Samsung 40" 656 ή Lg 42" 7000

macedonasf

Senior Member
26 April 2008
392
Θεσσαλονίκη
.............εκεί που είχα κατασταλάξει στην 656 να 'σου βγήκε η 7000 και μας το γύρισε σε δίλημμα. Πέστε μου σας παρακαλώ κάποιους λόγους, (εάν υπάρχουν) στο να μην πάρω την 656 και να πάρω την Lg. Απόσταση θέασης 3 μέτρα 50% αναλογικά κανάλια 40% παιχνίδια και 10% HD με τάσεις βέβαια ανοδικές των ψηφιακών εκπομπών.

Eγω ψηφιζω 656 λογω καλυτερου μαυρου και αντιθεσης εκτος και αν μπορεις να κανεις την υπερβαση και να πας για W4500 που ειναι ακομη καλυτερη.-bye-

Με την LG παίρνεις +2 ίντσες και λιγότερα προβλήματα με αντανακλάσεις.

Πάντως και εγώ μεταξύ των δύο θα προτιμούσα την Samsung για τον λόγο που ανέφερε ο Γιάννης.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, υπάρχει θέμα αξιοπιστίας για την lg? Ακούω διάφορα για χαμηλή ποιότητα κατασκευής κ.λ.π.

Νομίζω υπάρχουν θέματα με το Input Lag στην LG και μιας και την θέλεις για 40% παιχνίδια, θα ήταν καλό να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στον συγκεκριμένο παράγοντα.

Νομίζω υπάρχουν θέματα με το Input Lag στην LG και μιας και την θέλεις για 40% παιχνίδια, θα ήταν καλό να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στον συγκεκριμένο παράγοντα.
Μάλλον ανάποδα τα λες...

Οι samsung είναι αυτές που έχουν ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα με το input lag και ΟΧΙ οι LG ! :grandpa:

Οσο για την αντιπροσωπία της LG είναι απο τις πιο αξιόπιστες στην Ελλάδα σε θέματα εγγυήσεων....

Μεθαυριο θα εχω την δική μου 47LG7000 και μολις την στησω θα ανεβάσω φωτογραφίες και εντυπώσεις στο αντίστοιχο thread...

Φιλικά, -bye-

Βασικά εγώ νόμιζα έχουν και οι δύο, αλλά ότι στις Samsung εναι υποφερτό. sorry for the mistake :(

Μάλλον ανάποδα τα λες...

Οι samsung είναι αυτές που έχουν ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα με το input lag και ΟΧΙ οι LG ! :grandpa:

Οσο για την αντιπροσωπία της LG είναι απο τις πιο αξιόπιστες στην Ελλάδα σε θέματα εγγυήσεων....

Μεθαυριο θα εχω την δική μου 47LG7000 και μολις την στησω θα ανεβάσω φωτογραφίες και εντυπώσεις στο αντίστοιχο thread...

Φιλικά, -bye-

Σε ευχαριστώ φίλε μου θα περιμένω εντυπώσεις σου.

Καλημέρα παιδιά,
εγώ έχω πάντως την 656 εδώ και κανά δίμηνο (την αγόρασα 1800 γαμ...) και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Τα αναλογικά τα δείχνει πάρα πολύ καλά, όχι τέλεια βέβαια, λογικό είναι αλλά πολύ καλά.
Ομολογώ ότι αυτό που με προβληματίζει είναι ο ψηφιακός δέκτης. Τα καινούργια ψηφιακά κανάλια λένε θα εκπέμπουν σε mpeg 4 και δυστυχώς η τελεόρασή μου υποστηρίζει mpeg 2 (έτσι τουλάχιστον βρήκα από τοσχετικό ψάξιμο).
Κρίμα να δίνεις τόσα χρήματα και τελικά να αναγκάζεσαι να δώσεις κι άλλα γιατί δεν προέβλεψαν κάτι τέτοιο.
Πάντως σαν τηλεόραση τη συνιστώ ανεπιφύλακτα (τώρα που έχει και πέσει η τιμή της).
Φιλικά -bye- Κώστας

Τα καινούργια ψηφιακά κανάλια λένε θα εκπέμπουν σε mpeg 4 και δυστυχώς η τελεόρασή μου υποστηρίζει mpeg 2 (έτσι τουλάχιστον βρήκα από τοσχετικό ψάξιμο).

Καλημέρα Κώστα και καλώς ήρθες στο φόρουμ :a0210:

Αυτό που το διάβασες ?

Δεν παρακολουθώ τις συγκεκριμένες εξελίξεις, αλλά δύσκολο μου φαίνεται.

...και οι πρώτες μεταδόσεις λέει κάπου εκεί θα αρχίσουν αρχές Φεβρουαρίου 2009 !