Δοκίμασε το ps3 media server. Το χρησιμοποιώ σχεδόν ενα χρόνο και εκτος του ps3 υποστηρίζει και αλλους media renderers όπως xbob360 samsung wiseling sony κλπΣ ε ευχαριστω πολυ. Με το προηγουμενο firmware δεν με βαζει στο Youtube μου λεει Data eror ενω με το πιο παλιο firmware ηταν ενταξει. Τον καιρο και τα υπολοιπα μου τα δειχνει κανονικα. To PCshare manager 2.1 δεν ειναι ευχρηστο. Ξερεις αν υποστηριζει κανενα αλλο η TV
Γεια σας παιδιά. Είμαι κάτοχος μιας samsung b7000 και θα ήθελα να τη συνδέσω με τον ενισχυτή μου για να στέλνω τον ήχο στα ηχεία. Καταρχήν o media player της tV δίνει 5.1 έτσι δεν έιναι; Ποια είναι η καλύτερη σύνδεση, με οπτική ίνα στον ενιχυτή; Το έχει κάνει κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καταρχην βγαλε την δυναμικη ρυθμιση πριν τυφλωθεις...
Κατα δευτερον δεν ειναι μυστικο οτι το σημα της NOVA ειναι μετριο προς αθλιο αναλογα το καναλι οποτε αν δεν παρατηρεις το ιδιο σε ξενα καναλια με καλο bitrate η σε DVD δεν ειναι καποιο προβλημα της τηλεορασης...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.