SAMSUNG 46F86, PHILIPS 47PFL9732 ή SAMSUNG 52M86. Ιδού η απορία.

zazou8

Established Member
18 October 2007
171
Θα κοιτούσα και πόσο είναι τα μεταφορικά ... Θα υπολόγιζα ξανά τις τιμές ...

και στο τέλος θα έπαιρνα τηλεόραση από κοντινό κατάστημα ... Το μέγεθος που έχουν δεν επιτρέπει το πήγαινε έλα για κάποιο πρόβλημα ...

το πρωτο κατάστημα δίνει την le40f86 1610 euro!!!!!!!τα μεταφορικα πόασο εινια γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα από τα γερμανικά????

Οι τιμές ειναι περίπου με τα μεταφορικά. Αν είναι αυτές οι τελικές τιμές εσείς τι θα κάνατε;

το πρωτο κατάστημα δίνει την le40f86 1610 euro!!!!!!!τα μεταφορικα πόασο εινια γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα από τα γερμανικά????

Έχω στείλει email κι εγώ να μου πουν αλλά δεν περιμένω πάνω από 150-200 . Πάντως σε όλα τα προϊόντα που δεν είναι τόσο μεγάλα και βαριά είναι 29 όσα και να πάρεις σε μία παραγγελία.

Επειδή έχει γίνει παρανόηση...Αν δεν είναι θέμα τιμής - Εσείς ποια θα προτιμούσατε και ας βάλουμε στο παιχνίδι και τη SONY 46X3500

Χμμμ,για μένα Philips-Sony με νικήτρια την sony λόγω μαύρου και χρωμάτων

Θα προτιμούσες δηλαδή την ποιότητα από το μεγεθος(?!?:D) δηλαδή δεν θα πήγαινες για 52"

Συνήθως το μέγεθος μετράει αλλά τι να κάνουμε με την καλύτερη τηλεόραση!

Eγω απο αυτες που αναφερεις θα επαιρνα την 46F86 αλλα κοιταξε και την 46W3000 που φαινεται να ειναι απο τις καλυτερες LCD που κυκλοφορουν. Και τις δυο μπορεις να τις παρεις απο Ελλαδα στα λεφτα που δινεις.

Και η 9732 ειναι πολυ καλη αλλα προσωπικα δεν μου αρεσουν τα χρωματα των Philips τα οποια ειναι πολυ ψυχρα και δεν ειναι φυσικα.

Γιατί την 46W3000 και όχι την Χ3000 που είναι ακόμα καλύτερη?

Γιατι ειναι πιο ακριβη απο τα λεφτα που δινει.

Τωρα μην μου πειτε οτι στην.... Παταγονια εχει 1999 πεσετες. Εγω για Ελλαδα μιλαω.:fahne90:

Aληθεια εσυ ποτε θα παρεις τηλεοραση ρε Chris? Σε βλεπω με το κλαμπ των αναποφασιστων ακομα...:Banane0:

Εκεί είμαι στους αναποφάσιστους εκτός κι αν μου τη δώσει και χτυπήσω Χ3500

Μετά την έκθεση θα "αλλαξοπιστήσουν" πολλοί αναποφάσιστοι! :flipout:

Και εγώ είμαι μεταξύ F86 και X3500 και μένει να τις δω και τις δύο από κοντά!

Τώρα, για τα 2,5 με 3 μέτρα απόσταση θέασης που έχω, λέω να το ρισκάρω και να πάω σε 46άρα.... ΕΛΠΙΖΩ να ΜΗΝ τυφλωθώ! (κυρίως θα βλέπω tv και games) :violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: SAMSUNG 46F86, PHILIPS 47PFL9732 ή SAMSUNG 52M86. Ιδού η απορία.

Και εγώ είμαι μεταξύ F86 και X3500 και μένει να τις δω και τις δύο από κοντά!

Τώρα, για τα 2,5 με 3 μέτρα απόσταση θέασης που έχω, λέω να το ρισκάρω και να πάω σε 46άρα.... ΕΛΠΙΖΩ να ΜΗΝ τυφλωθώ! (κυρίως θα βλέπω tv και games) :violent-smiley-030:[/quote]

Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω με εσενα με τη μονη διαφορα οτι εχω αποσταση θεασης max 2.60 μετρα και λεω να το ρισκαρω.Τωρα αν πεσω εξω θα παρω ενα κασονι μπιρες θα γκρεμισω τον τοιχο του γειτονα και θα παω να βλεπω t v απο το διαμερισμα του :frusty:

Τώρα, για τα 2,5 με 3 μέτρα απόσταση θέασης που έχω, λέω να το ρισκάρω και να πάω σε 46άρα.... ΕΛΠΙΖΩ να ΜΗΝ τυφλωθώ! (κυρίως θα βλέπω tv και games) :violent-smiley-030:

Eγω οταν παιζω XBOX 360 καθομαι στα 1.5-2 μετρα απο την 40D3000 χωρις κανενα προβλημα. Ουτε σε HD θα εχεις προβλημα αλλα με τα χαλια που εχουν τα Ελληνικα καναλια σιγουρα απο τοσο κοντα θα σε κουρασουν τα πολλα παρασιτα και τα artifacts.

Παντως κανεις δεν το μετανιωσε οταν αγορασε μεγαλυτερη τηλεοραση ενω αυτοι που πηραν μικροτερη απο οτι επρεπε ψαχνουν να αγορασουν καινουργια.:rifle:

τελικα με τις τιμες απο τα καταστηματα στην γερμανια βγαλατε ακρη???ειναι οντος τοσο φθηνα?????λετε να φαμε το κεφαλι μας αμα τα παρουμε απο εκει?