--- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Είναι clouding και συμβαίνει σε τηλεοράσεις LCD!!! Βέβαια εάν το μέγεθος είναι σε τέτοιο βαθμό που να έχεις θέμα με την θέαση πλέον, την αλλάζεις!!! Πολύ απλό!

Η κάθε τεχνολογία έχει τα συν και τα κατά της!

Αυτό που είστε τόσο σίγουροι ότι το clouding αναγνωρίζεται ως αιτία αντικατάστασης απο τα ελληνικά καταστήματα μου κάνει μεγάλη εντύπωση...

Και νέο firmware για τις Samsung LED 7000 και 8000.Κωδικός T-CHU7DEUC 2008.2. Ημερομηνία 16/08 .Θα το βάλω το απόγευμα να σας πω.

Περιμενω με αγωνια. Εχω την Samsung Led 40' 7000. Πες μου εαν δεις και που διαφορα. Ημερομηνια λεει 20/08/09

Last edited:
Εσωτερική ημερομηνία των αρχείων εννοούσα στο firmware.Δεν βρήκα καμιά διαφορά ακόμα στην εικόνα σε UE40B7000WW.Στα internet services όμως έχουμε μεγάλη βελτίωση της ταχύτητας.Στον media player θα τσεκάρω σήμερα

Σ ε ευχαριστω πολυ. Με το προηγουμενο firmware δεν με βαζει στο Youtube μου λεει Data eror ενω με το πιο παλιο firmware ηταν ενταξει. Τον καιρο και τα υπολοιπα μου τα δειχνει κανονικα. To PCshare manager 2.1 δεν ειναι ευχρηστο. Ξερεις αν υποστηριζει κανενα αλλο η TV

Επίσης οτι αρχειο εχω δει μεσω του προγραμματος δρν μπορω να το αφαιρεσω μετα.

Σ ε ευχαριστω πολυ. Με το προηγουμενο firmware δεν με βαζει στο Youtube μου λεει Data eror ενω με το πιο παλιο firmware ηταν ενταξει. Τον καιρο και τα υπολοιπα μου τα δειχνει κανονικα. To PCshare manager 2.1 δεν ειναι ευχρηστο. Ξερεις αν υποστηριζει κανενα αλλο η TV
Δοκίμασε το ps3 media server. Το χρησιμοποιώ σχεδόν ενα χρόνο και εκτος του ps3 υποστηρίζει και αλλους media renderers όπως xbob360 samsung wiseling sony κλπ

Καλησπερα.Γνωριζει κανεις γιατι οταν προσπαθω να παιξω ενα αρχειο mkv απο τον εξωτερικο σκληρο δεν το διαβαζει και γραφει οτι το φορμα αρχειου δεν υποστηριζεται? Aπο οσα εχουν γραψει κι αλλοι φιλοι μπορει να παιξει τετοια αρχεια η τηλεοραση.ue46b7000

Γεια σας παιδιά. Είμαι κάτοχος μιας samsung b7000 και θα ήθελα να τη συνδέσω με τον ενισχυτή μου για να στέλνω τον ήχο στα ηχεία. Καταρχήν o media player της tV δίνει 5.1 έτσι δεν έιναι; Ποια είναι η καλύτερη σύνδεση, με οπτική ίνα στον ενιχυτή; Το έχει κάνει κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Re: Απάντηση: --- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Γεια σας παιδιά. Είμαι κάτοχος μιας samsung b7000 και θα ήθελα να τη συνδέσω με τον ενισχυτή μου για να στέλνω τον ήχο στα ηχεία. Καταρχήν o media player της tV δίνει 5.1 έτσι δεν έιναι; Ποια είναι η καλύτερη σύνδεση, με οπτική ίνα στον ενιχυτή; Το έχει κάνει κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=44229&page=11

Ρε παιδία κάποιες φορές στην 8000 όταν βλέπω ταινία (Nova) παρατηρω στα πρόσωπα κάτι σαν θολούρα- είδωλο κάτι τέτοιο. Τι στο καλό, είναι προβληματικό το κομμάτι η είναι θέμα ρύθμισης? Dynamic ρύθμιση έχω.

Καταρχην βγαλε την δυναμικη ρυθμιση πριν τυφλωθεις...-bye-

Κατα δευτερον δεν ειναι μυστικο οτι το σημα της NOVA ειναι μετριο προς αθλιο αναλογα το καναλι οποτε αν δεν παρατηρεις το ιδιο σε ξενα καναλια με καλο bitrate η σε DVD δεν ειναι καποιο προβλημα της τηλεορασης...

Καταρχην βγαλε την δυναμικη ρυθμιση πριν τυφλωθεις...-bye-

Κατα δευτερον δεν ειναι μυστικο οτι το σημα της NOVA ειναι μετριο προς αθλιο αναλογα το καναλι οποτε αν δεν παρατηρεις το ιδιο σε ξενα καναλια με καλο bitrate η σε DVD δεν ειναι καποιο προβλημα της τηλεορασης...

Σε dvd θα ξέρω σύντομα μόλις μου έρθει το Homε Cinema απο το service.

Τώρα μόλις είδα ότι στο ZDF το κανάλι δεν μου το παρουσιάζει αν και πήρα μικρό δείγμα.

Άλλαξα και τις ρυμθίσεις στο normal. Όντως ο χαμηλός φωτισμός του σαλονιού μου δεν ήταν ο κατάλληλος για dynamic.

Σ'ευχαριστώ πολύ.

U.S. may ban imports of Samsung LCDs:

Samsung Electronics Co. of South Korea, the world's largest maker of liquid-crystal display televisions, may be barred from selling TVs and computer monitors in the U.S. after losing a patent case filed by Japanese rival Sharp Corp.

http://www.latimes.com/business/la-fi-samsung-sharp10-2009sep10,0,6511159.story

Samsung LCDs found to infringe Sharp patents
Trade body could place a ban on Samsung imports to US
:

The world's biggest maker of LCD TVs and monitors could be banned from selling its wares in the US after it emerged that Samsung has been violating a rival's patents.

http://www.techradar.com/news/television/samsung-lcds-found-to-infringe-sharp-patents-634803

Ό,τι και να λέει η πατέντα, αν αφορά τα πάνελ, θα πρέπει να φάει ban και η Sony...

Μήπως η όλη ιστορία έχει να κάνει με την προσφορά χείρας βοηθείας των Αμερικανών προς τους φίλους τους Ιάπωνες;