωση η μέρα και όχι κακός προάγγελος ) με 1900 ευρω και 24 άτοκες από την ηλεκτρονικη. Οι άνθρωποι κάνανε λάθος και μου δώσανε λάθος τιμή (2179 η πραγματική) και τελικά μετα από μια μικρή ταλαιπωρία την απέκτησα στην πρώτη τιμή που συμφωνήσαμε (και δώρο μια παγωτομηχανή για την ταλαιπωρία). Να είναι καλά γιατί τουλάχιστον παραδεχτήκανε ότι παρά το λάθος έπρεπε να με καλυψουνε

Καλορίζικη και καλώς ήρθες, περιμένουμε τις εντυπώσεις σου σε ένα καινούριο νήμα για την 7000...-bye-

Υ.Γ.: Τυχερούλη θα τρως και παγωτάκι το καλοκαιράκι.

Re: Απάντηση: --- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Καλορίζικη και καλώς ήρθες, περιμένουμε τις εντυπώσεις σου σε ένα καινούριο νήμα για την 7000...-bye-

Υ.Γ.: Τυχερούλη θα τρως και παγωτάκι το καλοκαιράκι.

Ευχαριστώ πολύ, αύριο παραλαμβάνω και το σίγουρο είναι ότι θα ασχοληθώ λίγο παραπάνω με αυτήν την τηλεόραση για να μπορέσω να γράψω κάτι σωστό και από τη δική μου εμπειρία. (αν έγραφα για την sony w2000 που είχα και κάηκε το πανελ της σε 1,5 χρόνο - 1300 επισκευή θέλανε! και δεν με κάλυπτε η εγγύηση γιατί είχα μόνο ένα χρόνο-) θα με διώχνανε από το forum

τελικά η 7000 έχει scart και η βάση στήριξης στον τοίχο περιλαμβάνεται στη συσκευασία;; Σύμφωνα πάντα με το πλαίσιο η βάση είναι μέσα στη συσκευασία και η tv έχει 1 scart...http://www.plaisio.gr/product.aspx?...9E43D7F496362C44208F2647A641607EDD7696525FBDA
Scart εισοδο δεν εχει http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=791825&postcount=181
αλλα ειχα δει μια φωτο που δεν μπορω να την βρω που ειχε εναν ανταπτορα που ειχε scart και πρεπει να ειναι μεσα στην συσκευασια.Για βαση δεν ξερω.

Scart εισοδο δεν εχει http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=791825&postcount=181
αλλα ειχα δει μια φωτο που δεν μπορω να την βρω που ειχε εναν ανταπτορα που ειχε scart και πρεπει να ειναι μεσα στην συσκευασια.Για βαση δεν ξερω.

Επιτοίχια βάση στήριξης δεν έχει, επικοινώνησα με Φουρλή και το επιβεβαιώσανε και με παρέπεμψαν για να τη βρω στα καταστήματα που πουλάνε και την συγκεκριμένη τηλεόραση. Σκαρτ δεν έχει σίγουρα ενσωματωμένο.

Επιτοίχια βάση στήριξης δεν έχει, επικοινώνησα με Φουρλή και το επιβεβαιώσανε και με παρέπεμψαν για να τη βρω στα καταστήματα που πουλάνε και την συγκεκριμένη τηλεόραση. Σκαρτ δεν έχει σίγουρα ενσωματωμένο.

ευχαριστώ. Απ'οτι φαίνεται για άλλη μια φορά το πλαίσιο δεν ξέρει τι του γίνεται...

To hitech έγραψε για την 7000 ότι δέχεται component/rgb (από scart) μέσω ειδικού μετατροπέα. Νομίζω ότι οι αντίστοιχες είσοδοι φαίνονται στη φωτογραφία που παραθέτεις, πάνω αριστερά...

Παίδες μπήκα για ένα λεπτό να σας πω τις πρώτες εντυπώσεις από τη 46Β750 που παρέλαβα πριν από μερικές ώρες.

Απλά είναι το κάτι άλλο. Καταρχάς, δεν μου φαίνεται ότι έχω πρόβλημα clouding (ΥΕΑΗ!!!). Αν υπάρχει δεν το βλέπω.

Κατά δεύτερον, είναι πολύ δυνατή στα SD σηματα. Πολύ καλύτερη από τη CRT που είχα μεχρι... πωπω πέρασαν κιόλας 8 ώρες. Τέλος πάντων, ευχαριστήθηκα μπάλα... σαν πρώτη εικόνα. Απίστευτη η απόδοση για απλό σήμα SD. Ειδικά τα ψηφιακά κανάλια αποκτούν νόημα. Πρέπει να έχει πολύ καλό δέκτη το μηχανάκι.

Οι δυνατότητές της καταπληκτικές. Είδα ήδη ένα επεισόδιο Lost απλό DivX από το USB της TV και τρόμαξα από την τρισδιάστατη εικόνα στα φωτεινά πλάνα (γιατί στα σκοτεινά το πίξελ πήγαινε σύννεφο, λόγω φορμάτ, τρελή η συμπίεση και το Downgrade, αν και δοκίμασα και από το PS3 και βελτίωσε την κατάσταση). Δηλαδή με τα Blu-ray και τα HD Lost που θα της ρίξω αύριο τι θα δω;

Επίσης, από Ηi-def και multimedia πάει άριστα. Εριξα μια ματιά στο Playstation 3 και ένα παιχνίδι Full HD και... δάκρυσα! Δέος, δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Είδα και κάτι τρέιλερ Full HD από το site του Playstation και έμεινα μάρμαρο.

Αυτά για τώρα, πάω για άλλα. Σύντομη η ενημέρωση, αλλά θα έχω περισσότερα να σας πω αργότερα. Γεια σας προς το παρόν

Last edited:
Καλοθέατη φίλε sousis -bye- !!!

Λογικό μου ακούγεται να μην έχεις clouding, αλλά δεν μπορώ να σου πω το γιατί... :p

Περιμένουμε πλήρη αναφορά και - γιατί όχι; - άνοιξε ένα καινούριο νήμα αν θες και δώσε μας και φωτό (τι, μόνο οι ΡΧολόγοι θα σκοράρουν; :D ).