Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Έτσι μου φαίνεται κι εμένα. Άρα οι μάχες όπως του τίτλου....γίνονται μόνο στα φόρουμ και τον ειδικό τύπο και όχι στην αγορά (στην Ελλάδα τουλάχιστον).

Γιάννη ακόμα και τα καλύτερα προιόντα όμως πρέπει να τα αγοράζουμε σε τιμές ανάλογες με την εποχή και τις εξελίξεις. Θα έπαιρνες τώρα Κούρο με τιμές περσινές; Γιατί πολλά μαγαζιά αυτές έχουν!

Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

ποσο δηλαδη?
για καντο πιο λιανα:grandpa:

Ο καθένας κάνει ότι θέλει με το πορτοφόλι του....

....άσχετα με το αν αυτό είναι παχύ ή ισχνό....

....αρκεί να ξέρει γιατί το κάνει και να νοιώθει ευχαριστημένος...

...είτε τρώει 'βρώμικο' σε ένα παγκάκι της Ομόνοιας....

...είτε αστακομακαρονάδα στη Τζιά....

Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Αστακομακαρονάδα σε παγκάκι της Ομόνοιας; -bye-:a0210:

...βρώμικο στη Τζιά έχει.....αστακομακαρονάδα στην Ομόνοια όχι (όσο και να έψαξα δε βρήκα σε πακέτο)....:2thumb22sup:

Αστακομακαρονάδα σε παγκάκι της Ομόνοιας; -bye-:a0210:

δεν ακουγεται ωραιο...
σε αλουμινοχαρτο,με κρυο και με αλλοδαπους να τον κοιτανε

ετσι θα νομιζει οτι ειναι στη Τζια..αλλα θα ειναι στην πραγματικοτητα στην ομονοια

οποιος μπορει να την φαει στηνΤζια τρωει..οποιος δεν μπορει τρωει αστακομακοροναδα στο παγκακι και σαν θεαμα ειναι για γελια η για κλαματα

αυτος ομως που τρωει βρωμικο στο παγκακι(πχ εγω πολλες φορες) ειναι μια χαρα

γιατι να μην ζουμε την πραγματικοτητα και να πρεπει να φερουμε την πραγματικοτητα στα μετρα μας?
γιατι σωνει και καλα να φαει καποιος αστακο στο παγκακι?
και γιατι να νιωθει ασχημα αν ο αλλος το τρωει στην Τζια?

Last edited:
Πανο που εισαι?
λετε να τρωει καμια απο αυτην ...την...πως την λενε και δεν μας δινει σημασια

Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

ποσο δηλαδη?
για καντο πιο λιανα:grandpa:

εννοεις ποσα κιλα δικιο εχω?
ποσα μετρα ?

σορρυ αλλα ξερω απο πριν οτι κανεις δεν θα δωσει δικιο σε καποια πραγματα γιαυτο τα λεω
δεν χαιδευω αυτια και δεν χρειαζομαι το δικιο απο κανεναν
ειμαι διαφορετικος...θα με ριξετε στα καζανια να με κανετε σαπουνι?

Α ναι το ξεχασα. Και στα καλα restaurant καταθετω.

Re: Απάντηση: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Γιάννη στο ξεσκίσαμε το θέμα ....:Banane0:

Aναμενομενο...:flipout:

Λοιπον πισω στο θεμα.

Η PZ80 εχει ενα μεγαλο αρνητικο για εμενα. Πολυ υψηλη καταναλωση αρα και θερμοτητα αρα και ανεμιστηρες. Και καλα σε καμια Αγγλια που εχει 25 βαθμους το καλοκαιρι καπως μπορει να παλευόταν η κατασταση αλλα στην Ελλαδα με τους 40 βαθμους το καλοκαιρι προβλεπω να γινεται κανενα μπαμ.

Η 656 φαινεται να ειναι αστερι σε εικονα αλλα ηδη ακουγονται πολλα προβληματα και στην Αγγλια ηδη τις αλλαζουν σαν τα πουκαμισα!

Απο την αλλη η W4000 αποτελει ενα ερωτηματικο αλλα η προηγουμενη σειρα W3000 ειχε παρει πολυ κακες κριτικες λογω θολουρας στην κινηση και επειδη ουτε το καινουργιο μοντελο εχει 100 Hz δεν ξερουμε τι θα γινει!

Με λιγα λογια ειναι και οι τρεις για τα μπαζα και αγοραστε απο Κωτσοβολο κανενα μοντελο διετιας σε εξωφρενικη τιμη και καθαρισατε!:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

εννοεις ποσα κιλα δικιο εχω?
ποσα μετρα ?

σορρυ αλλα ξερω απο πριν οτι κανεις δεν θα δωσει δικιο σε καποια πραγματα γιαυτο τα λεω
δεν χαιδευω αυτια και δεν χρειαζομαι το δικιο απο κανεναν
ειμαι διαφορετικος...θα με ριξετε στα καζανια να με κανετε σαπουνι?

...σε μένα το έλεγε Βασίλη....:grandpa:

...πιο λιανά από αστακομακαρονάδα δεν μπορούσα να το κάνω....

Τέλος..:offtopic:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Παρακαλω εναν διαχειριστη να αλλαξει τον τιτλο σε "Αστακομακαροναδα στην Τζια και αλλα διαφορα"...:flipout:

Re: Απάντηση: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Με λιγα λογια ειναι και οι τρεις για τα μπαζα και αγοραστε απο Κωτσοβολο κανενα μοντελο διετιας σε εξωφρενικη τιμη και καθαρισατε!:flipout:

sony 40w2000 sta 999 δηλαδη?
samsung 40 m86 sta 999?-bye-

Αυτο πιστευω και γω,ειναι νωρις για συγκρισεις παιδια σε τετοια μοντελα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Παρακαλω εναν διαχειριστη να αλλαξει τον τιτλο σε "Αστακομακαροναδα στην Τζια και αλλα διαφορα"...:flipout:

ενταξει δεν ειμαστε επαγγελματιες,φορουμ ειναι θα πουμε και 2 κουβεντες παραπανω
καλυτερα διαλογος και οφτοπικ παρα παραλληλοι μονολογοι

ειναι οπως τα δικαστηρια...οι πολιτες μιλανε,τσακωνονται και οι δικαστες βγαζουν συμπερασμα
οπου δικαστες: νεα μελη.

τιποτα αποσα γραψαμε δεν ειναι ασχετο και αν και φαινεται ως τετοιο πολλοι μας καταλαβαινουν και φαινεται απο τα πμ...παρα πολλοι

Χρηστο το καταλαβα αλλα απλα δεν καταλαβα τι σου ζηταει με τη λεξη "ποσο",να μετρησεις το δικιο μου?-bye-

ενταξει δεν ειμαστε επαγγελματιες,φορουμ ειναι θα πουμε και 2 κουβεντες παραπανω
καλυτερα διαλογος και οφτοπικ παρα παραλληλοι μονολογοι

Ενταξει ρε Βασιλη πλακα κανω. Αλλωστε πιο πολυ για την παρεα ερχομαι στο forum παρα για να λεμε για τηλεορασεις που ετσι και αλλιως κατανταει βαρετο μετα απο λιγο.

Αλλωστε πιο πολυ για την παρεα ερχομαι στο forum παρα για να λεμε για τηλεορασεις που ετσι και αλλιως κατανταει βαρετο μετα απο λιγο.

+1:grinning-smiley-043-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony

Ενταξει ρε Βασιλη πλακα κανω. Αλλωστε πιο πολυ για την παρεα ερχομαι στο forum παρα για να λεμε για τηλεορασεις που ετσι και αλλιως κατανταει βαρετο μετα απο λιγο.

....:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF: