Samsung 40F86 VS Sony 40X3500

Kαι ποια είναι η τιμή τους αυτή την στιγμή ρε παιδιά; εννοώ στο φθηνότερο που μπορεί να την πάρει κανείς 1. από κατάστημα 2.απο site
όποιος μπορεί ας μας πει...
(τέλος Γιάννη πιστεύεις ότι η SHARP LX2 ή κάπως έτσι θα τις φτάσει;;)

Η f86 ετσι οπως την ειδα εγω διπλα διπλα με την x3500 ηταν πολυ καλυτερη σε ολα.αλλα η τεραστια διαφορα ηταν στη κινηση.Αυτο το συστημα που εχει εξελιξει η samsung με τους τεχνικους του κιν/γραφου κανει τη διαφορα.κατι ακουσα οτι και η sony ζητησε βοηθεια για να εξελιξει ενα τετοιο συστημα στα επομενα μοντελα της.

(τέλος Γιάννη πιστεύεις ότι η SHARP LX2 ή κάπως έτσι θα τις φτάσει;;)

Eγω πιστευω οτι και η Sharp θα ειναι μια κορυφαια προταση. Γενικα ο εντονος ανταγωνισμος μας εχει δωσει πολλες κορυφαιες τηλεορασεις και η επιλογη ειναι πιο δυσκολη απο ποτε.-bye-

Εγω παντως αν αγοραζα κατι τωρα θα κοιταγα μεταξυ Samsung 40F86 και Sony 40W3000 που φαινεται να συνδυαζουν πολυ καλη αποδοση με λογικη τιμη.-bye-

Re: Απάντηση: Samsung 40F86 VS Sony 40X3500

Η f86 ετσι οπως την ειδα εγω διπλα διπλα με την x3500 ηταν πολυ καλυτερη σε ολα.αλλα η τεραστια διαφορα ηταν στη κινηση.Αυτο το συστημα που εχει εξελιξει η samsung με τους τεχνικους του κιν/γραφου κανει τη διαφορα.κατι ακουσα οτι και η sony ζητησε βοηθεια για να εξελιξει ενα τετοιο συστημα στα επομενα μοντελα της.

Λιγο υπερβολικο το θεωρω αυτο αν σκεφτεις οτι τα τσιπακια εικονας σε πολλα μοντελα ειναι ιδια με διαφορα στις ρυθμισεις. Υπαρχει συνεργασια μεταξυ των δυο εταιρειων εδω και χρονια και μαλιστα ενας διευθυντης της Samsung ειχε πει οτι η τρομερη βελτιωση στην εικονα των Samsung τα τελευταια χρονια οφειλεται στην συνεργασια με την Sony.

Oι διαφορες μαλλον οριακες θα ειναι με το ματι εκτος και αν οι ρυθμισεις της X3500 ηταν εντελως λαθος.

εγω ημουν υπερ της sharp αλλα στη κινηση υστερουν λογο οτι εχει 100hz double frame.μπορει να ειμαι λιγο υπερβολικος αλλα παρε ενα δικο σου blue ray οπως εκανα εγω και πηγαινε να τις τσεκαρεις και τις δυο.στο τελος θα δεις οτι θα συμφωνησεις μαζι μου.