samsung 46a956 ή sony 46w4500

nickre

New member
10 November 2008
12
Χρονια πολλα και καλη χρονια. Πρωτη φορα γραφω στο forum και θα ηθελα τη βοηθεια σας, ποια απο τις δυο τηλεορασεις να διαλεξω;Ευχαριστω.

H Samsung είναι LED, και έχει αποσπάσει πάρα πολύ καλές κριτικές.
Αυτήν θα έπαιρνα, νομίζω είναι μια κατηγορία πάνω από την επίσης πολύ καλή w.

H 956 προσωπικα με εντυπωσιασε με υλικο HD , την θεωρω μια απο τις κορυφαιες τηλεορασεις που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη και καλυτερη ακομη και απο την πολυ καλη W4500.

Θα ηθελα να προσθεσω οτι με ενδιαφερει πολυ η αποδοση τους σε τηλεοπτικο σημα.

Θα ηθελα να προσθεσω οτι με ενδιαφερει πολυ η αποδοση τους σε τηλεοπτικο σημα.

Ειναι πολυ καλες και οι δυο. Ειδικα αν εχεις καλη ληψη αναλογικου σηματος θα μεινεις πολυ ικανοποιημενος.

Στα λεφτά που θα δώσεις για την 956, μιας και 4500 είναι αρκετά φθηνώτερη, κοίτα και την 46Z4500, δεν είναι LED βέβαια άλλα κατά την γνώμη μου είναι καλύτερη από την 956

Στα λεφτά που θα δώσεις για την 956, μιας και 4500 είναι αρκετά φθηνώτερη, κοίτα και την 46Z4500, δεν είναι LED βέβαια άλλα κατά την γνώμη μου είναι καλύτερη από την 956

Καπως ετσι οπως λες τις εχω καταταξει σε αλλο νημα..

Προσωπικη αποψη... Μετα τις αρκετα ακριβες 46Ζ4500 και 46Χ4500 η επομενη καλυτερη ειναι η 46A956 με τις 46Α856 , 46W4500 και 46Α786 να ακολουθουν.

Καπως ετσι οπως λες τις εχω καταταξει σε αλλο νημα..
To LED φίλε Yperion όπως καλύτερα από μένα γνωρίζεις δεν είναι πανάκεια. Αν είχα τα χρήματα σήμερα θα αγόραζα την Ζ χωρίς καμία δεύτερη σκέψη-bye-

Παιδια με 1400 ευρω για την 46w4500 λετε να την παρω και να μην το πολυψαχνω;

Παιδια με 1400 ευρω για την 46w4500 λετε να την παρω και να μην το πολυψαχνω;

Και εγω αυτο θα σου ελεγα. Πολυ καλη τηλεοραση σε πολυ καλη τιμη.

Σιγουρα υπαρχουν καποιες καλυτερες αλλα η διαφορα στην τιμη ποτε δεν δικαιολογει και την διαφορα στην εικονα.-bye-

Tην εχω παραγγειλει πριν τα Χριστουγεννα στο Electroworld στη Συγγρου αλλα δεν εχει η Sony και θα παραλαβει τελος Γενάρη γι αυτο και στο ενδιαμεσο το σκεφτομαι.
Πρέπει να ηταν προσφορα για λιγες μερες στα 1579 (οπως ειχε αναφερει ο φιλος lmiltos στο thread για την w4500) αλλα μετρητοις μου την αφησε 1400.Στο site τους την βλεπω τωρα 2222 ευρω.

Last edited: