SAMSUNG 32C450 ή 32C530

Βρε παιδια απαντηστε και σε μενα, που εθεσα το ερωτημα, και μετα μετα ...πειτε τα μεταξυ σας!
Την θελω πιο πολυ για τηλεοπτικο σημα, και καμια ταινια που και που. Να προτιμησω την 450?

Εσύ τις είδες να παίζουν; Καλύτερα να τις δεις.
Για εμένα δεν υπάρχει λόγος να πάρεις hd ready τηλεόραση...

Πες μου εσυ ενα μαγαζι, που να εχει εστω μια απο τις 2 και να παω να την δω...
Γιατι ετσι ομως για το HD? Η panasonic 42px80 που εχω, HD ειναι και μια χαρα δειχνει και σε τηλεοπτικο και σε mkv

Πες μου εσυ ενα μαγαζι, που να εχει εστω μια απο τις 2 και να παω να την δω...
Γιατι ετσι ομως για το HD? Η panasonic 42px80 που εχω, HD ειναι και μια χαρα δειχνει και σε τηλεοπτικο και σε mkv

Σε κάποιο μεγάλο πολυκατάστημα ηλεκτρικών (π.χ. ΜΜ) σίγουρα θα τις πετύχεις. Ως κάτοχος ΡΧ80 βέβαια, δεν πρόκειται να ενθουσιαστείς με καμμία από τις δύο... :D

Πριν καιρο σε 2-3 μαγαζια που ειχα παει, δεν ειχανε καμια απο τις 2. Εξαλλου τι να το κανεις, αμα ειναι να παιζει καποιο blue ray, χαιρω πολυ τοτε. Η px80 τους ριχνει στα αυτια ε;

Η px80 τους ριχνει στα αυτια ε;

Απλώς, με τις default προρρυθμίσεις εικόνας που έχουν, θα σου φανούν αρχικά, σε σχέση με την ΡΧ80 ότι έχουν καμμένα χρώματα και επιπεδωμένη αντίθεση. Ίσως να σε ενοχλήσει και η γωνία θέασης και το motion blur. Ευτυχώς έχουν σχετικά πλήρες μενού ρυθμίσεων και μπορείς να τις φέρεις σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο...

Ρίξε μια ματιά και σε αυτά τα review, των δύο τηλεοράσεων που σε ενδιαφέρουν:

C450:
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le32c450-le26c450-20101001847.htm

C530:
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le32c530-le40c530-20100813815.htm

Tα αγγλικα μου ειναι πολυ περιορισμενα, για αυτο διαβασα λιγο το conclusion. Την 450 την ψιλοθαβει... Τι να κανω ρε γμτ; ενταξει δεν εχω τπτ ιδαιτερες απαιτησεις, λιγο θελω να βλεπω για να με παιρνει ο υπνος, αντε το πολυ-πολυ κανα ξενο serial, για αυτο και δεν θελω να δωσω και πολλα χρηματα

Τα πραγματα εξελιχθηκαν πολυ...γρηγορα. Εκανα την παραγγελια 8.30 το πρωι και με πηραν τηλ για παραδοση 12 το μεσημερι. Στην 450 επεσε ο κληρος, ελπιζω να μην το μετανοιωσω!

...... και εγω μετα απο προταση του Yperion , (ηθελα οικονομικη) την 450 αγορασα . Την εβαλα στο υπνοδωματιο .... μια χαρα εικονα (μονο για tv τη θελω) 3 μετρα περιπου.

Στο σαλονι εχω την pj350 50'' LG πλασμα (παλι απο προτροπη φιλων απο εδω μεσα ) πολυ ευχαριστημενος ειμαι ....

Φθηνες και πολυ καλες και οι δυο ....

Τα πραγματα εξελιχθηκαν πολυ...γρηγορα. Εκανα την παραγγελια 8.30 το πρωι και με πηραν τηλ για παραδοση 12 το μεσημερι. Στην 450 επεσε ο κληρος, ελπιζω να μην το μετανοιωσω!

φιλε lionor την πηρες απο το tech n' easy??

αν ναι, εχουν επισημη εγγυηση??

με ενδιαφερει και μενα η αγορα για τηλεοπτικο μονο....

το mpeg4 δουλευει καλα??

Γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ. να ρωτησεις?

Ενα Sony laptop παντως που ειχα παρει απο εκει μου ειπαν οτι εχει εγγυηση αντιπροσωπιας.

Γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ. να ρωτησεις?

θα παρω...

η 32c450 εχει 325

στα ιδια λεφτα υπαρχει και η sony 32bx300...

εχει κανεις αποψη αν υπερτερει καποια???

Η samsung πάντως στη σειρά c δεν βλέπονται....σε σχέση με αντίστοιχες toshiba και philips , η sony που λες μία από τα ίδια χάλια.
Στην σειρά c όμως αξίζει τρελά το media player το ενσωματωμένο!