Re: Απάντηση: Re: --- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---
λιγο απο ολα Χρηστο μου μιας και για προβολεα θα παω τον αλλο χρονο....
οποτε 60% TV SD και SXD
30% ταινιες HD
10% μονιτορ (Internet)
Αναμφισβήτητα η τηλεόραση που είδες, είναι από τις καλύτερες που κυκλοφορούν, υπάρχει όμως και κάτι άλλο, για το οποίο χρειάζονται κάποιες παραπάνω πληροφορίες, όπως η χρήση.
Αν τη χρειάζεσαι για όλες τις χρήσεις, δλδ για τηλεοπτικό, για pc monitor, για θέαση ταινιών, για gaming, αν χρειάζεσαι τις δικτυακές δυνατότητες που έχει, την δυνατότητα του ενσωματωμένου player (μέσω της USB) κ.λ.π είναι εξαιρετική λύση.
Αν όμως οι ανάγκες σου είναι διαφορετικές, πιθανόν να υπάρχουν και άλλες λύσεις και θα φέρω ένα παράδειγμα από προσωπική εμπειρία....
Εγώ ταινίες δεν βλέπω στη τηλεόραση (λόγω της ύπαρξης του ΑΕ3000) εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, όσον αφορά τις δικτυακές δυνατότητες έχω το PS3 σε δίκτυο με το PC για την αναπαραγωγή των αρχείων που είναι αποθηκευμένα εκεί, έπεται η αγορά ενός NMT για την αναπαραγωγή των MKV (χωρίς να πρέπει να τα έχω όλα ανοικτά PC-PS3 για να 'παίζω'), δεν είμαι ιδιαίτερα ´παιχνιδιάρης', η τηλεόραση δεν λειτουργεί ως PC monitor, εκτός μερικών περιπτώσεων για Browsing μέσω του PS3, οπότε τι μένει???
....να βλέπω 80 % τηλεοπτικές και δορυφορικές μεταδόσεις!!!
Για ποιο λόγο λοιπόν να δώσω το Χ ποσό, όταν οι ανάγκες μου καλύπτονται με Χ μείον 30% όπως π.χ. η 46Β750 .....ή μείον 40% όπως π.χ. η 46Β650...μιας και μιλάμε για Samsung.
Για δώσε καμιά παραπάνω πληροφορία για τη χρήση που την θέλεις...
..καλημέρα και καλό μήνα...![]()
λιγο απο ολα Χρηστο μου μιας και για προβολεα θα παω τον αλλο χρονο....
οποτε 60% TV SD και SXD
30% ταινιες HD
10% μονιτορ (Internet)