--- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Απάντηση: Re: --- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Τι να λέει άραγε η πατέντα;

Γιωργο μια πατεντα μπορει να λεει απο.....τιποτα, εως .....παρα πολλα, το θεμα ειναι να μην σε τσιμπησουν....
Tο θεμα ειναι οτι εκει ειναι Αμερικα και ενα θεμα το εχουν με τις εισαγωγες (εμπορικο ισοζυγιο)....οποτε βουτυρο στο ψωμι τους.....22% ειναι αυτο+sony.
Vizio rules...;)

Γεια σας παιδιά. Είμαι κάτοχος μιας samsung b7000 και θα ήθελα να τη συνδέσω με τον ενισχυτή μου για να στέλνω τον ήχο στα ηχεία. Καταρχήν o media player της tV δίνει 5.1 έτσι δεν έιναι; Ποια είναι η καλύτερη σύνδεση, με οπτική ίνα στον ενιχυτή; Το έχει κάνει κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

oxι ΜΟΝΟ STEREO

Τελικά μια χαρά 5.1 δίνει!! :)

No Samsung B8500 or B9000 on IFA:

It was expected that Samsung would exhibit the B9000 or at least the B8500 model at this year's IFA 2009 in Berlin – but that didn’t happen. Neither of the two models was on display and it seems that Samsung (like all of the other TV manufacturers) will be postponing new product launches until January at CES 2010 in Las Vegas

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1253793147

Eδώ και 20 μέρες περίπου είμαι κάτοχος της 46άρας 8000.

Η τηλεόραση απλά "γράφει". Άψογη εικόνα και κίνηση φοβερό design ειδικά αυτό το 24p που έχει είναι όλα τα λεφτά. Bluray δεν έχω ακόμα, οποτε δεν μπορώ να σας μεταφέρω εντυπώσεις απο τέτοιες αναλύσεις αλλά μόλις σήμερα εγκατέστησα και αυτό στο σαλόνι μου http://www.multirama.gr/products/product?pid=0411684&catid=060600.Και το συγκεκριμένο Home Cinema για τα λεφτά του έχει πολλές δυνατότητες. Στο dvd μου δίνει πολύ δυνατές αποδόσεις αφού το συγκεκριμένο κάνει upscaling μέχρι και 1080p. Aκόμα και στο Nova που δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο απο εικόνα είδα πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με την LG που είχα πριν.

Γενικότερα την 8000 θα την πρότεινα σε όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις απο μία ταινία αν και μένει να την τεστάρω -μελοντικά, δεν καίγομαι- και σε ταινία bluray.

Last edited:

Eδώ και 20 μέρες περίπου είμαι κάτοχος της 46άρας 8000.

....ειδικά αυτό το 24p που έχει είναι όλα τα λεφτά. Bluray δεν έχω ακόμα, οποτε δεν μπορώ να σας μεταφέρω εντυπώσεις απο τέτοιες αναλύσεις

... αν και μένει να την τεστάρω -μελοντικά, δεν καίγομαι- και σε ταινία bluray.

Καλορίζικη...:a0210:... και καλές θεάσεις...χρόνο να έχεις να την χαρείς....-bye-

Υ.Γ.: Έχω μια απορία........χωρίς να δεις HD υλικό (π.χ. BD) πως είδες ότι 'αυτό το 24ρ που έχει είναι όλα τα λεφτά'....????....:hmmmm:

Παιδιά με συγχωρειτε αλλά πρέπει να έκανα λάθος.

Να εξηγηθώ, έχω παρατηρήσει ότι όλες οι ταινίες που βλέπω είτε σε dvd είτε στο Νova, η εικόνα τους είναι απίστευτα γρήγορη χωρίς απώλειες και μου μοιάζει σαν την κάμερα του σκηνοθέτη η κίνηση της εικόνας.

Είχα την εντύπωση ότι αυτό είναι το 24p, αν κάνω κάποιο λάθος σε αυτό παρακαλώ διορθώστε με.

Nα είσαι καλά. Θα του ρίξω μια ματιά να δω τι παίζει.

Ε τότε λογικά αυτό που περιέγραψα πριν όσον αφορά την καθαρότητα εικόνας και κίνησης είναι περισσότερο τα 200hz.

Κυριοι βοηθηστε λιγακι μην πελαγωσω και δεν εχω και χρονο να ψαχνω.....

ειδα στο Saturn την 46 200hz series 8 .....μηπως ξερουμε τιμη για την 52? δεν την ειχαν

εμεινα αγαλμα απο το μαυρο της.....

ειδα στο Saturn την 46 200hz series 8 .....μηπως ξερουμε τιμη για την 52? δεν την ειχαν

Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά σε συνθήκες καταστήματος δεν είναι ασφαλες να αξιολογήσεις το μαύρο μιας τηλεόρασης.

Καλησπέρα σας! Θέλω να αγοράσω καινούργια τηλεόραση και είμαι ανάμεσα στις samsung 7000 και philips 9604..Επίσεις βρήκα και μια samsung 786r που χρησιμοποιεί Local dimming...Αλλά είδα επίσεις οτι έχει αρκετό input lag...Ξέρετε τίποτα για αυτήν?Θα ήθελα την γνώμη σας για τις παραπάνω τηλεοράσεις..Ακούστηκαν προβλήματα κάτι για τις γωνίες της samsung...Δέν κατάλαβα ακριβός τι πρόβλημα υπάρχει...Αν μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πεί τα "κουσούρια" απο τις τηλεοράσεις...

υγ: Η τηλεόραση θα χρησιμοποιηθεί σε htpc και επίσεις σαν μονιτορ οπότε και για games..

Αναμφισβήτητα η τηλεόραση που είδες, είναι από τις καλύτερες που κυκλοφορούν, υπάρχει όμως και κάτι άλλο, για το οποίο χρειάζονται κάποιες παραπάνω πληροφορίες, όπως η χρήση.

Αν τη χρειάζεσαι για όλες τις χρήσεις, δλδ για τηλεοπτικό, για pc monitor, για θέαση ταινιών, για gaming, αν χρειάζεσαι τις δικτυακές δυνατότητες που έχει, την δυνατότητα του ενσωματωμένου player (μέσω της USB) κ.λ.π είναι εξαιρετική λύση.

Αν όμως οι ανάγκες σου είναι διαφορετικές, πιθανόν να υπάρχουν και άλλες λύσεις και θα φέρω ένα παράδειγμα από προσωπική εμπειρία....

Εγώ ταινίες δεν βλέπω στη τηλεόραση (λόγω της ύπαρξης του ΑΕ3000) εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, όσον αφορά τις δικτυακές δυνατότητες έχω το PS3 σε δίκτυο με το PC για την αναπαραγωγή των αρχείων που είναι αποθηκευμένα εκεί, έπεται η αγορά ενός NMT για την αναπαραγωγή των MKV (χωρίς να πρέπει να τα έχω όλα ανοικτά PC-PS3 για να 'παίζω'), δεν είμαι ιδιαίτερα ´παιχνιδιάρης', η τηλεόραση δεν λειτουργεί ως PC monitor, εκτός μερικών περιπτώσεων για Browsing μέσω του PS3, οπότε τι μένει???

....να βλέπω 80 % τηλεοπτικές και δορυφορικές μεταδόσεις!!!

Για ποιο λόγο λοιπόν να δώσω το Χ ποσό, όταν οι ανάγκες μου καλύπτονται με Χ μείον 30% όπως π.χ. η 46Β750 .....ή μείον 40% όπως π.χ. η 46Β650...μιας και μιλάμε για Samsung.

Για δώσε καμιά παραπάνω πληροφορία για τη χρήση που την θέλεις...;)

..καλημέρα και καλό μήνα...-bye-

Επειδη απο οτι καταλαβα κυρια χρηση ειναι τα παιχνιδια θα σου ελεγα να δεις και εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=48579

Αλλα και εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=49692
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=49543

Καλημέρα και καλό μήνα! Δέν θα έλεγα οτι η κύρια χρήση είναι για παιχνίδια...Στα ποιό πάνω τοπικσ δέν έβγαλα άκρη...Γι'αυτό ρωτάω συγεκριμένα για αυτές τις τηλεοράσεις που με ενδιαφέρουν!Υπάρχει κάποιο πρόβλημα όσον αναφορά την ενότητα που έκανα ποστ?

Επίσεις βλέπω κατι samsung 7020 με Led..Τι είναι αυτή?Διαφορετή απο την 7000?

Ευχαριστώ! :)

Last edited:
Νομίζω απλά έχει άλλο χρώμα το πλαίσιο....γκρι (7020) αντί για κόκκινο, κάτι τέτοιο.

Σωστα ...επισης υπαρχει περιπτωση να ειναι παραεισαγωγη καθως ειναι μοντελο που κανονικα κυκλοφορει στην Γερμανια...

Α τπτ σημαντικό...Οσο για τα προβλήματα της? Η philips είναι καλή?Στο κατάστημα όλες καλά δείχνουν απλώς δέν μπορείς να τις δείς σε σκοτεινό δωμάτιο για να καταλάβεις αν βγάζουν καλό μαύρο και γενικότερα να κάνεις τα τεστάκια που θες..input lag trailing κτλ κτλ...Καμία άποψη?