SAMSUNG 40C650 279EURO ΑΞΙΖΕΙ?

Marvel656

Established Member
9 May 2013
118
Καλησπερα βρηκα μια εκθεσιακη samsung 40c650 στα 279 euros για δωματιο προοριζεται τι λετε?
εγω παντως ετοιμος ειμαι.Περιμενω γνωμες.

Έχω την 46C650 και δεν έχω μετανιώσει ούτε δευτερόλεπτο που την αγόρασα.

Όταν λες εκθεσιακή όμως μιλάς για ανοιγμένη που έπαιζε στημένη; Είναι λίγο χμμμμ....

Απάντηση: Re: SAMSUNG 40C650 279EURO ΑΞΙΖΕΙ?

Απο εξωτερικη εςμφανισει το γυαλυστερο μερος της εχει ελαχιστες γρατζουνιες τσεκαρα και στο service menu εχει παιξει καμια 1000+ κατι.Τι λετε?

Για τριών χρονών τηλεόραση θεωρώ πως πρέπει να πάρεις τουλάχιστον κάτι περισσότερο από δύο χρόνια εγγύηση.

yperion για να μην κανουμε καμια φαφαρια μιας και εχεις την tv σε ποιο ακρβως σημειο του service menu γραφει τις ωρες λειτουργειας της?

Απάντηση: Re: SAMSUNG 40C650 279EURO ΑΞΙΖΕΙ?

yperion τελικα τις ωρες του panel που μπορω να τις ακριβως????

Δοκίμασε πρώτα μήπως μπορείς με ανοιχτή την τηλεόραση πατώντας MUTE, 7, 3, 7, ENTER (μεσαίο κουμπί ανάμεσα στα πλήκτρα).

Αλλιώς με κλειστή την τηλεόραση πάτα INFO- MENU- MUTE- POWER (κόκκινο κουμπί).

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ. (ειδικά στην δεύτερη περίπτωση)

Αντιγράφω από το www.avclub.gr/forum/showthread.php/...Σχόλια?p=1056448735&viewfull=1#post1056448735

Όπως γράφει και ο geovag με κλειστή τηλεόραση πατάς INFO MENU MUTE POWER και ανοίγει απευθείας στο service menu.
Βγάζει μια στήλη στη αριστερή πλευρά και δεξιά εχει τις βασικές πληροφορίες για την tv (serial κλπ) Στο κάτω μέρος γράφει και date of purchase
Οι ώρες του panel φαίνονται στην τρίτη επιλογή της στήλης SVC. Μπαίνετε εκεί με δεξί βέλος και στη δεύτερη γραμμή βλέπετε Panel Display Time
Στα μενού κινείστε με τα βελακια και επιστρέφετε πίσω με το return. Βγαίνετε από το service menu με power off.
Προσοχή μην πείραξετε κάτι.