Samsung 46M86 Versus Toshiba 47Z3030

μολις μετρησα την Χ..ειναι 12 εκατοστα,σε αυτα να προσθεσεις και 2-3 εκατοστα που θα προεξεχει το καλωδιο που θα συνδεσεις (hdmi η αλλα απο ps3 κτλ) αρα ολες εκει κυμαινονται

Τhanks για την παρηγορια φιλε μου. Η Χ ειναι δηλαδη 3cm λεπτοτερη απο την Ζ. Αυτα τα 3cm που θα προεξεχει περισσοτερο δεν θα επηρεαζουν την τελικη εικονα? Δεν θα την κανουν να φαινεται σαν μπαουλο κρεμασμενο στον τοιχο? Δεν θα αναγκασουν εν τελει τη γυναικα μου να με βαλει τιμωρια?

δεν ακουγεται καθολου μπουρδα,η λειτουργικοτητα ειναι βασικο.αν δεν σε βολευει το βαθος της τοτε ειναι προβλημα.συμφωνω ομως οτι ολες λιγο πολυ εκει κυμαινονται και απτη στιγμη που η θεαση γινεται απο μπροστα και οχι υπο μεγαλη γωνια τοτε το ποσο εξεχει ειμαι σιγουρος οτι δε θα φαινεται πολυ.εχω δει philips 50αρα πλασμα παλιοτερης γενιας (και το ιδιο χοντρη) στον τοιχο σε σπιτι και δε φαινοτανε καθολου το βαθος της.ισα ισα που φαινοτανε επιβλητικη:)αλλα αυτο τωρα ειναι στην κριση σου.

Last edited:
Ρε συ etien , θα μας τρελανεις με τις ιδιοτροπιες σου :flipout::flipout:
Για ριξε ενα πι μακι για ανταλαγη πληροφοριων στον kgf123 που λεει οτι εχει την 47 Ζ σε προηγουμενο ποστ.....μπας και σωθουμε απ σενα και τα διληματα σου .
Και αμα αποφασισεις να πεις στην κυρα οτι εχετε προσκληση για 2 ατομα ................. στο σαιζ ματερ κλουμπ και δωρεαν εγγραφη εσαει.

μπα εχουμε μιλησει εδω με τον etien αρκετα για τη 47z αλλα ο ανθρωπος ψαχνεται πολυ:D και καλα κανει δηλαδη.

Ρε συ etien , θα μας τρελανεις με τις ιδιοτροπιες σου :flipout::flipout:
Για ριξε ενα πι μακι για ανταλαγη πληροφοριων στον kgf123 που λεει οτι εχει την 47 Ζ σε προηγουμενο ποστ.....μπας και σωθουμε απ σενα και τα διληματα σου .
Και αμα αποφασισεις να πεις στην κυρα οτι εχετε προσκληση για 2 ατομα ................. στο σαιζ ματερ κλουμπ και δωρεαν εγγραφη εσαει.

Καλε μου φιλε, o kgf123 την εχει επανω στο τραπεζι και οχι στον τοιχο. Τεραστια η διαφορα. Δεν ειμαι εγω ιδιοτροπος, η σειρα Ζ ειναι χοντρη.
Ευχαριστω για την δωρεαν εγγραφη αλλα η γυναικα μου θα σας το κλεισει το μαγαζι με την γκρινια της:furious3:

μπα εχουμε μιλησει εδω με τον etien αρκετα για τη 47z αλλα ο ανθρωπος ψαχνεται πολυ:D και καλα κανει δηλαδη.

Εγω να δεχθω οτι ψαχνει , αλλα τι ?

Ο ανθρωπος προκειτε να βαλει στο σπιτι μισο στρεμμα τηλεοραση με 1600 ευρω!!!

Εχει και γυναικα που απλα του ψιλογκρινιαζει , ενω κανονικα θα επρεπε να τον βαραει με βατραχοπεδιλο της apnea με λεπιδα ενα μετρο.

Αλλοι κλεβουν το σπιτι τους ..............για να μπασουν μεσα καινουργια τηλεοραση ( γυναικα μας κλεψανε , ευτηχως πηραν μονο την τιβι :flipout:) και αυτος μετραει τους ποντους αν ειναι 12 η 13 .

Kαι κατι ακομα. Εαν θελετε να με ξεφορτωθειτε, Βαλτε ολοι απο 5 ευρω να μου συμπληρωσετε το κενο που εχω μεχρι την Χ3500, και θα εξαφανιστω!!

Για παντα!!!-bye-

νατος,τη βρηκε τη λυση!:flipout: etien αληθεια δεν εχεις καμια προσφορα για τη sony εκει με τις ακρες σου?ποσο τη βρισκεις?

Εγω να δεχθω οτι ψαχνει , αλλα τι ?

Ο ανθρωπος προκειτε να βαλει στο σπιτι μισο στρεμμα τηλεοραση με 1600 ευρω!!!

Εχει και γυναικα που απλα του ψιλογκρινιαζει , ενω κανονικα θα επρεπε να τον βαραει με βατραχοπεδιλο της apnea με λεπιδα ενα μετρο.

Αλλοι κλεβουν το σπιτι τους ..............για να μπασουν μεσα καινουργια τηλεοραση ( γυναικα μας κλεψανε , ευτηχως πηραν μονο την τιβι :flipout:) και αυτος μετραει τους ποντους αν ειναι 12 η 13 .

:flipout::flipout::flipout:
Γιατι με μαλωνετε? Αλλωστε θελω να γινω μελος του size matters club αλλα στο βαθος και οχι στις ιντσες. Οσο πιο μικρο τοσο πιο καλο!!

:flipout::flipout::flipout:
Γιατι με μαλωνετε? Αλλωστε θελω να γινω μελος του size matters club αλλα στο βαθος και οχι στις ιντσες. Οσο πιο μικρο τοσο πιο καλο!!
Τότε πάρε Sharp που είναι και λεπτότερη όλων (νομίζω γύρω στα 9εκ).

Δεν εχω ακρες για Σονυ. Μονο για Τοshiba και Pioneer μιας και ο εισαγωγεας ειναι ιδιος. Τωρα που το σκεφτομαι εχω δηλαδη εκπτωση και στην Κouro?? Ωπα!!

Back to sony, ειχε γινει ενα powerbuy initiated απο το μελος Vasdar (I think) και πετυχαν απο Ροδο τιμη 2600 που ειναι σουπερ.

Τότε πάρε Sharp που είναι και λεπτότερη όλων (νομίζω γύρω στα 9εκ).

Ναι το ξερω, ειχα παρει μερος και σε ενα powerbuy πριν τις γιορτες απο το οποιο ομως αποσυρθηκα λογω οικογενειακου προβληματος.
Ειναι ομως περιπου 500 ευρο ακριβοτερη.

σε αυτη την περιπτωση περιμενε καμια 5-10ετια ακομα να κυκλοφορησουν αυτες που ειναι ενα σκετο γυαλι και βλεπεις και απτις δυο μεριες.οπως ειναι σε κατι εργα science fiction:D νομιζω η philips ειχε βγαλει ενα τετοιο πρωτοτυπο.η το δουλευανε:D πλακα κανω,η σονυ ειναι πολυ καλη παντως και μου φαινεται οτι εχεις ηδη αποφασισει:D γιατι δεν περιμενεις λιγο ακομα να παρεις τη σονυ?

Last edited:
Δεν εχω ακρες για Σονυ. Μονο για Τοshiba και Pioneer μιας και ο εισαγωγεας ειναι ιδιος. Τωρα που το σκεφτομαι εχω δηλαδη εκπτωση και στην Κouro?? Ωπα!!

Back to sony, ειχε γινει ενα powerbuy initiated απο το μελος Vasdar (I think) και πετυχαν απο Ροδο τιμη 2600 που ειναι σουπερ.

Ωπα !!! απο τα 1600 στα 2600 ?
Τι εγινε αρχισαμε τις κουβαρντοσυνες ?

Αμα λεω εγω " με βατραχοπεδιλο " ..............και δη μακρυλεπιδο .

Οχι ρε παιδια με παρεξηγησατε, ποια Σονυ και τετοια. Απλα λεω οτι τα 2600 για αυτη την τν ειναι "ευκαιρια", αλλα σε απολυτα νουμερα δεν το σκεφτομαι καν να πλησιασω εκει. Πριν 4-5 χρονια ημουν ετοιμος να παρω μια πλασμα Σονυ 1024Χ1024 αναλυση (δεν θυμαμε μοντελο) στα 4000 ευρω και σταματησα στο "τσακ". Απο τοτε δεν ξανακοιταξα τοσο ψηλα. Για 1600-1701 ευρω με εχω.

παντως αντικειμενικα τωρα,η τοσιμπα σε αυτα τα λεφτα με τα χαρακτηριστικα της ειναι τσαμπα!και η samsung επισης πολυ καλα.επισης μην ξεχνας οτι υπαρχει και μια ιντσα διαφορα στη διαγωνιο.δεν ξερω τι να πω, και παλι εσυ θα αποφασισεις:D

Εχει κανενα μελος κρεμασει στον τοιχο LCD or Plasma και το συνολο (wall mount + τηλεοραση) να εχει βαθος περιπου 17cm για να μας πει εαν φαινεται τελειως απαισιο?

:flipout::flipout::flipout: θα μας χαζεψεις ρε etien μπα σε καλο σου:Dθα με κανεις να παω να παρω wallmount και νανοιξω τρυπες στον τοιχο μονο και μονο για να σου δειξω πως ειναι!!!:D φιλικα παντα ετσι?:D παντως αν παρεις την τοσιμπα μολις τη βαλεις και παιξει θα τα ξεχασεις ολα περι βαθους:D
και αληθεια τωρα πιστευεις οτι 2-3 εκατοστα παραπανω θα σου φανει σαν διαφορα?μη σε παρω στο λαιμο μου,αλλα δεν το πιστευω πραγματικα.

Last edited: