Samsung 52M86BD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG 52M86BD EΦΤΑΣΕ!

Είναι θέμα firmware,στην Αγγλία τις επέστρεφαν και έψαχναν για νεότερο fw αλλά στην Ελλάδα που να γίνει αυτό....Για δες λίγο τι fw έχει η δική σου?

Re: SAMSUNG 52M86BD EΦΤΑΣΕ!

Μιας και αυτό είναι το πρώτο μου post καλώς σας βρήκα!

Εδώ και μία εβδομάδα έχω στην κατοχή μου την 52M86BD και φυσικά είμαι το λιγότερο ενθουσιασμένος. Έχω όμως κάποιες απορίες σαν νέος στις LCD. Εδώ μέσα έχω διαβάσει πολλές φορές για καλιμπράρισμα από κάποιον ειδικό (κάποιον συνονόματο συγκεκριμένα..:smile:). Επειδή όλα τα χρόνια ρύθμιζα τις τηλεοράσεις μόνος μου θα ήθελα να μάθω ποιά είναι τα οφέλη των ρυθμίσεων από ένα επαγγελματία και ποιο το κόστος.
Επίσης για να ρυθμίσω σωστά την τν πρέπει να έχω πηγή HD? Αυτή τη στιγμή δεν διαθέτω κάποιο μέσο αναπαραγωγής HD οπότε περιορίζομαι στο SD και δυστυχώς δεν έχω δει όλες τις δυνατότητες του "θηρίου" αλλά θα περιμένω να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τα formats...

Καλώς ήρθες στο forum. Για τα προβλήματα που ανέφερες ισχύουν αυτά που είπε ο GEO. Ρίξε μια ματιά σε threads με κατόχους σειράς Μ, ίσως να έχει βρεθεί κάποια λύση για το firmware.

Όσον αφορά το καλιμπράρισμα μπορείς να επικοινωνήσεις με pm με τον Μανώλη Καστρούνη για περισσότερες πληροφορίες. Νομίζω πάντως πως καλύτερα θα είναι να γίνει μετά την απόκτηση HD πηγής, αφού οι ρυθμίσεις δεν θα είναι οι ίδιες. Τα οφέλη είναι ότι θα πάρεις το 100% που μπορεί να δώσει η τηλεόραση σου και ότι θα έχεις την δυνατότητα να μάθεις από πρώτο χέρι τι θα πει "σωστή" εικόνα.