smoothbore
AVClub Addicted Member
- 23 March 2007
- 2,615
Αφου ρε Δημητρη τα ξερεις τα κωλοπαιδα εδω μεσα ,ξεκινας με χιλια ευρω και στο τελος παιρνεις καταναλωτικο δανειο

Αφου ρε Δημητρη τα ξερεις τα κωλοπαιδα εδω μεσα ,ξεκινας με χιλια ευρω και στο τελος παιρνεις καταναλωτικο δανειο![]()
το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα,οταν ειπα στον πωλητη:
"κανω ενα τελευταιο τσεκαρισμα και ερχομαι να την κλεισω.."
που -ουσιαστικα-σημαινει:
"ανεβαζω το θεμα στο avclub και εαν παρω αποφαση να την παρω μεσα στις επομενες 15 ημερες,χ@σ@μαι...."
Εγω νομιζω να παρεις την Μ τωρα που ειναι ευκαιρια.
Αλλιως υπαρχει παντα η 46Α558 γυρω στα 1,800.
μ`αρεσε παρα πολυ γενικοτερα σαν τηλεοραση.
αυτη βεβαια που εβγαζε ματια,ηταν η sony 46 X3500,αλλα εβγαζε ματια και η τιμη της....
Η Χ3500 ειναι η Kuro των LCD.![]()
το οτι εχω την Pioneer,ειναι πολυ βασικο κριτηριο για την επομενη αγορα...![]()
Μeaning?:ears:
Eιπες να παρεις μια LCD για αλλαγη?
δεν σκεφτηκα να παρω lcd για αλλαγη ,αλλα λογω ιντσων(46)που κανουν για τον χωρο μου.
τωρα εαν τα ματια εχουν συνηθισει σε Pioneer,ειναι πραγματικα δυσκολη επιλογη......:ADFAD2:
Λιγο πανω απο τα 2,000 υπαρχουν και οι πολυ καλες Samsung 46A656 και Τοshiba 46ZF355.![]()
την Samsung 46A656 την ειδα και μ`αρεσε επισης....:2thumb22sup:
Δεν ειναι ακομα ο καιρος για τις "νεες" Samy Δημητρη ............θα πανε γουεη του νταουν και μπορει να να στηνσει συντομα .![]()
Η αγορα δεν εχει μπει σε σταμπιλαζ ακομα ,λοιπουν και τα sonoπουλα να γινει παιχνιδι και ενοψει γιουρο οποιος προλαβε τον κυριο ειδε .
Αμα ειναι να ανεβεις ............τουλαχιστον να μην χτυπησεις στο πεσιμο .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.