Για τι απόσταση μιλάμε και τι χρήση;Samsung 37 C650 vs LG 37LE5300
ειμαι αναμεσα σαυτες τις δυο τηλεορασεισ μπορειτε να μου προτεινεται ποια απτις δυο εχει καλητερη εικονα σε hd σημα;
και αν υπαρχει καποια καλητερη λυση σε 37'' εως 800 ευρω;
1η C6500 :internet@tv + LED+wifiadok,
Καταρχάς η LG5300 δεν υπάρχει στους νέους καταλόγους και δεν ασχολούμε πλέον, άρα μόνο εάν την βρείς στόκ...
επειδή και εγώ κάνω σύγκριση μεταξύ των τεχν. χαρακτηριστικών των 2 ΤV που προανέφερες,για 2μ απόσταση + psp+movies, κατέληξα στα εξείς:
1η C6500 to μονο exra: internet@tv + LED
2η C6000 : ... LED
3η C650 :internet@tv ...
Y/Γ: στον Κοτσό...., όχι μόνο δεν είδα διαφορά στην εικόνα μεταξύ των τριών,αλλά μπερδέφτηκα περισσότερο!!! λόγω κακού σήματος στα επίγεια κανάλια. Η μοναδική περίπτωση για να δείς διαφορά και να κάνεις σύγκριση είναι να βάλεις Blueray και απορώ γιατί δεν το κάνουν μιας και το MPEG4 δεν μας έχει έρθει. Μόνο έτσι βγάζεις ασφαλεί συμπεράσματα.
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη μιας και ενδιαφέρομαι άμεσα...
1η C6500 :internet@tv + LED+wifi,
Y/Γ: στον Κο...., όχι μόνο δεν είδα διαφορά στην εικόνα μεταξύ των τριών,αλλά μπερδέφτηκα περισσότερο!!! λόγω κακού σήματος όχι στα επίγεια κανάλια που προανέφερα και ζητώ συγνώμη για το λάθος μου αλλά λόγω πληθώρας διακλαδωτήρων, που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια του σήματος.
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη μιας και ενδιαφέρομαι άμεσα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.