Samsung 37 C650 vs LG 37LE5300

Moυντη και σκοτεινη????

Σε λιγο θα χαζεψω με αυτα που διαβαζω...

Μπας και ηταν σε καποια ρυθμιση "cinema"?

Συμφωνώ και εγώ για την σειρά 6 (6000 ή 6500)και αυτό λόγω της τεχνολογίας LED.

Δηλαδη η τεχνολογια "LED" τι προσφερει?

Moυντη και σκοτεινη????

Σε λιγο θα χαζεψω με αυτα που διαβαζω...

Μπας και ηταν σε καποια ρυθμιση "cinema"?
δεν ξερω ρε yperion.εχω διαβασει για την c650 παντου τα καλητερα λογια,αλλα στα saturn ετσι την ειδα και ξενερωσα,μου θυμισε την α656 που ειχα,αψυχα τα χρωματα τελειως,για να το λες εσυ μαλλον θα την ειχανε σε λαθος mode.διαβασα και το link που μου εδωσες και μαλλον θα κοιταξω για την c6000 και οχι την le5300.

δεν ξερω ρε yperion.εχω διαβασει για την c650 παντου τα καλητερα λογια,αλλα στα saturn ετσι την ειδα και ξενερωσα,μου θυμισε την α656 που ειχα,αψυχα τα χρωματα τελειως,για να το λες εσυ μαλλον θα την ειχανε σε λαθος mode.διαβασα και το link που μου εδωσες και μαλλον θα κοιταξω για την c6000 και οχι την le5300.

Δες την και αλλού και κοίτα σε τη ρύθμιση είναι. Έχω την 46c650 δίπλα σε δυο μπαλκονόπορτες και ακόμα και την μέρα χρησιμοποιώ το cinema mode. Δεν θα την έλεγα θολή με τίποτα.

E οχι μουντη και σκοτεινη η Α656... Μην τρελλαθουμε τελειως....

τι να σας πω ρε παιδια.δεν ξερω.μηπως δεν ειχα κανει σωστες ρυθμισεις;ολες oi lg που εχω δει ηταν πιο φωτεινες και με πιο ζωντανα χρωματα.

Δε νομίζω να υπάρχουν πολλές lcd που να μην έχουν αρκετή φωτεινότητα. Το θέμα είναι πώς την διαχειρίζονται. Σε ρυθμίσεις όπως η δυναμική και τυπική που συνήθως έχουν τα καταστήματα θα δεις εντυπωσιακά χρώματα και άπλετη φωτεινότητα. Όταν την πάρεις στο σπίτι τα πράγματα αλλάζουν. Τέτοιες ρυθμίσεις οδηγούν σε υπερκερασμένα χρώματα και σε μια εικόνα που τουλάχιστον εμένα με κουράζει. Έτσι προτιμώ το cinema mode με κάποιες διορθώσεις. Από την άλλη ο αδελφός μου στην δικά του θέλει να βλέπει έντονα χρώματα και φωτεινότητα.
Περί ορέξεως …

Δε νομίζω να υπάρχουν πολλές lcd που να μην έχουν αρκετή φωτεινότητα. Το θέμα είναι πώς την διαχειρίζονται.

Kαμια LCD δεν υπαρχει. Λαμπες φθορισμου εχουν απο πισω (η λεντακια που ειναι η νεα μοδα) , ειναι δυνατον 6-8 τετοιες λαμπες να μην βγαζουν αρκετο φως?

Αν βαλεις μια LCD στο τερμα χρειαζεσαι γυαλια ηλιου που λεει ο λογος.

το θεμα μου ειναι να παρω την C6000 ή να δωσω αλλα 200 και να παρω την 750 για να εχω και 3d? [/ quote]
Αυτή την στιγμή δεν νομίζω να είναι ότι καλύτερο να παμε για 3D.
Aσε να βγούνε οι δευτερης γενεάς και βλέπουμε. Εγώ μάλλον θα καταλείξω στην C650.
No led!!!:rifle:
Μάλλον, εάν έχεις την ιδέα ότι οι Led έχουν καλύτερη εικόνα από τις HD,θα νομίσεις ότι όντως είναι καλύτερες.
Μύθος ή πραγματικότητα; Κατασκευαστικώς είναι μύθος!!!

Last edited:
τελικα πηρα την LG 37LE5300 540 euro apo to public και ειμαι εντυπωσιασμενος σε σχεση με την a656 που ειχα.

Κατι συνεβαινε με την 656.

Στην πραγματικοτητα δεν θα επρεπε να βλεπεις σημαντικη διαφορα , να μην σου πω οτι στους περισσοτερους τομεις ειναι καλυτερη απο την 5300.

ολοι αυτο μου λενε Yperion.δεν ξερω τι να πω.ολα φαινοντουσαν ξεθωριασμενα στην a656.ειχα βαλει και ρυθμισεις απτο avforums αλλα τιποτα.και μου το λεγαν ολοι οτι ειναι πολυ σκοτεινη.μπορει να χα λαθος ρυθμισεις.

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ειχε καποιο προβλημα στην πλακετα ελεγχου του dimming με αποτελεσμα να εχει πεσει η φωτεινοτητα στο ελαχιστο.

Αλλιως μιλαμε για αριστη τηλεοραση που στεκεται ακομη και απεναντι στις σημερινες τηλεορασεις.

adok kαλορίζικη,
αλλά για πες μου το public δίνει τιμή 656 Ε και δεν ξέρω εάν είναι με δόσεις αυτή η τιμή.
Εσύ την πήρες 540 μετρητής;

543 την ειχαν βγαλει προσφορα για παραγγελια απο το internet.την εκανα παραγγελια και την επομενη μερα που μπηκα στο site η προσφορα ειχε τελειωσει.