SAMSUNG 37 C630 LCD ή SAMSUNG 32 C5000 LED??

blaze

New member
21 March 2011
13
Καλησπέρα σε όλους- εδώ και 2 βδομάδες ψάχνω για αγορά νέας τηλεόρασης για το υπνοδωμάτιο και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2.
Από σημερινές προσφορές σε Κωτσόβολο κ Media Markt Λάρισας οι τιμές έχουν ως εξής:
499 Ε για την 37αρα C630 LCD
479 Ε για την 32αρα C5000 LED
H χρήση προορίζεται για 70% τηλεοπτικό, 30% για σύνδεση με υπολογιστή και ταινίες. Η μεγάλη τους διαφορά ειναι τα 100Hz της C630 από την άλλη όμως η τιμή της C5000 για LED TV είναι προκλήτική.Αν κ απ οτι εχω καταλαβει απο τα λεγομενα πολλων εδω μεσα οι LED ειναι λεπτες LCD το δίλλημα ειναι μεγάλο.
Τα φώτα σας παρακαλω..

Η απόσταση θέασης είναι 1μιση μέτρο.Για 32 πήγαινα και μαξ 500 Ε αλλα μου φάνηκε ευκαιρία η 630 γι αυτα που προσφερει σε αυτα τα χρηματα.Μέχρι χθες ημουνα αποφασισμενος να παρω την 32C530 με 400 Ε αλλα ειδα τις τιμες αυτων των 2 σημερα και το ξανασκεφτηκα.Πιστευεις οτι με την LED θα δω καποια μικρη διαφορα στην ποιοτητα στο τηλεοπτικο η να την απορριψω λογω του οτι πληρωνεις κυριως το ονομα?
Επίσης στα χαρακτηριστικα του φυλλαδιου γραφει για την C5000 οτι εχει ULTRA CLEAR PANEL- ισχυει κατι τετοιο?
Ευχαριστω

Last edited:
Επειδη αλλαζουν τα λαμπακια υπαρχει περιπτωση να δεις διαφορα στο τηλεοπτικο η καπου αλλου?

Edge-LED_More1.jpg

Διαφορα θα δεις με τα 100 Hz σε ποδοσφαιρο και γρηγορα σπορ.

καλύτερα να πάρεις τη μικρότερη διάσταση
γιατί στο 1.5 μέτρο με 37άρα μάλλον θα ζαλιστείς

Κοίταξε για 40" στην C630 μπας και πετύχεις κανένα S PVA panel. Αλλιώς πάρε την 37άρα, με τέτοια τιμή μια χαρά επιλογή είναι.

Απάντηση: Re: SAMSUNG 37 C630 LCD ή SAMSUNG 32 C5000 LED??

καλύτερα να πάρεις τη μικρότερη διάσταση
γιατί στο 1.5 μέτρο με 37άρα μάλλον θα ζαλιστείς

Αυτό το προσπερνώ....δεν γεμίζει το οπτικό πεδίο σου σε αυτή την απόσταση.

Κοίταξε για 40" στην C630 μπας και πετύχεις κανένα S PVA panel. Αλλιώς πάρε την 37άρα, με τέτοια τιμή μια χαρά επιλογή είναι.

Η 650 έχει s-pva panel κατά κανόνα...

Re: Απάντηση: SAMSUNG 37 C630 LCD ή SAMSUNG 32 C5000 LED??

Και στις 40''+....οι περισσότερες αναφορές είναι για spva σε 650.

Για αυτό του πρότεινα να κοιτάξει για 40άρα. Γιατί στις 37", μάλλον MVA panel θα πετύχει. Αλλά με τέτοια τιμή στην C630 εγώ θα την έπαιρνα χωρίς πολλή σκέψη.

Ευχαριστω ολους για τις συμβουλές σας.
Ηδη εχω απορριψει την C5000 γιατι απ οτι καταλαβα προσφερει τα ιδια με την C530 με 80 Ε λιγοτερα.
Το θεμα ειναι οτι ψαχνοντας ολο το απογευμα,βρηκα στον Κωτσοβολο σε πολυ καλη τιμη την C650 (539 Ε) που εχει σε σχεση με την 630 και ULTRA CLEAR PANEL και εχω μπει σε σκεψεις κ γι αυτη αν κ ξεφευγω στον στοχο που ειχα βαλει στην τιμη.
Οποτε τωρα παιζω αναμεσα σε 3 μοντελα LCD κ η αποφαση ειναι πολυ δυσκολη.

Θα σου πρότεινα να τις δεις ο ίδιος σε κάποιο κατάστημα, για να δεις τυχόν διαφορές. Φυσικά θα είναι κάπως δύσκολο να πετύχεις την C630, αφού στα περισσότερα καταστήματα έχει εξαφανιστεί. Πάντως πολλή διαφορά στην εικόνα σε σχέση με την C650, δεν πρόκειται να δεις. Νομίζω 500 ευρώ για την 37" C630, για τη χρήση που θέλεις, είναι μια χαρά επιλογή. :a0210:

Εγω νομιζω οτι το ultra clear panel (αυξανει την αντιθεση με ανταλλαγμα περισσοτερες ανακλασεις) αξιζει τον κοπο γιατι οντως κανει διαφορα.

Όντως κάνει διαφορά αλλά οι αντανακλάσεις είναι σε επίπεδο Plasma...Μην πω χειρότερο,θα σας βγάλω photos από την δικιά μου να καταλάβετε...δεν θέλει φως απευθείας στην οθόνη.

Να διευκρινισω οτι ο χωρος στον οποιο θα τοποθετηθει δεν εχει πολυ φως οποτε δε ξερω αν αυτο ευννοει κ αλλο την C650 για το θεμα των αντανακλασεων που αναφερθηκε.
Να σημειωσω οτι ειδα την C650 και την C630 διπλα διπλα κ δεν ειχαν μεγαλη διαφορα στην εικονα-επρεπε να τις παρατηρησεις πολυ προσεκτικα για να καταλαβεις.Επισης,με αξιοπρεπεια στεκοταν διπλα τους η C530 και μου εκανε αρκετη εντυπωση-οταν ομως εβαλε σε ντεμο ποδοσφαιρο,τα 100 Hz κανανε τη διαφορα..

Με άριστα το 20 ποσο θα βαθμολογουσες τις 650,630,530 αντιστοιχα,σε σχεση με τις τιμες που προανεφερα?

Ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας -Προς C650 καταληγω.
Αναμεσα σε Media Markt και ΠΛΑΙΣΙΟ ποιο καταστημα θα προτιμουσατε?
Γιατι καπου διαβασα εδω στο φορουμ οτι το Media Markt κανει δικες του εισαγωγες και δεν ξερω κατα ποσο αξιοπιστο ειναι..