Γεια σας. Έφτασε η ώρα ν'αφήσω κι εγώ τα μπαούλα και να πάρω επιτέλους μία νέα τηλεόραση. Τώρα λοιπόν με τις εκπτώσεις λόγω μουντιάλ, θεωρώ ότι είναι καλή περίοδος αγοράς. Έχω καταλήξει στις 3 τηλεοράσεις του τίτλου βάσει τεχνικών χαρακτηριστικών, αλλά από κοντά έχω δει μόνο την πρώτη. Η Philips εξάλλου, έχει κυκλοφορήσει μόνο στις 32 ίντσες μέχρι στιγμής στην Ελλάδα, αλλά ούτε αυτήν την έχω δει σε κάποιο μαγαζί, ούτε και την Lg. Η Samsung είχε πολύ καλή εικόνα, ενώ και το Avatar που το είδα σε 3d, προφανώς με μετατροπή από 2d, μου άρεσε πολύ αν και ήταν λίγο κουραστικό μετά από λίγη ώρα. Βέβαια, καθόμουν και στο 1 μέτρο, οπότε θα φταίει και αυτό. Έχετε γνώμη για τις άλλες 2, έστω από reviews και τι μου προτείνετε? Να περιμένω και τη Philips ή να προβώ στην αγορά κάποιας από τις άλλες δύο?
Η χρήση που θα κάνω είναι 40% TV, 40% Ταινίες και 20% PS3, οπότε το 3D, έστω κι αν είναι ανώριμο ως τεχνολογία ακόμα, στα παιχνίδια κυρίως θα μου φανεί χρήσιμο να το διαθέτει η τηλεόραση. Το μπάτζετ μου είναι μέχρι 1600Ε και η απόσταση θέασης είναι 2-3 μέτρα. Ευχαριστώ πολύ.
Η χρήση που θα κάνω είναι 40% TV, 40% Ταινίες και 20% PS3, οπότε το 3D, έστω κι αν είναι ανώριμο ως τεχνολογία ακόμα, στα παιχνίδια κυρίως θα μου φανεί χρήσιμο να το διαθέτει η τηλεόραση. Το μπάτζετ μου είναι μέχρι 1600Ε και η απόσταση θέασης είναι 2-3 μέτρα. Ευχαριστώ πολύ.