SAMSUNG 2333 HD - Ενοχλητικός υψίσυχνος θόρυβος από τα ηχεία της TV

mauros

New member
4 December 2011
4
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα το τελευταίο χρόνο με την συγκεκριμένη TV. Όταν την ανοίγω μετά από λίγη ώρα που ζεσταίνεται, αρχίζουν τα ηχεία της να βγάζουν ένα υψίσυχνο θόρυβο, αρκετά ενοχλητικό και έχω αναγκαστεί να την λειτουργώ με εξωτερικά ηχεία για να μην ακούγεται αυτός ο θόρυβος. Το θέμα μου είναι ότι ακόμα και με τα εξωτερικά ηχεία πάνω γίνεται το ίδιο. Και αυτό διότι από όσα καταλαβαίνω εγώ, όταν την ανοίγω παρότι είναι γυρισμένη στα εξωτερικά ηχεία μόνιμα για να παίζει, ο υψισυχνος θόρυβος εμφανίζεται ξανά. Για να το σταματήσω πρέπει να σηκωθώ να βγάλω το καλώδιο των ηχείων, να μπω στο μενού να επιλέξω ηχεία τηλεόρασης και καπάκια εξωτερικά ηχεία. Μετά από αυτή τη διαδικασία σταματά. Αν την κλείσω όμως και την ξανανοίξω τότε θέλει ξανά την ίδια διαδικασία.
Την έστειλα στη samsung για το πρόβλημα αυτό στην εγγύηση αλλά τελικά δεν έγινε από όσο κατάλαβα τίποτε. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος τι μπορώ πιθανό να κάνω ώστε να απαλλαχτώ από το θόρυβο αυτό; Να την ξαναπάω στο service; Νομίζω ότι δεν κατάλαβαν ποτέ τι είχε η συσκευή και αυτό διότι δεν την πήγα εγώ στο κρυονέρι για να περιγράψω επιτόπου το πρόβλημα αλλά την έστειλα με courier της sasmung και το πρόβλημα περιγράφτηκε στο τηλέφωνο με έναν μάλλον άνθρωπο ο οποίος δεν ήξερε την ύπαρξη του Saturn!
Έγραψα εδώ το θέμα αυτό διότι δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο.