Samsung 40'' 786 led ή 856?

ότι και να λέμε πάντως, πολλά παίζουν ρόλο στην ευκρίνεια της εικόνας...και κυρίως η σωστή κεραία και καλωδίωση...

Συμφωνοι.
Αλλό είναι, η τηλεόραση να φτάνει σε εικόνα τις 420 γραμμές (σε ανάλυση) και άλλο τις 250-300.
Ναι, αυτές που έχουν ξεχασμένες σε μερικά καταστήματα είναι της τάξης των 250 γραμμών....

Στις οδηγίες λέει πως όταν βλέπεις photo μέσω Usb, δεν πρέπει να μένει μία photo αρκετή ώρα γιατί "μπορεί να δημιουργηθεί ανεπανόρθωτη βλάβη στην οθόνη"...τί βλακεία είναι αυτή;

Δυστυχώς και οι κορνίζες έχουν την ίδια τεχνολογία...
Η Samsung SPF 83V, μετά από 5 λεπτά το γυρίζει αυτόματα σε screen saver.

Βέβαια, θεωρητικά μιλώντας, για να γίνει κάτι τέτοιο, η εικόνα πρεπει να παραμείνει με τις (δεκάδες) ώρες...
Αν κάποιος γνωρίζει κατι παραπάνω να μας ενημερώσει, αλλά το monitor πχ (και αυτό samsung Syncmaster 930bf) πουθενά δεν έλεγε για στατικές εικόνες και ανεπανώρθωτες βλάβες...
Μήπως είναι μόδα που κόλλησε από τις πλάσμα;

Έχω συνδέσει την τηλεόραση με Ups...υπάρχει κάποια απόσταση ασφαλείας που πρέπει να απέχει από την οθόνη για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα? Σε μία τηλεόραση παλιά που έχω, η οθόνη της κάνει νερά όταν είναι κοντά στο Ups

Εγώ δεν θα την έβαζα σε UPS... Για θέμα απόστασης, αν είναι LCD/plasma, δεν παίζει κανένα ρόλο η απόσταση. Και δίπλα να είναι, δεν επηρεάζει την εικόνα. Αν επηρεάζει τον ήχο, θα το ακούσεις...

Γιατί θες να βάλεις την τηλεόραση σε UPS;

Είπα να τη βάλω σε Ups για να την προστατεύσω από τις διακοπές της ΔΕΗ. Βέβαια πρόσεξα πως κάποιο κόλπο προστασίας έχει, γιατί όταν τη βγάλω από την πρίζα αργει να σβήσει η ένδειξη του stand by...Πιστεύω πως καλό θα κάνει να είναι συνδεδεμένη με Ups, αρκεί να μην της προκαλέσει κάποιο πρόβλημα