Samsung 46'' UE46F6670SS vs Samsung UE46F6500SS 3D LED TV 46''

katsik

New member
8 November 2009
78
Ποιά προτείνετε από τις δύο και γιατί??
Είναι στην ίδια τιμή και οι δύο
Αγόρασα πριν λίγο καιρό μια lg αλλά απογοήτευτικα και την πούλησα και ψάχνω για κάτι καλύτερο, ίσως και μεγαλύτερες ίντσες??

H ίδια τηλεόραση είναι με άλλη βάση. Όποια σου αρέσει περισσότερο την αγοράζεις. Ή περιμένεις λίγο μέσα στις γιορτές να βρεις πιο φτηνή την F6500 , πρόσφατα είχε κάτω από 800 ευρώ σε γνωστή αλυσίδα (και τώρα που μιλάμε στον Τζάμπα έχει 753 ευρώ)...

http://www.skroutz.gr/s/3006224/Samsung-UE46F6500.html

Είχα πάρει την lg la6130 σίγουρα ποιο φτηνή αλλά περίμενα κάτι καλύτερο..Τώρα μεγάλωσε το μπάτζετ οπότε πάω σε κάτι καλύτερο.Θεωρώ ότι τα φετινά μοντέλα της lg είναι πολύ μέτρια!

Σε ευχαριστώ yperion,απλά είδα ότι η μια έχει 600 hz και microdimming και η άλλη 400hz και έλεγα μήπως έχουν τεράστια διαφορά, γιατί Reviews για την 6670 δεν βρίσκω ενώ για την 6500 διαβάζω τα καλύτερα...

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Samsung 46'' UE46F6670SS vs Samsung UE46F6500SS 3D LED TV 46''

Λοιπόν πήγα σήμερα μια βόλτα απο plaisio για να δω από κοντά τις τηλεοράσεις που ενδιαφέρομαι...Ενώ τους εξήγησα ότι ενδιαφέρομαι μόνο για την samsung αυτοί ντε κε καλά να πάρω lg.Παρόλο πους τους έλεγα ότι το μαύρο στις lg είναι χάλια, εκείνοι βρήκαν και μου είπαν οτι η lg έχει καλύτερη εγγύηση..αν είναι δυνατόν....Τεσπα, είδα και τις δύο τηλεοράσεις από κοντά και σε εικόνα και κίνηση ήταν ότι καλύτερο έχω δεί. Πάντως σίγουρα θα πάω σε 50 αν όχι σε 55...Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας και μόλις την έχω θα κάνω και ένα review.