--- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

καλημερα και απο μενα,εχω να ρωτησω το εξης

σκεφτομαι να παρω 46αρα και ειμαι αναμεσα στην 46Β7000 και στη 46Β6000
περα απο το ιντερνετ και τις δικτυακες δυνατοτητες εχουν αλλες διαφορες τα παραπανω μοντελα?

Διαθέτω την Samsung την 8000. Θα ήταν εύκολο να μου έλεγα κάποιος, τρόπο για calibration? Η έστο αν την διαθέτει κάποιος να μου πει τις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις που μπορώ να κάνω...

περα απο το ιντερνετ και τις δικτυακες δυνατοτητες εχουν αλλες διαφορες τα παραπανω μοντελα?

The B6000 is an almost perfect copy of the B7000, which we've already reviewed. The main difference between the two models is that the former doesn't have the Internet@TV service, meaning it can't access online content.

http://www.digitalversus.com/article-364-6701-36.html

Δεν ξέρω τι λέει το digital versus, εγώ λέω να αποφύγεις την Β6000...

Why? Αφου η ιδια τηλεοραση ειναι σε εικονα...

Και μην μου πεις στο Χ μαγαζι δεν εδειχνε καλα γιατι και Kuro εχω δει να μην δειχνει καλα σε καταστημα...

φιλε petasis γιατι μου λες να την αποφυγω? εχεις καποια πρωσοπικη η απο καποιο φιλο ασχημη εμπειρια με το συγκεκριμενο μοντελο?
η καποιο review?τοσο χαλια ειναι?

Επίσεις η 6 είναι ποιό στρόγγυλη στην μέση κάτω...Κ το internet tv..Καμία άλλη διαφορά...Εμένα μου αρέσει ποιό πολύ η 7...Αν δέν σε ενδιαφέρει το design...Πανε για τήν 6..200ε κάτω απο την 7 έχει..

Ξέρει κανένας αν η 7 θα πέσει η τιμή της?

Why? Αφου η ιδια τηλεοραση ειναι σε εικονα...

Και μην μου πεις στο Χ μαγαζι δεν εδειχνε καλα γιατι και Kuro εχω δει να μην δειχνει καλα σε καταστημα...

Γιατί προκαταβάλεις την απάντηση; :grinning-smiley-043
Φυσικά και θα πω ότι την είδα σε κατάστημα και ΔΕΝ έπαιζε καλά. Αυτό για εμένα χτυπάει καμπανάκι: κινέζικο πάνελ - κινέζικο πάνελ... :flipout:
Και μόνο από αυτό το γεγονός εγώ συμπεραίνω πάνελ lottery και σε αυτό το μοντέλο. Και εγώ προτιμώ να αγοράσω όσο το δυνατόν SPVA χωρίς εκπλήξεις...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: --- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Και έψαχνα ένα λόγο-διακολογία για να γλυτώσω τα 500€ παραπάνω από την LG 47LH9000 στην Samsung 46Β8000 :grandpa:.

Πάντως η LG 47LH 9000 κοστίζει 1699 ευρώ στο ΠΛΑΙΣΙΟ (Λεωφ. Βουλιαγμένης)

Kαλησπέρα παιδιά. Είχα θέσει ένα ερώτημα το πρωί αλλά "χάθηκε" στα επόμενα σχόλια.

Το ξαναθέτω λοιπόν και παρακαλώ όποιος μπορεί ας μου απαντήσει. Για την Samsung την 8000 θέλω να μου πει κάποιος 5-6 ρυθμισούλες να κάνω απλές ώστε να βελτιώσω κι'αλλο την εικόνα μου η έστο να μου δώσετε κάποιο Link με καποιο calibrator η κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ.

Kαλησπέρα παιδιά. Είχα θέσει ένα ερώτημα το πρωί αλλά "χάθηκε" στα επόμενα σχόλια.

Το ξαναθέτω λοιπόν και παρακαλώ όποιος μπορεί ας μου απαντήσει. Για την Samsung την 8000 θέλω να μου πει κάποιος 5-6 ρυθμισούλες να κάνω απλές ώστε να βελτιώσω κι'αλλο την εικόνα μου η έστο να μου δώσετε κάποιο Link με καποιο calibrator η κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ.

Ειναι για την Β7000 αλλα νομιζω οτι θα ταιριαζουν και στην δικη σου....

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue40b7020-settings-20090522149.htm

παιδια θελω να αγορασω μια 46´' και ειμαι αναμεσα σε 46β6000 και 46β750 παιζουν διαφορεσ περα απο το design

παιδια θελω να αγορασω μια 46´' και ειμαι αναμεσα σε 46β6000 και 46β750 παιζουν διαφορεσ περα απο το design

Λιγο πιο εντονα χρωματα εχει η Β6000 , λιγο καλυτερη κινηση η Β750...χοντρικα αυτες ειναι οι διαφορες των δυο...