Samsung 50 F6400 ή Panasonic 55 ET60 ή Sony 50 w829B

Σε αυτά τα επίπεδα οι λεπτομέρειες στην εικόνα κάνουν τη διαφορά, που αρκετές φορές είναι πολύ ουσιαστικές.
Την εικόνα να την κάνεις καλύτερη από όσο μπορείς με τα ρυθμιστικά της, δε γίνεται, και την όποια έλλειψή της δεν την καλύπτεις.
Τα υπόλοιπα όλα τα αναβαθμίζεις όσο και να υπολοίπονται και πολύ μάλιστα περισσότερο από οτιδήποτε ενσωματωμένο έχει η καλύτερη τηλεόραση σε αυτό το τομέα.
Συμφωνω με τον Λεωνιδα!Εγω ειχα πριν την αγορα της tv ενα πολυ καλο μηχανηματακι για media player : http://www.trustedreviews.com/syabas-popcorn-hour-a-300_Peripheral_review,οποτε η επιλογη μιας εκ των f7000,f8000 μονο για τον media player η τις smart εφαρμογες,δεν ειχε νοημα για μενα και ετσι προτιμησα την λιγο καλυτερη ποιοτητα εικονας που μου εδινε η 905.

Ξαναλεω ομως οτι η f7000 ειναι κορυφαια τηλεοραση και κονταροχτυπηθηκε στα ισα με την 905 για το ποια θα προτιμησω.Αλλα για τους λογους που προανεφερα προτιμησα την 905.Επισης ποτε δεν καταλαβα το λογο υπαρξης της f8000,oταν υπηρχε η f7000 με λιγοτερα χρηματα.Εγω με το ματι μου δεν μπορεσα να διακρινω καμια διαφορα σε κανεναν τομεα,που να δικαιολογει τα παραπανω χρηματα της 8000.

Ξαναλεω ομως οτι η f7000 ειναι κορυφαια τηλεοραση και κονταροχτυπηθηκε στα ισα με την 905 για το ποια θα προτιμησω.Αλλα για τους λογους που προανεφερα προτιμησα την 905.Επισης ποτε δεν καταλαβα το λογο υπαρξης της f8000,oταν υπηρχε η f7000 με λιγοτερα χρηματα.Εγω με το ματι μου δεν μπορεσα να διακρινω καμια διαφορα σε κανεναν τομεα,που να δικαιολογει τα παραπανω χρηματα της 8000.

δεν συγκρινεται με την 7000 ενα εμπειρο ματι καταλαβαινει ποσο καλυτερη ειναι η 905..διαφορα με κουκουρουκου ρυθμισεις με τιγκα φωτισμο δεν καταλαβαινεις ουτε με σειρα φθηνη με κορυφαια σε συγκριση

Last edited:
θα σε στεναχωρησω...δεν συγκρινεται με την 7000 ενα εμπειρο ματι καταλαβαινει ποσο καλυτερη ειναι η 905..διαφορα με κουκουρουκου ρυθμισεις με τιγκα φωτισμο δεν καταλαβαινεις ουτε με σειρα φθηνη με κορυφαια σε συγκριση

Λαθος καταλαβες hxostil!Δεν ειδα καμια διαφορα της 7000 με την 8000,με την 905 βεβαιως και ειδα διαφορα,γι"αυτο και κατεληξα σε αυτην!

Λαθος καταλαβες hxostil!Δεν ειδα καμια διαφορα της 7000 με την 8000,με την 905 βεβαιως και ειδα διαφορα,γι"αυτο και κατεληξα σε αυτην!

ααααααααα οκ καλα εκανες τοτε!!!!!!φοβερη τηλεοραση μακαρι να την ειχα