Samsung 32c530 η LG 32LD550

takis1964

Senior Member
8 October 2007
603
Καλησπερα!
Για χρηση υπνοδωματιου (ταινειες,ειδησεις,ντοκυμαντερ)ποια προτεινεται?
εχω διαβασει για την SAMSUNG καλα λογια αλλα η LG εχει διαφορα +30 ευρω και 100 hz!!

Εκτώς από το ότι η 450 είναι hdready,δεν υπάρχει άλλη διαφορά,οπότε διαλέγεις ανάλογα με τα χρήματα που έχεις διαθέσιμα.Εγώ στη θέση σου πάντως θα έπαιρνα την 530.(Παρότι η 450 είναι καλύτερη στο τηλεοπτικό).

Eιμαι κι εγω αναμεσα στις 450και 530. Το HD ready με το Full HD, δεν με τρομαζει. Και η 42αρα plasma που εχω στο σαλονι hd hready ειναι, αλλα μια χαρα εικονα εχει στα mkv. Αυτες οι 2 εχουν αλλη εμφανη διαφορα; Με εχει επηρρεασει και ο Yperiwn που καπου ειπε οτι του φανηκε πως η 450 εχει καλυτερο τηλεοπτικο σημα :)

Τελικα πηρα την 530
εχοντας στην κατοχη μου 2 panasonic plasma μια εκ των οποιων η 50g20 ξενερωσα αρκετα με τα χρωματα της αλλα στην τελικη στα 399 με 36 ατοκες για κρεβατοκαμαρα τι αλλο να ζητησεις?

Χθες ειδα σε φιλικο σπιτι και την Sony 32BX400.

Τοσο χαλια εικονα σε τηλεοραση ειχα καιρο να δω.

Χρωματα αψυχα , αντιθεση της πλακας , κινηση αθλια κτλ.

Αν δεν ειχε το σημα της Sony πανω δεν θα την αγοραζε κανενας.

πάντως σε κατάστημα που τις είχε δίπλα δίπλα, οι εντυπώσεις μου είναι:
Η Samsung είχε καλύτερη εικόνα, πιο ζωντανά χρώματα, η LG αισθητά χειρότερη εικόνα (συγκριτικά πάντα) με τα χρώματα πιο θολά, ωστόσο στις γρήγορες σκηνές και σε πανοραμικά πλάνα τα 50Hz της Samsung ήταν ενοχλητικά.