καλημερα
παιδια ενδιαφερομαι για τιν b9000 που ακουγετε οτι θα κυκλοφορισει μεχρι τα χριστουγεννα ξερει καπιος αν ειναι αληθεια?
Γεία σας παίδες. Από χτες είμαι ένας περήφανος κάτοχος μιας 46Β7000. Σύνδεσα έναν σκληρό δίσκο και έπαιξε τις ταινίες κανονικά ΑΛΛΑ οι υπότιτλοι εμφανίζονται με ακαταλαβίστικους χαρακτήρες. Ξέρει κανείς τπτ ??
Κι εγω άκουσα(απο φίλαράκι μου)ότι αναμένει τα Χριστούγεννα για την αγορά της samsung UE46B9000 η οποία λίγο πολύ θα στοιχίζει 2500 ευρώ...Μύθος ή πραγματικότητα??
Τι έγινε και πήρε η 46Β8000 μία αύξηση τιμής περί τα 100 ευρώ σε όλα τα καταστήματα;;;
Οταν ολες οι τηλεορασεις πεφτουν και αυτες ανεβαινουν αυτο σημαινει αυξημενη ζητηση και πωλησεις...
Εδω που τα λεμε η σειρα slim της Samsung εχει κανει θραυση και οχι μονο στην Ελλαδα...
Εδώ π.χ. από τα 1.888 που την είχε ένα κατάστημα την 46Β8000 την πήγε τώρα στα 2.2249 δηλαδή κάπου στα 20% και δεν μιλάμε απλώς για αύξηση αλλά για αναπροσαρμογή τιμών.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.