SAMSUNG 46F5000

Re: SONY KDL-40R471A

Μόλλις το είδα!!! Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στην

Sony KDL40R473 & SONY KDL-40R471A ... ?

Σαν τηλεόραση αξίζει στα λεφτά αυτά;

Απάντηση: SONY KDL-40R471A

Η R471 είναι μάλλον παραλλαγή της R470, όπως και η R473, σε ελάχιστα καταστήματα πωλείται όμως. Σε αυτή την τιμή και οι δύο είναι καλές λύσεις αν έχεις απόσταση θέασης το πολύ δύο μέτρα.

Re: Απάντηση: SONY KDL-40R471A

Η R471 είναι μάλλον παραλλαγή της R470, όπως και η R473, σε ελάχιστα καταστήματα πωλείται όμως. Σε αυτή την τιμή και οι δύο είναι καλές λύσεις αν έχεις απόσταση θέασης το πολύ δύο μέτρα.

Υπάρχει κάπου review της τηλεόρασης; Νομίζω για
PS3
Ταινίες
φυσικά τηλεοπτικό
nova
θα είναι super μιας και 3d δεν με νοιάζει καν...

Να την δω από κοντά είναι κάπως δύσκολο τώρα που τρέχει η προσφορά...

Ο player παίζει srt / dts ???

Review εδώ. Υπότιτλους κανονικά, DTS δε θυμάμαι. Αν είσαι στα 2,5 μέτρα απόσταση κοίτα καλύτερα την 46" αυτής ή την Samsung F5000, εφόσον το επιτρέπει το budget.

θελει μια φιλη να παρει τηλεοραση και εχει μικρο budget. Η αποσταση θεασης ειναι απο 2.5 εως 3.5 μετρα αναλογα που καθεσαι, και το ξερω οτι θα μπορουσε να παει και σε πανω απο 40, αλλα αν σκεφτειτε οτι προερχεται απο ...............(κρατηθειτε!) 14" CRT ειδα και επαθα να την πεισω να πληρωσει για πανω απο 32αρα...οποτε ξεχναμε οτιδηποτε περι 46 και αλλα τετοια...

Η χρηση θα ειναι 90% Digea και 10% σειρες/ταινιες απο USB αν ικανοποιει ο player της τηλεορασης, αν οχι δε χαθηκε ο κοσμος, θα συνδεθει laptop...

Κυριως δηλαδη ενδιαφερει το να παρει οσο καλυτερο τηλεοπτικο σημα και οσο μεγαλυτερο μεγεθος γινεται χωρις να ξεφυγει πολυ απο τα 300 ευρω!

Με αυτες τις απαιτησεις αρχικα ειχα αποφασισει να παρει Panasonic plasma 42X60 εφοσον μπορουσε να βρεθει με ταβανι το 350 καποια στιγμη...αλλα με αποθαρυναν λιγο "κακα" σχολια οτι εχει πολυ παλιο panel και ας ειναι 2013 series κατ'ονομα...και επισης να ειμαι ειλικρινης, αν δεν ειναι να κανει τρελη διαφορα στην ποιοτητα, δε θελω να με κυνηγαει μεθαυριο αν κανει καμια μλκια και της κατσει κανα burn-in...

Οποτε αυτη η sony που την βαλανε τωρα στα 339 αξιζει ρε παιδια? Θα εχει ανεκτο τηλεοπτικο σημα? Ή πρεπει να περιμενουμε να κατσει καμια samsung F5000 σε εκτπωση? θα ειναι καλυτερη?

Παντως εχω ψηθει γιατι διαβασα οτι εχει SPVA panel με πολυ καλο contrast και μαυρο, και επισης εμφανησιακα ειναι ωραια με το λεπτο bezel (για γυναικα μιλαμε, θα παιξει ρολο!) και ο ενσωματομενος player παιζει και ελληνικους υποτιτλους...

Δηλαδη αν εχει καλο τηλεοπτικο για αυτην την κατηγορια τιμης πιστευω αξιζει... αλλιως για ποια να κοιταω τον επομενο καιρο?

Σε αυτή την απόσταση θέασης δε νομίζω να παραπονεθεί για την ποιότητα του τηλεοπτικού στις 40" της συγκεκριμένης τηλεόρασης. Εναλλακτικά την Samsung F4500.

Re: Απάντηση: SONY KDL-40R471A

Σε αυτή την απόσταση θέασης δε νομίζω να παραπονεθεί για την ποιότητα του τηλεοπτικού στις 40" της συγκεκριμένης τηλεόρασης. Εναλλακτικά την Samsung F4500.

Σκεφτομαι να μη παει σε Plasma, για να εχω και το κεφαλι μου ησυχο αφου τετοια ασχετα ατομα δε μπορουν να εκτιμησουν την κινηση το μαυρο το contrast κλπ και βγαινεις και "μλκας" απο πανω οταν μεθαυριο τους πει ο ασχετος-ξερολας ξαδελφος τους "καλα πηρες νεα τηλεοραση me 300+ ευρω και δεν εχει καν full HD?" ή γινει κανα burn-in απο την χυμα χρηση της και με κυνηγαει...

Οποτε αυτο που με νοιαζει κυριως ειναι αν αυτη η Sony εχει πολυ υποδεεστερο επεξεργαστη για το τηλεοπτικο απο τη σειρα W και τις αλλες "καλες". Οχι οτι εχει τα λεφτα να παει σε σειρα W αλλα αν πχ αξιζει να παει σε καμια samsung F5000 ή LG 5400 να το ξερω να μην παρει αυτην αμεσα....μπορει να περιμενει ως τα χριστουγεννα...

Μια χαρά είναι η Sony , εκτός από την γωνία θέασης δεν υστερεί επί της ουσίας σε κάποιον άλλο τομέα με βάση την τιμή της πάντα.

ΥΓ. Ευτυχώς που έκανα τα "κακά" σχόλια και την έσωσα την κοπέλα , καταρχήν και μόνο που την βλέπω την X60 στις φωτογραφίες φαίνεται σχεδιαστικά 5 χρόνια πίσω.

Samsung UE40F6100 VS UE40F6400

Μπορεί κάποιους που ξέρει να μου πει τισ διαφορές τους; Στην ποιότητα εικόνας - τηλεοπτικό έχουμε διαφορές; Μιλάω πάντα για τις 40" ...

Re: Samsung UE40F6100 VS UE40F6400

Η μία είναι smart και η άλλη Όχι. Καμιά διαφορά στην οθόνη κλπ.

εννοείς έχουν ίδια πάνελ / ρυθμίσεις οθόνης; Γιατί οι "smart" δυνατότητες δεν με ενδιαφέρουν και τόσο....

Από ότι με έχουν ενημερώσει οι παλιότεροι ναι.

Μάλιστα, δεκτόν! Θα ήθελα να ακούσω και καμία άλλη άποψη...

Διαβάζοντας εδώ...

το τελευταίο ερώτημα στα σχόλια είναι που θέλω αν ξέρει κάποιος να απαντήσει :

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 18:46 δημοσιεύθηκε από Αχιλλέας Σταματάκης

Καλησπέρα, μια ερώτηση αν γνωρίζετε.

Επειδή ενδιαφέρομαι για αγορα και είμαι μεταξύ της 6400 και 6100(δεν με ενδιαφέρει το 3d ούτε το smart tv) πήρα και ρώτησα μιας και όλοι λένε πόσο καλό είναι το πάνελ τις 6400 αν φοράει και η 6100 το ίδιο και η samsung μου είπε πως ναι.
Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν αυτό σημαίνει ότι αυτές οι δύο τηλεοράσεις παράγουν την ίδια ποιότητα εικόνας.

Ευχαριστώ

Την πηρα τελικα την τηλεοραση το Σαββατο για την κοπελα... Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες!
Εχει πολυ καλο μαυρο και οι γωνιες θεασης δεν ειναι ασχημες, ακομα και στις 45 μοιρες βλεπεις...προσωπικα δε θεωρω οτι εχει νοημα ποτε κανεις να δει απο πανω απο 30 μοιρες γωνια ουτως η αλλως, δηλαδη και τελεια να ειναι η εικονα, μικραινει τοσο το καδρο που βλεπεις και ειναι και "στραβο" που δεν εχει νοημα κατα τη γνωμη μου. Η πτωση στην εμπειρια θεασης ειναι τετοια για μενα που το αν ξεπλυνονται λιγο τα χρωματα ειναι πολυυυυυυ δευτερευουσης σημασιας. Παντως αυτη τα καταφερνει ακομα και ετσι για λογικες γωνιες...

Επισης πολυ καλη εμπειρια οσον αφορα τη συνδεση με PC οπου ολα γινανε απροβληματιστα σαν Monitor, και απο USB μου επαιξε αρκετα αρχεια υψηλου bitrare...DTS δε δοκιμασα γιατι νομιζω δεν υποστηριζει αλλα θα το δω.

Επισης σε input lag αν και θεωρειται κακη μετρημενη στα 42ms, εμενα μου φανηκε αρκετα καλη σε τεστ με το ποντικι απο laptop που εκανα...θεωρω οτι μπορεις να παιξεις ανετα αρκει να μην εισαι ανταγωνιστικος gamer online...και αυτο επαναπροσδιοριζει και την αισθηση μου για το input lag αφου αποτι φαινεται η μετρηση του Leo Bodnar ειναι αρκετα αυστηρη! Δηλαδη και στην plasma μου που παιζω ανετα εχει 39ms με Leo bodnar και μου εκανε τρομερη εντυπωση αλλα πλεον βγαζει νοημα, απλα ειναι πολυ αυστηρη η μετρηση.

Σε Digea η αποδοση της ειναι ικανοποιητικη αλλα τιποτα σπουδαιο. Δεν ειχα και μεγαλες βλεψεις βεβαια... και ευτυχως αυτοι που θα βλεπουν θα καθονται στα 3-3.5 μετρα απο τη 40αρα οποτε σωζεται καπως η κατασταση. Δηλαδη σε μια Ελληνικη ταινια που επαιζε ο Ant1 χτες ηταν λιγο χαλια, και σε ΣΚΑΙ που εβλεπα μια ενημερωτικη εκπομπη ειχε αρκετο pixeliasma και θορυβο ενω θεωρητικα ειναι οτι καλυτερο γινεται σε σημα.... Φυσικα σε αποσταση ολα αυτα μετριαζονται αρκετα ευτυχως!

Στα 500ευρώ max μπάτζετ είναι καλή επιλογή...? Μετά απο διάφορα που έχω διαβάσει εδώ άλλαξα γνώμη για της 40 ιντζες και ανεβαίνω στις 46... (Νομίζω είναι υπερ καλά σε αυτές)
Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο; 3D/SMART δεν με απασχολούν καν και τα θεωρώ άχρηστα.
Η χρήση της :
Σε απόσταση 2,5μ >>>

Ποιότητα εικόνας σε τηλεοπτικό digea / nova
PS3
Σύνδεση με laptop για καμιά ταινιούλα

Μια χαρά επιλογή. Δε χρειαζόταν καινούργιο thread όμως και τρεις φορές μάλιστα.