Samsung 40M87... Αξίζει...???

BGPVirus

Senior Member
7 August 2007
502
Maroussi
Πολλά καταστήματα έχουν βγάλει κυριολεκτικά στο σφυρί τη Samsung 40M87...

Η τιμή της είναι πολύ χαμηλή για τις ίντσες της και τα χαρακτηριστικά της...

Μόλις χθες μου την έκαναν δώρο και επειδή δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με αυτό το μοντέλο της Samsung ρωτώ τους έμπειρους των lcd να μου πουν με δύο λόγια τα υπέρ και τα κατά της...

Ούτως ή άλλως δεν θα την αλλάξω με κάποια άλλη γιατί θέλω να σεβαστώ την "κίνηση" που μου έκαναν (αν και εγώ είχα εκφράσει επιθυμία για την LE40A457C1D).

Υ.Γ: Ήδη έχω διαβάσει κάποια topics που μιλούν για κάποια προβλήματα του συγκεκριμένου μοντέλου και έχω ψιλοτρομάξει...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Kατά τη γνώμη μου πρόκειται για μία πάρα πολύ καλή Tv, η οποία πριν ένα χρόνο κόστιζε τα διπλά + χρήματα.Απλώς η τιμολογιακή πολιτική της Samsung είναι τέτοια που απαξιώνει πολύ γρήγορα την αξία των μοντέλων της.Να την χαρείς,για περισσότερες πληροφορίες ρώτα και τον vasdar μιας και έχει την m86.

Kατά τη γνώμη μου πρόκειται για μία πάρα πολύ καλή Tv, η οποία πριν ένα χρόνο κόστιζε τα διπλά + χρήματα.Απλώς η τιμολογιακή πολιτική της Samsung είναι τέτοια που απαξιώνει πολύ γρήγορα την αξία των μοντέλων της.Να την χαρείς,πρόκειται για μία πολύ καλή tv!

+1 (εντάξει μην την συγκρινεις με τα νέα μοντέλα)..

+1 (εντάξει μην την συγκρινεις με τα νέα μοντέλα)..
όπως και να το κάνουμε όσο η τεχνολογία προχωράει τόσο θα εξελίσσονται και τα προιόντα αυτής.Όμως ότι λάμπει(πχ αντίθεση 5000000) δεν είναι χρυσός! Νομίζω κάθε εταιρεία έχει να αναδείξει κάποια μοντέλα τα οποία ξεχωρίζουν από άποψη ποιότητας και επιδόσεων,ανεξαρτήτως του περάσματος του χρόνου και η m86/87 είναι ένα από αυτά.Όπως το γνωστό ρητό : O Xριστός όσο και να ξεπέσει για 10 άγιους αξίζει! :2thumb22sup:

Σε σύγκριση με την LE40A457C1D δεδομένου βέβαια ότι είναι παλαιότερη αλλά είναι FullHD τι έχετε να πείτε?

Το λέω γιατί η LE40A457C1D είναι και 150 ακριβότερη και HDready...

ιδου η απορια 869ευρω στο e-shop.Να την παρουμε ?Τι λεει η συντακτικη ομαδα του φορουμ?

Φίλε BGPVirus μάλλον πρέπει να είμαι εγώ αυτός που σε τρόμαξε με τα σχόλια του για την Μ87. Eίμαι κάτοχος μιας εδώ και 10 μέρες και μέχρι τώρα οι εντυπώσεις μου είναι ανάμεικτες.
Στα πλεονεκτήματα της είναι ότι αποδίδει αρκετά καλά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα (κυρίως στα ψηφιακά κανάλια), η κίνηση είναι πολύ καλή (πάντα για lcd), και τα χρώματα και το μαύρο της σε σύνδεση με dvd player είναι κορυφαία για τα χρήματα της.
Τώρα τα μειονεκτήματα... Δυστυχώς εγω την πήρα κυρίως για να τη συνδέσω με υπολογιστή. Εκεί όμως παρατηρώ ένα ενοχλητικό πρόβλημα για το οποίο δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς φταίει. Σε σύνδεση με vga καλώδιο με την κάρτα γραφικών στα 1920χ1080@60hz παρατηρώ ότι πίσω από τα εικονίδια των windows, στον κέρσορα του ποντικιού και στα γράμματα παρουσιάζεται μια αχνή σκιά σαν να καθρεφτίζεται το εικονίδιο. Το πρόβλημα αυτό φαίνεται από περίπου 1,5 μέτρα και είναι ορατό μόνο στην επιφάνεια εργασίας και όχι στην παρακολούθηση ταινιών. Επίσης το έχω παρατηρήσει τόσο στη vga σύνδεση με την κάρτα του σταθερού υπολογιστή ati radeon 9600 pro (κάρτα τετραετιας) όσο και στη σύνδση με τη onborad vga intel 945g toy λαπτοπ. Επίσης παρατηρώ ότι όταν κουνάω κάπως το καλώδιο το πρόβλημα μειώνεται ελάχιστα. Δυστυχώς σεν έχω dvi έξοδο για να δοκιμάσω και άλλη σύνδεση.
Οι πιθανές εκδοχές για το πρόβλημα.
1 παρεμβολές στο vga καλώδιο (πιθανό μιας και είναι των 3 euro...)
2 ελαττωματική vga είσοδος της τηλεόρασης ( αν και το απεύχομαι επίσης πιθανό μιας και όταν κουνάω το καλώδιο η κατάσταση βελτιώνεται τόσο στη σύνδεση με το λαπατοπ όσο και στο σταθερό)
3 ασυμβατότητα με κάρτα γραφικών (απίθανο να είναι και με τις δύο ασύμβατη...)
4 ελαττωματική τηλεόραση όπου το πρόβλημα υπάρχει παντού και απλά εγώ το παρατήρησα στον υπολογιστή όπου η ανάλυση είναι μεγαλύτερη (αυτό με τρομάζει!!!!!!)
Στην επικοινωνία με το service me βγαλανε τρελό και μου είπαν ότι η τηλεόραση είναι μόνο για τηλεοπτικό πρόγραμμα και όχι για σύνδεση με υπολογιστή...
Τις επόμενες μέρες θα δοκιμάσω με άλλες συνδεσμολογίες με πιο καινούριο laptop φίλου που έχει hdmi και με ποιοτικότερο vga kalodio.
Εύχομαι να σε βοήθησα...

αλλος που να εχει παρει την μ87 να μας πει εντυπωσεις?αναποφασιστος........

Λοιπόν το πρόβλημα της σύνδεσης με το pc λύθηκε! Τελικά ήταν θέμα χαμηλής ποιότητας καλωδίου. Οπότε οι ενστάσεις που έιχα για την tv ξεπεράστηκαν. Τελικά η M87 είναι αυτήν τη στιγμή ό,τι καλύτερο σε full hd μέχρι τα 1000 euro.

Λοιπόν το πρόβλημα της σύνδεσης με το pc λύθηκε! Τελικά ήταν θέμα χαμηλής ποιότητας καλωδίου. Οπότε οι ενστάσεις που έιχα για την tv ξεπεράστηκαν. Τελικά η M87 είναι αυτήν τη στιγμή ό,τι καλύτερο σε full hd μέχρι τα 1000 euro.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

αντε και μας τρομαξες .

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

αντε και μας τρομαξες .

Επειδη έχω την sony crt 29fq75D που είναι απλα κορυφαία σε εικονα, και ψήνομαι για την 40Μ87, πως είναι απο αντίθεση,μαυρο,ευκρίνια διαύγεια και κίνηση σε dvd? (παντα σε σύγκριση με crt)
Aν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στη σύγκριση για να την παραγγείλω μεχρι το σαββατο στο εσοπ
ευχαριστώ!!

Επειδη έχω την sony crt 29fq75D που είναι απλα κορυφαία σε εικονα, και ψήνομαι για την 40Μ87, πως είναι απο αντίθεση,μαυρο,ευκρίνια διαύγεια και κίνηση σε dvd? (παντα σε σύγκριση με crt)
Aν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στη σύγκριση για να την παραγγείλω μεχρι το σαββατο στο εσοπ
ευχαριστώ!!

παιδια

κανενας αλλος που να εχει τις ρυθμισεις για την 40 Μ87,,

βγαινει αρκετα θολη εικονα με πολυ εντονο το κοκκινο

νομιζω οτι ειναι και η μοναδικη-bye-

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η Ν87 ΣΤΟ ΜΕΔΙΑ ΜΑΡΚΤ ΣΤΑ 999 ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΧΑΡ/ΚΑ....10000 ΑΝΤΙ 15000 ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ....

ΤΕλικά οι απορίες μου λύθηκαν και την παρήγγειλα...
Από βδομαδα θα εχω τις εντυπώσεις οταν με το καλο την ποαραλάβω