samsung 51D530 η panasonic st 50

παιδες εχετε δικιο,αλλα ειναι πολλα τα λεφτα για led και 50 αρες ξευφευγει παρα πολυ και οι καιροι δεν ειναι και για ασκοπα εξοδα (ο αλλος θα ερθει μονο για μπαλα και δεν τον νοιαζει αν θα ειναι πλασμα η κλασμα η τιβι) απλα οταν ακους σαμσουνκ και 50 και 550 λες αξιζει να ριξω μια ματια,φυσικα αν ηξερα περισσοτερα πραγματα πανω στην τιβι θα εκανα ολα τα παραπανω που ειπατε.....ο πωλητης δεν νομιζω να μου εφερνε αντιρρηση σε κατι τετοιο αν το ζητουσα πιστευω

Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις την 51D530 χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν βρίσκω λόγο να δώσεις ευρώ (ή δραχμή, θα δείξει) παραπάνω για τηλεόραση που θα μπει σε καφετέρια. Μπάλα θα έρθει να δει όποιος έρθει και όχι ταινία. Με τον φωτισμό μιας καφετέριας, την απόσταση κτλ όλες ίδιες θα φαίνονται πάνω κάτω έτσι κι αλλιώς.

ρε γμτ ειναι η πρωτη εντυπωση που θα σου κανει η εικονα,το πως θα σου κατσει,και εμενα δεν μου εκατσε καλα,οχι οτι δεν θα ακουσω της γνωμες σας,λογικα καποιοι θα τιν εχετε ειχατε η θα την εχετε δει καπου και θα εχετε μια εικονα αποψη και η γνωμη σας θα ειναι καλοδεχουμενη και να το λετε και να επιμενετε θα ξαναπαω να την δω και για να παιξω λιγο με της ρυθμισεις μηπως και αλλαξει κατι στα ματια μου,τι να πω....ελπιζω να προλαβω το ευρο αλλιως με τη δραχμη δεν θα μου φτασουν :)

Γνωστός μου που έχει καφετέρια έχει την 50B550 που είναι δυο μοντέλα πίσω και η εικόνα είναι πολύ καλή , ακόμη και οι ανακλάσεις είναι σε λογικά επίπεδα οπότε αποκλείεται η D531 να είναι χειρότερη.

Μάλιστα την περασμένη Κυριακή είχα πάει και βλέπαμε ποδόσφαιρο (Αγγλικό πρωτάθλημα).