Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

υπαρχει μια τιμη για την 46A656 στα 1940 μετρητοις,δεν ξερω αν πας εκει απο κοντα,τι μπορεις να καταφερεις βεβαια.
το μαγαζι ειναι Αθηνα

Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Υπό γωνία σαν αυτή της photo όλες οι LCD γκριζάρουν .. ε αυτή μωβίζει. Δεν πιστεύω πως είναι πρόβλημα.

Ρε παιδιά αυτό ειναι το τρομερό πρόβλημα ?

Slow the much oil :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Ρε παιδιά αυτό ειναι το τρομερό πρόβλημα ?

Slow the much oil :flipout:

εσυ που κοιταζες οταν την ειδες?
ειχα την εντυπωση οτι σαν προεδρος του κοματος θα ησουν πιο προσεκτικος.:damnyou:

.....και αλλο γκρι και αλλο μωβ

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

εσυ που κοιταζες οταν την ειδες?
ειχα την εντυπωση οτι σαν προεδρος του κοματος θα ησουν πιο προσεκτικος.:damnyou:

.....και αλλο γκρι και αλλο μωβ

Βασικά κοιταζα ενα μωρό παραδίπλα αλλά παρότι το έψαξα από ολες τις γωνιές δεν ειδα τίποτα ενοχλητικό..

Οπότε παραμένω σταθερός στην επιλογή της Samsung

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Βασικά κοιταζα ενα μωρό παραδίπλα αλλά παρότι το έψαξα από ολες τις γωνιές δεν ειδα τίποτα ενοχλητικό..

Οπότε παραμένω σταθερός στην επιλογή της Samsung

Και σε άφησε να τo ψάξεις από όλες τις γωνίες το μωρό; :2thumb22sup:

Πάντως πρέπει να είχε πολύ χαμηλό WAF! :7SFGSFG:

το κακο δεν ειναι το μωβ αλλωστε αυτο δεν θα το δεις ποτε γιατι απλα τηλεοραση κοιταζουμε απο μπροστα!

το κακο ειναι οτι φαινονται οι κουρτινες στην φωτο:flipout:

Καθεσαι λοιπον απεναντι και βλεπεις τηλεοραση...ξαφνικα σε μια μαυρη στιγμη βλεπεις μεσα το προσωπο σου(αυτο δεν ειναι κακο αλλα οπως θα δειτε και εδω καποιοι μπορει να δυσκολευτουν να συμβιβαστουν:flipout::flipout:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=27277)

το κακο δεν ειναι το μωβ αλλωστε αυτο δεν θα το δεις ποτε γιατι απλα τηλεοραση κοιταζουμε απο μπροστα!

το κακο ειναι οτι φαινονται οι κουρτινες στην φωτο:flipout:

Καθεσαι λοιπον απεναντι και βλεπεις τηλεοραση...ξαφνικα σε μια μαυρη στιγμη βλεπεις μεσα το προσωπο σου(αυτο δεν ειναι κακο αλλα οπως θα δειτε και εδω καποιοι μπορει να δυσκολευτουν να συμβιβαστουν:flipout::flipout:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=27277)

Eγώ είμαι μαύρος (μελαμψός) οπότε το πολύ πολύ να βελτιώσω ακομα περισσότερο το contrast :grandpa:

Το μωβ που φαίνεται είναι γιατί η τηλεόραση δείχνει σε ΔΥΝΑΜΙΚΗ, που σημαίνει ότι η θερμοκρασία χρώματος είναι στο ΨΥΧΡΟ, το οποίο βοηθάει στο φαινόμενο αυτό. Με ένα σωστό καλιμπράρισμα/ρύθμιση η τηλεόραση δεν δείχνει τίποτα από αυτά τα περίεργα χρώματα του σκότους :antlers:
Είναι γενικό φαινομένο των Samsung μπορώ να πω, γιατί το θυμάμαι και στην δικιά μου, πριν την ρυθμίσω. Στα σκοτεινά πλάνα πότε που πρασίνιζε και πότε μου μώβιζε...

Για πες μας ρε φίλε μιας και το έχεις λύση τι ρυθμίσεις να προτιμήσουν αυτοί που έχουν αυτά τα προβλήματα με τις τηλεόρασης samsung.

Για πες μας ρε φίλε μιας και το έχεις λύση τι ρυθμίσεις να προτιμήσουν αυτοί που έχουν αυτά τα προβλήματα με τις τηλεόρασης samsung.

Πολύ ευχαρίστως φίλε μου, αλλά δεν την έχω την τηλεόραση πια στην κατοχή μου. Είναι στο σπίτι των γονιών μου. Πάντως μιλάω για κανονικό καλιμπράρισμα (και μέσα απο το service menu, πειράζοντας τα RGB) και πάντα αναφερομαι σε σύνδεση με πηγή (DVD player,...) κι όχι για τηλεοπτικό σήμα. Στο τηλεοπτικό σήμα, πιο φυσικά εικόνα από τις plasma δεν νομίζω να πάρεις default από καμία LCD.

Η κορυφαια εικονα που εχω δει ποτε σε τηλεοπτικο σημα ειναι απο μια 55Α2000 προβολικη σαν αυτη που αγορασε ο gatsuni.

Re: Απάντηση: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Πολύ ευχαρίστως φίλε μου, αλλά δεν την έχω την τηλεόραση πια στην κατοχή μου. Είναι στο σπίτι των γονιών μου. Πάντως μιλάω για κανονικό καλιμπράρισμα (και μέσα απο το service menu, πειράζοντας τα RGB) και πάντα αναφερομαι σε σύνδεση με πηγή (DVD player,...) κι όχι για τηλεοπτικό σήμα. Στο τηλεοπτικό σήμα, πιο φυσικά εικόνα από τις plasma δεν νομίζω να πάρεις default από καμία LCD.

+1

Για τηλεοπτικό σήμα οι πλάσμα παραμένουν στην κορυφή (με ενα χιλιαρικο)

Για να μπείς στο service menu μιας οποιασδήποτε samsung τηλεόρασης τι πρέπει να κάνεις και τέλος αν κάνεις κάτι λάθος την έκατσες την βάρκα...

Για να μπείς στο service menu μιας οποιασδήποτε samsung τηλεόρασης τι πρέπει να κάνεις και τέλος αν κάνεις κάτι λάθος την έκατσες την βάρκα...

Καλύτερα δεν μπαίνεις για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο, γιατί μπορεί να την ριμάξεις την τηλεόραση και μετά δεν σε καλύπτει ούτε το service!

Αν σβήσεις όλα τα dynamic contrast/ dynamic black level κτλπ κτλπ την βάλεις στο mode movie και colors warm2 είσαι μια χαρά. Για SD το edge enhancement βοηθάει αρκετά.

Μόλίς πρόσεξα πως το review του hdtvtest.co.uk τελείωσε, highly recommended.

Φυσικά είναι η καλύτερη LCD στην αγορά.

Μια δύσκολη μέρα για τους sony fanboys.

Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Η τελεια τηλεοραση θα ειχε την χρωματικη ακριβεια της W4000 και την κινηση της 656...

Δηλαδη Α656 + W4000 = .....

.
.
.
.
..

.
.
.
.
.
.