Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Επρεπε να πω τέλεια LCD τηλεοραση, αν και η τελεια τηλεοραση δεν ειναι εφικτο να υπαρξει ποτε.

Βασικά η καλύτερη LCD τηλεόραση τώρα είναι η A656.
Φυσικά μέχρι αύριο, θα έχει βρεθεί σε κάποιο φιλιπινέζικο forum μια αναφορά οτι στην W4000 φαίνονται καλύτερα οι τρίχες στην μύτη και θα καταλήξουμε πάλι οτι η W4000 είναι καλύτερη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Συμφωνα με το HDTV παραμενει η X3500.

Καλά και αυτοί fanboys είναι, μην νομίζεις.
Απο το avforums όσοι τις έχουν δει δίπλα-δίπλα λένε πως η Α656 είναι καλύτερη.

Φυσικά μέχρι αύριο, θα έχει βρεθεί σε κάποιο φιλιπινέζικο forum μια αναφορά οτι στην W4000 φαίνονται καλύτερα οι τρίχες στην μύτη και θα καταλήξουμε πάλι οτι η W4000 είναι καλύτερη.

Δεν πειστικες ακομη οτι και οι δυο είναι ισαξια εξαιρετικές?Απο τη μια η Α656 με 100Hz και λιγο καλυτερο scaling σε material 2:2 απο την άλλη η W4000 με καλυτερα χρώματα,lag λιγοτερο,φτηνοτερη και με 4 χρονια εγγυηση.

Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

Γιάννη προλαβαίνεις να αλλάξεις την παραγγελία σου -bye--bye-

Δεν εχω κανει παραγγελια ακομα γιατι τις επομενες δυο εβδομαδες θα δουμε πολλες προσφορες.

Αν ειχε καλυτερα χρωματα η 656 θα το σκεφτομουν σοβαρα. Τωρα ομως παραμενει στην ιδια κατηγορια αποδοσης με την W4000 κατα την γνωμη μου.

Η οτι υπο γωνία 84 μοιρών και σε θερμοκρασία 26 βαθμούς και υγρασία 48% η W4000 συννεφιάζει άνω δεξια.. :flipout:

Παιδιά να χαλαρώσουμε, και οι 2 τηλεορασεις ειναι πολύ καλές και ειναι πραγματικά ευτυχής στιγμή που ισως για πρώτη φορά εχουμε 2 ΑΡΙΣΤΕΣ και σχετικά προσιτές LCD τηλεοράσεις ..

Κρινοντας και από την φετινή αριστη collection σε πλασματάκια, (Panasonic, LG) πιστεύω οτι πλέον μπήκαμε σε μια εποχή καταξιωσης αυτων των τεχνολογιών που θα συνοδευτεί από αριστα προιόντα σε πολύ καλες τιμές κάνοντας την επιλογή μας περισσότερο θεμα ψυχολογίας και τιμής παρά απόδοσης...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony 46W4000.

να τους βγαλουμε ολους fan-boys τοτε για να σε ικανοποιησουμε μήπως?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs Sony

Εγω παντως στην θεση σου αν μου πουλαγαν τηλεοραση με πανελ AU Optronics με τοσα λεφτα που εσκασες δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να υποστηριζα ξανα την Samsung.

να τους βγαλουμε ολους fan-boys τοτε για να σε ικανοποιησουμε μήπως?

ΟΚ

Εχω όμως ακόμα μια απορία.
Γιατί ακόμα συγκρίνετε την A656 με την W4000;

Δεν νομίζετε πως είναι στην κατηγορία της A558, που είναι ίδια τηλεόραση με την A656 χωρίς τα 100hz;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs S

Εγω παντως στην θεση σου αν μου πουλαγαν τηλεοραση με πανελ AU Optronics με τοσα λεφτα που εσκασες δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να υποστηριζα ξανα την Samsung.

Δεν έσκασα και τόσα πολλά :BDGBGDB55:

Πάντως δεν είναι σωστό να λες κακίες...
Ποτέ δεν ξέρεις...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung 46A656 vs Panasonic 46PZ80 vs S

Πάντως δεν είναι σωστό να λες κακίες...
Ποτέ δεν ξέρεις...

Δεν εχω λογο να λεω κακιες για εσενα. Ισα ισα που πραγματικα σε συμπαθω.

Αν οι τιμες της Samsung στην Ελλαδα ηταν ιδιες με την υπολοιπη Ευρωπη τοτε με τα λεφτα που εδωσες ανετα θα ειχες παρει την 656.

Στην Αγγλια η 40Α656 εχει γυρω στα 1,300 ευρω και η 46Α656 στα 1,700 ευρω.

Εδω μας τις πουλανε ''βαπορισιες".

Ναι, ας προσγειωθούμε στην ελληνική πραγματικότητα τώρα.
Αν την είχα πάρει απο την Αμερική να δεις φτηνή που θα ήταν.

Τέλος πάντων, κατα την γνώμη μου το πιο σημαντικό σε μια LCD είναι να μην έρθει με τα γνωστά προβλήματα: smearing, clouding, banding, flashlights και ευτυχώς η δική μου δεν έχει τίποτα τέτοιο. Γιατί τι να τα κάνεις τα καλά χρώματα αν π.χ. σου έχει γκρί την αριστερή πάνω γωνία και την βλέπεις σε όλα τα σκοτεινά πλάνα.

Αυτό ήταν και ο λόγος που την επέλεξα, σε όλα τα forums όσοι την αγοράσανε δεν είχαν προβλήματα.

Απο εκει και πέρα πιστεύω πως όλες πλέον είναι στα ίδια επίπεδα, μια έχει λιγο καλύτερο scaler άλλη λίγο καλύτερα χρώματα κτλπ. Οι διαφορές όμως πλεόν είναι τόσο μικρές που μόνο αν τις βάλεις δίπλα δίπλα θα τις δείς.

Αν π.χ. πας και σκάσεις 2.500 και αγοράσεις την X3500 και δείς smearing ή clouding δεν θα ξενερώσεις; οσο καλή και αν είναι κατα τα άλλα

Μα το clouding/flashlighting ή οποιοδήποτε προβλημα με το backlight εχουν σχεση με την τεχνολογια της lcd και οποιαδηποτε lcd μπορει να το εχει,ειναι καθαρα θεμα τυχης.Αν καποιος δεν θελει να το ρισκαρει παει σε plasma.Οσον αφορα τη συγκριση στην πορεια φανηκε οτι μπορει να τη χτυπησει στα ισα την Α656,αλλα αρχικα παει στην Α558.Αποδειχτηκε περιφημα οτι την χτυπαει ομως και το αποτελεσμα ειναι εφάμιλες τηλεορασεις με την καθεμια να χει καποια πλεονεκτηματα εναντι της άλλης

Προφανώς ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα από το review του HDTVtest.

Το δικό μου συμπέρασμα είναι πως σε απόδοση η Α656 υπερτερεί της W4000 και είναι μάλλον ισοδύναμη με την X3500.

Αν αρχίζουμε και μπλέκουμε σχεδίαση, αντανακλάσεις, εγγυήσεις, τιμές, αξιοπιστία κλπ δεν μπορεί να βγει αντικειμενικό συμπέρασμα, αλλά μόνο υποκειμενικό ανάλογα με τις ανάγκες και την τσέπη του καθενός.

σε scaling υπερτερει ναι αλλα απο κει και περα δεν ανεφερε στην ποιοτητα εικονας συγκριση μεταξυ W4000-A656

σε scaling υπερτερει ναι αλλα απο κει και περα δεν ανεφερε στην ποιοτητα εικονας συγκριση μεταξυ W4000-A656

Σε σχέση με την W4000 έχει καλύτερη κίνηση και καλύτερο χειρισμό SD σήματος. Όσον αφορά τα χρώματα μπορεί στην 656 να είναι ελαφρώς υποκορεσμένο το πράσινο, αλλά τα δευτερεύοντα είναι ακριβώς εκεί που πρέπει, κάτι που δεν μπορεί να γίνει στην W4000 λόγω έλλειψης ρυθμιστικών.

Σε σχέση με την Χ3500 έχει καλύτερο motion resolution, αλλά περισσότερα artifacts. Το ίδιο μαύρο, αλλά χωρίς auto-dimming. Ελαφρώς χειρότερα χρώματα, αφού στην X3500 είναι όπως πρέπει.

τι ηθελες τωρα?
να ξεσπασει ο γ' παγκοσμιος πολεμος:flipout:

πολυ ισοροπημενα τα λεει η οντως ετσι ειναι:chinscratch: