Samsung 46M86 Versus Toshiba 47Z3030

ισως πρεπει να ζυγισεις λιγο περισσοτερο τις διαφορες τους στα χαρακτηριστικα.λεω τωρα,τη δικια μου αποψη.αν ειναι ετσι οπως τα λες,και κολλας μονο στο βαθος για την τοσιμπα τοτε θα θυσιασεις τα 24p και 100hz για τα 3 εκατοστα διαφορα στο βαθος.εμενα δε μου φαινεται σωστο,αλλα αυτο εξαρταται απτις αναγκες σου.εσυ θα κρινεις.και ζηταω συγνωμη αν ακουγομαι σαν να θελω να σε επηρεασω,απλα λεω πως το βλεπω εγω.οσο αντικειμενικα μπορω τελοσπαντων.

ισως πρεπει να ζυγισεις λιγο περισσοτερο τις διαφορες τους στα χαρακτηριστικα.λεω τωρα,τη δικια μου αποψη.αν ειναι ετσι οπως τα λες,και κολλας μονο στο βαθος για την τοσιμπα τοτε θα θυσιασεις τα 24p και 100hz για τα 3 εκατοστα διαφορα στο βαθος.εμενα δε μου φαινεται σωστο,αλλα αυτο εξαρταται απτις αναγκες σου.εσυ θα κρινεις.και ζηταω συγνωμη αν ακουγομαι σαν να θελω να σε επηρεασω,απλα λεω πως το βλεπω εγω.οσο αντικειμενικα μπορω τελοσπαντων.

Φιλε μου ολα τα σχολια σου ειναι καλοδεχουμενα και σε ευχαριστω. Απλα ξερεις, η τηλεοραση δεν φτανει να παιζει σουπερ οταν ειναι ανοιχτη. Επειδη ειναι μερος της διακοσμησης του σαλονιου πρεπει να δενει ομορφα και με το χωρο και οχι να υπερκαλυπτεο ολα τα υπολοιπα.

Φιλε μου ολα τα σχολια σου ειναι καλοδεχουμενα και σε ευχαριστω. Απλα ξερεις, η τηλεοραση δεν φτανει να παιζει σουπερ οταν ειναι ανοιχτη. Επειδη ειναι μερος της διακοσμησης του σαλονιου πρεπει να δενει ομορφα και με το χωρο και οχι να υπερκαλυπτεο ολα τα υπολοιπα.

Κατι τετοια ακουγε ...............

και ο Ζαχοπουλος και βουτηξε στο κενο :flipout::flipout::flipout:

Κατι τετοια ακουγε ...............

και ο Ζαχοπουλος και βουτηξε στο κενο :flipout::flipout::flipout:

Και ο φιλος Ζαχοπουλος μου ελεγε να μην ανησυχω για το βαθος της τοσιμπα αλλα του κάκου. Τελικα δυστυχως δεν τα καταφερε και ειδατε ολοι τι εγεινε.
Οσων αφορα εμενα, να ξερεται οτι εαν ακουσετε απο τις ειδησεις πως "φουνταρε το μελος etien" να ξερεται οτι στην πραγματικοτητα θα με εχει σπρωξει το κενο η γυναικα μου, διοτι τελικα τα 17cm ηταν περοσσοτερα απο οσα αυτη επετρεπε.

Και ο φιλος Ζαχοπουλος μου ελεγε να μην ανησυχω για το βαθος της τοσιμπα αλλα του κάκου. Τελικα δυστυχως δεν τα καταφερε και ειδατε ολοι τι εγεινε.
Οσων αφορα εμενα, να ξερεται οτι εαν ακουσετε απο τις ειδησεις πως "φουνταρε το μελος etien" να ξερεται οτι στην πραγματικοτητα θα με εχει σπρωξει το κενο η γυναικα μου, διοτι τελικα τα 17cm ηταν περοσσοτερα απο οσα αυτη επετρεπε.

:flipout: εχεις δικιο ομως,εφοσον θα μπει στο σαλονι θα πρεπει και να ταιριαζει.αν και επιμενω πως απο μπροστα η διαφορα δεν θα φαινεται.
δες εδω,
http://www.flickr.com/photos/whydna/883470510/

αν δεν κανω λαθος ειναι μια τοσιμπα regza 37" θα κοιταξω τωρα μηπως βρω κιαλλες φωτο.

ΒΟΗΘΕΙΑ.....please.....

Εχει κανενα μελος κρεμασει στον τοιχο LCD or Plasma και το συνολο (wall mount + τηλεοραση) να εχει βαθος περιπου 17cm για να μας πει εαν φαινεται τελειως απαισιο?

ΒΟΗΘΕΙΑ.....please.....

Εχει κανενα μελος κρεμασει στον τοιχο LCD or Plasma και το συνολο (wall mount + τηλεοραση) να εχει βαθος περιπου 17cm για να μας πει εαν φαινεται τελειως απαισιο?

Eγω .................

Μονο μπαλκονι μπορω βα σου συστησω με εξασφαλισμενη επιτυχια 100%:flipout::flipout:

Eχεις βαλθει να με "τελειωσεις" smoothbore. Δεν εφτανε μονο η γυναικα μου, τωρα εχω και εσενα....-bye-:flipout:

etien τις φωτο τις ειδες?δεν ειδες πως φαινεται?γιατι δεν παιρνεις τη samsung να τελειωνεις?:BDBDG54::D

Τις ειδα βρε παιδι μου και σε ευχαριστω, αλλα εαν αποφασισω τοσο γρηγορα θα σκασω..:flipout:
Νομιζω οτι τελικα η Samsung σειρας Μ86 ειναι αμεσα ανταγωνiστικες σε specification με τη σειρα Χ της Τοσιμπα και οχι με την Ζ. Για αυτο νομιζω...

Μ = Μπαλκόνι

Μια σταθερή οπτική γωνία ενός παρατηρητή κάποιου μικρόκοσμου. Σιγά-σιγά, συνειδητοποιεί ο παρατηρητής ότι η ζωή ολόκληρη υπόκειται στους ίδιους κανόνες με αυτούς που διέπουν τον δικό του μικρόκοσμο. Η πρακτική του μπαλκονιού συνιστάται ανεπιφύλακτα σε όσους χρειάζονται ασκήσεις για την ένταξη -με αποστασιοποιημένη διάθεση- στην κοινωνία.

Ζ = Ζωή
Σίγουρα όχι το αντίθετο του θανάτου. Την αντιλαμβανόμαστε μέσα από μεγάλες χαρές και πίκρες, αλλά η αποθέωσή της βρίσκεται σε μικρές καθημερινές στιγμές των οποίων τη σημασία συνήθως αδυνατούμε να αξιολογήσουμε όσο αυτές οι στιγμές συρρέουν κατά κύματα.

F= Φεγγάρι
Είναι πιο φωτεινό όταν είναι κρυμμένο στον ουρανό. Η απόστασή του από τα χέρια μας, του δίνει τη δυνατότητα να συμβολίζει -εκ του ασφαλούς- απραγματοποίητους πόθους, χίμαιρες που γεννά η φαντασία μας και να τους τοποθετεί μακριά ώστε πάντα να μείνουν απραγματοποίητοι, ώστε να μην χαθεί η αξία τους. Σύμβολο πιθανότατα υπερ-εκτιμημένο, αφού καθώς είναι ετερόφωτο, έχει απόλυτη ανάγκη από τη δική μας ψυχή για να «ανάψει».

Χ = Χρόνος
Η πιο ρευστή έννοια που υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Ο ορισμός του προσαρμόζεται κατά το δοκούν για να υποστηρίξει σαθρά επιχειρήματα, λανθασμένες αποφάσεις ακόμα και μεγάλα εγκλήματα. Σε κάθε περίπτωση, το κυνήγι του χρόνου προσδίδει ενδιαφέρον στη ζωή, αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος αυτό το κυνήγι να γίνει αυτοσκοπός.

Καντ χελπ νο μορ:smash:

:flipout::flipout::flipout: ΝΑΙΙΙΙΙ ΤΙΙΙΙΙ??????????ΕΛΑ,ΠΕΣΤΟ!!!:flipout:δεν παιζεσαι!:flipout:

smoothbore--->φοβερο:flipout:

Last edited:
Δεν γινονται αυτα που λεει ο smoothbore, δεν ειναι δυνατο, δεν υπαρχει πουθενα αλλου κατι τετοιο.
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Παρολα αυτα ομως, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΡΗΜΑΔΑ LCD Ή ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗς ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ (TV + WALL MOUNTING DEVICE) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 17 ΠΟΝΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??????????

Δεν γινονται αυτα που λεει ο smoothbore, δεν ειναι δυνατο, δεν υπαρχει πουθενα αλλου κατι τετοιο.
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Παρολα αυτα ομως, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΡΗΜΑΔΑ LCD Ή ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗς ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ (TV + WALL MOUNTING DEVICE) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 17 ΠΟΝΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??????????

κοιτα να δεις ο ανθρωπος που επιμενει:flipout:μπραβο,μπραβο:flipout:

Λοιπον φιλε etien.Περα των 17 ποντων νομιζω οτι η Samsung,κατα τη δικη μου γνωμη,οπως τις ειδα,ειναι ενα κλικ πιο επανω σε εικονα + το super clear paner που δινει περισσοτερο ζωντανα χρωματα και καλυτερη αντιθεση.Για τα 100hz σιγουρα εχεις διαβασει οτι προκαλουν σε μερικα μοντελα artifacts(μονο για την x3500 δεν εχω διαβασει κατι) και αφου,σιγουρα παιρνεις τετοια τηλεοραση για θεαση hd περιεχομενου,υποστηριζει τα 24p + το πολυ καλο μαυρο της η m86 ειναι μια καλη επιλογη.

"Its video and film mode deinterlacing is – as a whole – the best I have seen on any LCD television to date, conclusively beating the latest Sharp Aquoses and Sony Bravias. And its colour management system surpasses even that implemented on the Pioneer Kuro plasmas in terms of comprehensiveness and usability."

αυτα για ολους αυτους που σνομπαρουν την τοσιμπα:2thumb22sup: