Samsung 40M86 firmare update... πώς και απο πού ?

Φίλιππος Φ.

Supreme Member
12 February 2007
3,910
Αθήνα
Καμμιά ιδέα σχετικά ?

Επίσης, μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει οτι η είσοδος στο service menu γίνεται με INFO + MENU + MUTE + POWER ?

Thanks προκαταβολικά

Φίλιππος

Απάντηση: 40M86 firmare update... πώς και απο πού ?

1. Γιατί θέλεις να κάνεις firmware upgrade?
2. Ναι, αυτός είναι ο συνδυασμός για το service menu.

Re: 40M86 firmare update... πώς και απο πού ?

με ενδιαφέρει και εμένα το εν λόγω θέμα, καθώς με το υπάρχον Firmware έχω κολλήματα/σπασίματα/judder (anyway, προβληματική κίνηση) στα digital Tv κανάλια που αποκωδικοποιούνται από τον δέκτη της τηλεόρασης.

Πέραν αυτού, no problem whatsoever

Re: Απάντηση: 40M86 firmare update... πώς και απο πού ?

1. Γιατί θέλεις να κάνεις firmware upgrade?
2. Ναι, αυτός είναι ο συνδυασμός για το service menu.

1. Λόγω του ότι παρουσιάζει σπασίματα και κολλήματα η εικόνα στα επίγεια ψηφιακά κανάλια
2. Ευχαριστώ...

Φίλιππος

Απάντηση: 40M86 firmare update... πώς και απο πού ?

Εχει βγει επισημο firmware upgrade που διορθώνει τυχόν προβλήματα? Εαν ναι, τότε θα πρέπει να καλέσετε το service για να σας αναβαθμίσει το λογισμικό της τηλεόρασής σας με το τελευταίο υπάρχον firmware. Κι αν είναι και μέσα στην εγγύηση η τηλεόραση, εαν θυμάμαι καλά πρεπει η αναβάθμιση αυτή να είναι και δωρεάν. Αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος 100% για αυτό, καλύτερα να το ρωτήσετε στο εξουσιοδοτημενο service της Samsung.

Επειδή το ψάχνω και εγω αυτό και με ενδιαφέρει....
Ποια έκδοση firmware έχετε mouratos και steliosfan ??
Απο οσο εχω βρει στο internet apo 1013 και μετά έχουν λύσει αρκετά προβλήματα...
Αν μιλήσει κανείς με αντιπροσωπεία και έχει κανένα νέο ας postarei εδώ :)
ι

Επειδή το ψάχνω και εγω αυτό και με ενδιαφέρει....
Ποια έκδοση firmware έχετε mouratos και steliosfan ??
Απο οσο εχω βρει στο internet apo 1013 και μετά έχουν λύσει αρκετά προβλήματα...
Αν μιλήσει κανείς με αντιπροσωπεία και έχει κανένα νέο ας postarei εδώ :)

Η δική μου έχει την 1004... αλλά δε μπορώ να ρωτήσω στην εδώ αντιπροσωπεία γιατί την έχω αγοράσει απο το εξωτερικό (και τώρα είμαι στην Ελλάδα καλώς ή κακώς ....)

και η δικη μου το 1004 εχει.προσπαθησα σημερα να μιλησω με την εξυπηρετηση πελατων αλλα η κοπελα μου απαντησε οτι δεν γνωριζε τι ειναι αυτο:AFADF0::flipout:.Εστειλα και ενα email στο τεχνικο τους τμημα(service one)και περιμενω να δω αν θα απαντησουν και ποτε:furious3::furious3:

.Εστειλα και ενα email στο τεχνικο τους τμημα(service one)και περιμενω να δω αν θα απαντησουν και ποτε:furious3::furious3:

Να κινεισε που και που γιατι απο το πολυ περιμενε .............μπορει να παθεις και κατακλισεις.
Δις ιζ γκρις , νοτ πλει εντ λαφ :fahne90:

τωρα που το αναφερεις ,δεν εχεις και αδικο.Εκανα καιγω οτι ηταν δυνατον για να καλυφτω ψυχολογικα(οτι εκανα οτι μπορουσα)αφου κατα βαθος ξερω οτι εδω ειναι βαλκανια και ειδικοτερα:em04special_8::fahne90::BDGBGDB55:

μολις πηρα απαντηση,μαλλον αρνηση αποστολης email διοτι δεν ισχυει πια.Οσο αφορα το firmware ενω το service menu μου εμφανιζει 1004,οταν μπηκα στο D.MENU(ψηφιακη τηλεοραση)και εψαξα τα μενου,βρηκα σε ενα υπομενου οτι η τρεχουσα εκδοση ειναι η 1009:nounder::nounder:

νεο επεισοδιο στο θεμα,καταφερα και μιλησα σημερα με τo service της samsung και η απαντηση ηταν ουι η ελληνικη αντιπροσωπια δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα:twoguns::bigcry:

Αν είναι δυνατόν...Τι να πω τώρα....Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή ?
Να βρούμε τα bugs που διορθώνουν τα νέα firmwares και αυτά να αναφέρουμε ως προβλήματα για να μας αλλάξουν την tv ως προβληματική με νέα με πιο καινούργιο firmware ενώ απλά διορθώνεται με ενα firmware update ?
Εντάξει αμα είναι έτσι να δανειστώ ενα Ps/3 φίλου και να τους φωνάξουμε που δεν μπορεί να παίξει 1080p/24 ενώ η Μ86 το διαφημίζει...
Προσωπικά ούτε DVB-T βλέπω ούτε PS/3 έχω αλλά εφόσον λύθηκαν βρίσκω χαζό να μην τις αναβαθμίζουν....
Εχω κάνει πολλές firmware update σε διάφορες συσκευές αλλά γιατι να μπεί κανείς σε τέτοια διαδικασία ?

Οποιος θελει συχνες αναβαθμισεις παιρνει Φιλιπς .......
Ο Γιγαντας απο την Κορεα δεν ασχολειτε με τετοια ποταπα ζητηματα.

Μπερδευτηκα με τις 3 γραμμες απο το service mode και τις αλλες 2 απο το information του ψηφιακου δέκτη...
Που τελικά φαίνεται η εκδοση του firmware ? π.χ. εμένα σε service mode γραφει
Τ-ΧΧΧΧΧΧ-2000
Τ-ΧΧΧΧΧΧ-1004
ΧΧΧ-ΧΧΧ-ΧΧ-1011
May 22 2007
και απο το DVB
X-XXXXXXX-1007
X-XXXXXXX-1000
Ποια απο όλα τα νούμερα είναι το firmware μου ? Τι έχετε εσεις ?

Θα τους πάρω και εγω ενα τηλ.μιας και δεν βλεπω ελληνικά στο Teletext...

1004 είναι του board.Main fw είναι το 2000,τo 1007 είναι το digital fw

Θα τους πάρω και εγω ενα τηλ.μιας και δεν βλεπω ελληνικά στο Teletext...
Αν δεν κάνω λάθος για να δεις ελληνικό teletext πρέπει να έχεις ορίσει ελληνική γλώσσα στο μενου της samsung

εαν ειναι οπως τα λεει ο φιλος geogeogo τοτε η δικη μου εχει 1004 στο board 2008 main fw και 1009 digita fw,ειναι ευτυχως σχετικα προσφατο γιατι αμα περιμενα απο την ελληνικη αντιπροσωπια.....φεξε μου κι γλυστρησα.....

2008?Πολύ πρόσφατο για την ψωροκώσταινα,τυχερός είσαι!