- 29 October 2008
- 9,409
-Samsung 2022 soundbars-
Samsung's 2022 soundbars support wireless TV-to-soundbar Dolby Atmos...https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1641426252
Καλοριζικη!Καλησπέρα την πήρα και γω την 990b μιλάμε για απίστευτο ήχο πολύ καθαρός και στα ηχεία της ηχομπαρας και στα περιφερειακά γεμίζει τον χώρο απο παντού, το δε woofer στο 1/3 της έντασης τρέμουν τα πάντα και μάλιστα χωρίς να μπουκώνει γενικά πιστεύω πάνω απο 35-40 (μέγιστο το 100) δεν μπορείς να βάλεις την ένταση γιατί θα πέσει το σπίτι. Να τονίσω ότι έρχομαι απο σύστημα με ενισχυτή και 5.1 ηχεία και όμως η ηχόμπαρα με εντυπωσίασε. Ένα μόνο αρνητικό έχει που ευτυχώς για την ώρα σε μένα έτυχε μόνο μια φορά, ότι καμιά φορά το πίσω αριστερό ηχείο χάνει την σύνδεση με την μπάρα. Στο εξωτερικό έχουν αρκετοί θέμα και δυστυχώς η μόνη σίγουρη λύση είναι να πέσεις σε κομμάτι που είναι κατασκευής απο τον Αύγουστο κ μετά, πάντως εγώ 2 μέρες που την έχω λιώσει μου το κανε μόνο μία φορά για λίγα δευτερόλεπτα. Πάντως εγώ καλού κακού έκανα κ επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια να είμαι ήρεμος.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.