Υπό γωνία σαν αυτή της photo όλες οι LCD γκριζάρουν .. ε αυτή μωβίζει. Δεν πιστεύω πως είναι πρόβλημα.
Ρε παιδιά αυτό ειναι το τρομερό πρόβλημα ?
Slow the much oil![]()
εσυ που κοιταζες οταν την ειδες?
ειχα την εντυπωση οτι σαν προεδρος του κοματος θα ησουν πιο προσεκτικος.:damnyou:
.....και αλλο γκρι και αλλο μωβ
Βασικά κοιταζα ενα μωρό παραδίπλα αλλά παρότι το έψαξα από ολες τις γωνιές δεν ειδα τίποτα ενοχλητικό..
Οπότε παραμένω σταθερός στην επιλογή της Samsung
:SFGSFGSF:Οπότε παραμένω σταθερός στην επιλογή της Samsung
το κακο δεν ειναι το μωβ αλλωστε αυτο δεν θα το δεις ποτε γιατι απλα τηλεοραση κοιταζουμε απο μπροστα!
το κακο ειναι οτι φαινονται οι κουρτινες στην φωτο
Καθεσαι λοιπον απεναντι και βλεπεις τηλεοραση...ξαφνικα σε μια μαυρη στιγμη βλεπεις μεσα το προσωπο σου(αυτο δεν ειναι κακο αλλα οπως θα δειτε και εδω καποιοι μπορει να δυσκολευτουν να συμβιβαστουν
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=27277)
Eγώ είμαι μαύρος (μελαμψός) οπότε το πολύ πολύ να βελτιώσω ακομα περισσότερο το contrast :grandpa:
Για πες μας ρε φίλε μιας και το έχεις λύση τι ρυθμίσεις να προτιμήσουν αυτοί που έχουν αυτά τα προβλήματα με τις τηλεόρασης samsung.
Πολύ ευχαρίστως φίλε μου, αλλά δεν την έχω την τηλεόραση πια στην κατοχή μου. Είναι στο σπίτι των γονιών μου. Πάντως μιλάω για κανονικό καλιμπράρισμα (και μέσα απο το service menu, πειράζοντας τα RGB) και πάντα αναφερομαι σε σύνδεση με πηγή (DVD player,...) κι όχι για τηλεοπτικό σήμα. Στο τηλεοπτικό σήμα, πιο φυσικά εικόνα από τις plasma δεν νομίζω να πάρεις default από καμία LCD.
Για να μπείς στο service menu μιας οποιασδήποτε samsung τηλεόρασης τι πρέπει να κάνεις και τέλος αν κάνεις κάτι λάθος την έκατσες την βάρκα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.