Samsung 40c750 η.........?Όριο 1.000 ευρώ

dreaming123

New member
9 August 2007
75
Παιδιά διαθέτω μέγιστο ποσό αυτη την στιγμή 1,000 ευρώ για αγορά τηλεόρασης...
Να πάω στη 40c750....Eίναι απο τις καλύτερες επιλογές για 2D?<όπως διάβασε σε άλλα θέματα αξίζει τα χρήματα τις περισσότερο απο κάποια αντίστοιχη LED>και στα 3D πως είναι?Η μετατροπή απο 2d--->3d είναι καλή η δεν βλέπεται?
Ποιο πολύ θα την χρησιμοποιώ για hd ταινιές και ps3,xbox360...
Θα είναι στο δωμάτιο μου δλδ απόσταση ξαπλωμένος 3 μέτρα για ταινίες και 1-1,5 μέτρο για games....
Η να περιμένω τα Χριστούγεννα για μια πιθανή άυξηση(αλλά φοβάμαι και την μείωση) του μπάτζετ και αγορά 46 ίντσων?
Τα αξίζει τα χρήματα της 1000 ευρώ απο το Κοτσόβολο η στα χρήματα της υπάρχει κάποια που να αξίζει περισσότερο?Δεν έχω κολλήμα σε κάποια μάρκα η τεχνολογία lcd,led,plasma....Aπλά να είμαι ικανοποιήμενος για τα υπόλοιπα χρόνια με την ποιότητα εικόνας της γιατι τηλεόραση δεν αγοράσω και κάθε χρόνο.....
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!

η εκτεταμένη χρήση για games υπαγορεύει LCD
και από LCD, νομίζω η C750 είναι μια άριστη επιλογη που θα σε καλύψει πλήρως

Σίγουρα τηλεόραση δεν αγοράζεις κάθε χρόνο.
Αν,όμως,σου "κρατήσει" 4-5 χρόνια θα πρέπει να είσαι
ευχαριστημένος.Για τέτοιο χρονικό διάστημα,δυστυχώς,
είναι κατασκευασμένες.
Και δεν μιλάω αποκλειστικά για την C750,αλλά για ΟΛΕΣ
είτε lcd είτε plasma.....
Καλή επιλογή.

Παιδιά διαθέτω μέγιστο ποσό αυτη την στιγμή 1,000 ευρώ για αγορά τηλεόρασης...
Να πάω στη 40c750....Eίναι απο τις καλύτερες επιλογές για 2D?<όπως διάβασε σε άλλα θέματα αξίζει τα χρήματα τις περισσότερο απο κάποια αντίστοιχη LED>και στα 3D πως είναι?Η μετατροπή απο 2d--->3d είναι καλή η δεν βλέπεται?
Ποιο πολύ θα την χρησιμοποιώ για hd ταινιές και ps3,xbox360...
Θα είναι στο δωμάτιο μου δλδ απόσταση ξαπλωμένος 3 μέτρα για ταινίες και 1-1,5 μέτρο για games....
Η να περιμένω τα Χριστούγεννα για μια πιθανή άυξηση(αλλά φοβάμαι και την μείωση) του μπάτζετ και αγορά 46 ίντσων?
Τα αξίζει τα χρήματα της 1000 ευρώ απο το Κοτσόβολο η στα χρήματα της υπάρχει κάποια που να αξίζει περισσότερο?Δεν έχω κολλήμα σε κάποια μάρκα η τεχνολογία lcd,led,plasma....Aπλά να είμαι ικανοποιήμενος για τα υπόλοιπα χρόνια με την ποιότητα εικόνας της γιατι τηλεόραση δεν αγοράσω και κάθε χρόνο.....
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!
φιλε περιμεναι τα χρηστουγενα θα παρης τη 46αρα σε αφτα τα χρηματα μη βιαστης
θα πεσουν τρελα η τιμες τα χριστουγενα :BDGBGDB55:

Eίδα τιμές στο Κοτσώβολο εκτός αυτη και απο άλλες και γύρισαν τα μάτια μου....
Τώρα αν δεν κρατηθώ θα πάω για μια φτηνή 40άρα και αργότερα για 46+...
Μάλλον θα περιμένω τα χριστούγεννα....Για να πάρω απευθείας την 46!!!Μήπως γλιτώσω και κανα χρήμα....Εκτός αν βγει ποιο νωρίς καμια προσφορά για την συγκεκριμένη.........

αμα πας μεχρι τα χριστουγεννα καλυτερα να περιμενεις λιγο ακομα να παρεις ενα απο τα καινουργια μοντελα της επομενης χρονιας
οσο για την c750 πριν την παρω την ειδα διπλα διπλα απο πολλαπλης αξιας led και κατι plasma LG ολες καινουργια μοντελα και ειχε σαφως καλυτερη εικονα απο ολες
α και ο φωτισμος ειτανε πολυ λιγος οποτε η δικαιολογια του φωτισμου δεν πιανει εδω..

Last edited:
Απο σιγουρη πηγη, το Πασχα του 2011, θα παιξουν τρελλες προσφορες....

Σε καθε περιπτωση ομως, και δεδομενου οτι ανοιξες ενα νημα για να πουμε γνωμες σημερα, σε συμβουλευω να μην μπεις σε αυτο το τρυπακι.....

Στο τρυπάκι μπήκα μόνος μου όταν είδα μετά απο 5 λεπτά οτι η 40 είναι <πολύ μικρή> σε σχέση με την 46....Οπότε αν και είχα ψηθεί γιατι έχω τα χρήματα τώρα θα μπούνε στο σεντούκι και θα περιμένω για κάποια προσφορά για κάποιο μοντέλο 46 ίντσων....
Και μεχρι να γίνει αυτό θα κοιτάξω για κάποιο φτηνό/μεταχειρισμένο προζέκτορα....
Σας ευχαριστώ!!!

Απο σιγουρη πηγη, το Πασχα του 2011, θα παιξουν τρελλες προσφορες....

Σε καθε περιπτωση ομως, και δεδομενου οτι ανοιξες ενα νημα για να πουμε γνωμες σημερα, σε συμβουλευω να μην μπεις σε αυτο το τρυπακι.....

Που να δεις τι ετοιμάζουν για το 2012.:BDGBGDB55:

με τους London Olympics 2012 θα γίνει χαμός στις προσφορές.. κρατηθείτεεε :drummer:

Αν είναι έτσι ρε παίδες δεν πρόκειται να αγοράζαμε ποτε τπτ...Απλά εγω μπορώ να περιμένω όταν βγει σε προσφορά κάποια γιατι η αγορά ήταν εκτός προγράμματος απλά μου καρφώθηκε να αγοράσω μια μεγάλη και να <ξεφορτωθώ> την 29 απο το δωμάτιο...
Εδώ είμαι ικανοποιημένος και με το μονιτορ το 26!!!

Αν είναι έτσι ρε παίδες δεν πρόκειται να αγοράζαμε ποτε τπτ...Απλά εγω μπορώ να περιμένω όταν βγει σε προσφορά κάποια γιατι η αγορά ήταν εκτός προγράμματος απλά μου καρφώθηκε να αγοράσω μια μεγάλη και να <ξεφορτωθώ> την 29 απο το δωμάτιο...
Εδώ είμαι ικανοποιημένος και με το μονιτορ το 26!!!

Αυτό είναι το τρυπάκι που αναφέρθηκε ο Database Error. Περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα μετά μέχρι το Πάσχα μετά το καλοκαίρι και στο τέλος δεν αγοράζεις τίποτα γιατί μόνο περιμένεις. Και εγώ το ίδιο έπαθα αλλά είχα δικαιολογία ότι ήμουν σε ανακαίνιση. Καλές αγορές.

στην κριση που υπαρχει τωρα αφου δεν ειναι απολυτη αναγκη η τηλεοραση καλυτερα κρατα τα λευτα