SAMSUNG 40ES6100 Vs LG 42LM640S Vs PHILIPS 40PFL5507M

vlapanos

New member
19 November 2011
18
Καλησπέρα σε όλους, σκέφτομαι να κάνω ενα δώρο στον ευατό μου κι είμαι ανάμεσα στις SAMSUNG 40ES6100 Vs LG 42LM640S Vs PHILIPS 40PFL5507M. Την θέλω για όλα! Παιχνιδια, ταινείες, internet! Ξέρω τι διαφορές έχουν, αλλά μόνο στα χαρτιά. Αν έχει κάποιος ένα απο τα παραπάνω μοντέλα θα με βοηθούσε.
Συκριτικά overall θα κατέληγα στην Lg αλλά ξενέρωσαοταν είδα οτι δεν εχει pvr.
Οσον αφορα τις ταινειες γνωριζω οτι η samsung υποστηρίζει τα περισσότερα format video.
Οποιαδήποτε γνώμη κι άποψη δεκτή!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων κι καλές γιορτές με υγεία σε όλους!!!

Νομίζω θα ήταν προτιμότερο για αρχή να έβαζες απόσταση θέασης και διαθέσιμο budget (μαζί φυσικά με τη χρήση που περιγράφεις) ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση εντός των οικονομικών δυνατοτήτων σου.

Πληροφοριακά στις παραπάνω τηλεοράσεις η LG LM640s (όπως και όλη η σειρά LM6χχ της LG) είναι στα 50hz με μόνο πλεονέκτημα το άνετο 3d. H philips απο την άλλη έχει το παλιό και όχι τόσο αποδοτικό Pixel Plus HD. Σαν καλύτερη προτίμηση στις παραπάνω φαίνεται λοιπόν η samsung es6100 αλλά αν δεν χρειάζεται το smart TV τότε κοίτα και την Samsung 46eh6030. Περισσότερες ίντσες, 100hz σε μικρότερη τιμή. Αν βάλεις και την απόσταση θέασης θα βρεθούν και άλλες προτάσεις που ίσως σε βολέψουν περισσότερο.

Sony 40HX750 , Panasonic 42ET5 θεωρώ ότι είναι καλύτερες από τις παραπάνω. Αν θα διάλεγα υποχρεωτικά μία από τις τρεις που αναφέρεις αυτή θα ήταν η Samsung.

Μπορείς να δεις βέβαια και την 46ΕΗ6030 που αναφέρει ο coolgreek.