SAMSUNG 40C6510 πρόβλημα με υπότιτλους

Marvel656

Established Member
9 May 2013
118
Καλησπερα ενας φιλος εχει την samsung 40c6510 παλιο μοντελο οπως βλεπετε παρολα αυτα στο media player δεν αναγνωριζει τους υποτιτλους
ουτε κινεζικα δεν τους βγαζει.οι υποτιτλοι εχουν το ιδιο ονομα με το αρχειο και .srt.βαζοντας την ταινια να παιξει πατησα το πληκτρο tools
παρολα αυτα στις επιλογες που βγαζει εκει δεν υπαρχει καμια που εχει να κανει με υποτιτλους.Αν μπορει κανεις και γνωριζει περιμενω νεα.
Ευχαριστω

από που παίζεις τις ταινίες; USB δίσκο;
οι ταινίες είναι mkv;
τα αρχεία έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα;

στα windows έχεις ενεργοποιήσει να φαίνονται το extension;
αν δεν φαίνονται τότε μπορεί να είναι η ταινία "papdoux.mkv",
το windows να δείχνει "papdoux" και το αρχείο με τους υπότιτλους να έχει ονομαστεί σαν "papdoux.srt.srt" αλλά επειδή το extension δε φαίνεται να φαίνεται σαν "papdoux.srt".

Last edited:
Re: Απάντηση: SAMSUNG 40C6510 πρόβλημα με υπότιτλους

Απο usb avi ειναι τα αρχεια και εχουν ακριβως το ιδιο ονομα .srt σε media player η παιζουν κανονικα.απλα απο οτι ειδα στο menu της samsung δεν υπαρχει καμια επιλογη για υποτιτλους και στον media player και στο κανονικο menu...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

επειδή τους βλέπει κάποιο media player δε σημαίνει ότι έχουν το ίδιο όνομα.

επειδή έχω τη samy c630, έβαλα σε ένα USB ένα avi και μαζί το srt αλλά όχι με ίδιο ακριβώς όνομα
π.χ. papdoux.avi, papdoux.gr.srt

η τηλεόραση παίζει το avi αλλά υπότιτλους δε βλέπει και ούτε από το tools δίνει την επιλογή για υπότιτλους
το PC όμως παίζει το avi κανονικά με υπότιτλους. Το ίδιο ξέρω ότι θα κάνει και ένα media player που έχω, θα δει κανονικά και θα παίξει τους υπότιτλους.
Αλλά τα ονόματα δεν είναι ίδια.

μετά έβαλα το ίδιο όνομα, papdoux.avi, papdoux.srt στο USB
η τηλεόραση παίζει το avi με τους υπότιτλους και από το tools έβγαλε την επιλογή για υπότιτλους.

πιστεύω ότι το avi που βάζεις δεν έχει το ίδιο όνομα με το srt που έχεις μαζί.
υποθέτω ότι τα έχεις μαζί.

Και ομως φιλε μου το εχω κανει ετσι ακριβως..

Δηλαδη οταν μπεις στο media player και βλεπεις ταινια πατωντας το tools μονο οταν ειναι σωστα περασμενος ο υποτιτλος βγαζει επιλογες?

Απάντηση: Re: Απάντηση: SAMSUNG 40C6510 πρόβλημα με υπότιτλους

Δηλαδη οταν μπεις στο media player και βλεπεις ταινια πατωντας το tools μονο οταν ειναι σωστα περασμενος ο υποτιτλος βγαζει επιλογες?

μόνο όταν τα ονόματα είναι ολόιδια παίζουν οι υπότιτλοι και μόνο τότε από το tools έχει επιλογή για τους υπότιτλους

αν έχεις ελληνικά στο όνομα άλλαξε το σε αγγλικά, δεν ξέρω μήπως φταίει αυτό,
ίσως να κάνεις αλλαγή του ονόματος σε μία λέξη

και στο windows file explorer -> tools -> folder options -> view -> advanced settings -> hide extensions for known file types να μην είναι τικαρισμένο