Samsung 55 B650/52 B750/55 B7000

Xωρις να τις ψάξεις από το τηλεκοντρόλ,δύσκολο να καταλάβεις.
Η πηγη σηματος σχεδόν πότε δεν αποδίδει πάντα το ίδιο σε κάθε μοντέλο καθώς δεν έχουν τα ίδια εξαρτήματα εισόδου και συμβατότητες.

Λέω να πάω αύριο μια βολτούλα σε κάνα μαγαζί να αρχίσω να ψάχνω τιμές σιγά σιγά για την 55Β650. Μήπως είναι λίγο μεγάλη για απόσταση 3 μέτρα?

Αν και size matters θα σου ελεγα καλυτερα να πας εως 50-52" το πολυ.

Σε HD δεν θα εχεις προβλημα με τις 55" αλλα θα βλεπεις πολλες ατελειες σε τηλεοπτικο σημα.

Αν και size matters θα σου ελεγα καλυτερα να πας εως 50-52" το πολυ.

Σε HD δεν θα εχεις προβλημα με τις 55" αλλα θα βλεπεις πολλες ατελειες σε τηλεοπτικο σημα.

Αυτό θα έκανα αλλά το τρισκατάρατο Β650 μετά από 46" πάει κατευθείαν στις 55 :violent-smiley-030::violent-smiley-030:

η και η 52W5500,φτηνοτερη απ ολες και εφαμιλλη της B650

Πού τη βρήκες φτηνότερη, γιατι στο skroutz την έχουν μόνο 3 καταστήματα (και μάλλον παραεισαγωγή) και δεν είναι φτηνότερη.

ε ναι λογικο ειναι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα ακομα αλλα μολις ερθει(περιπου 2 βδομαδες) θα ειναι φτηνοτερη μολις τα ελληνικα μαγαζια τη φερουν

Παιδιά τελικά παράγγειλα την 46αρα... πιστεύω ότι 3 μέτρα είναι οκ. Την πέμπτη θα την έχω

Συγχαρητήρια. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα το μετανιώσεις. Εγώ έχω την 46Β750 εδώ και 11 ημέρες και έχω ξετρελαθεί. Αλλη κλάση, σούπερ εργαλεία οι νέες Samsung

Απάντηση: Re: Samsung 55 B650/52 B750/55 B7000

Συγχαρητήρια. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα το μετανιώσεις. Εγώ έχω την 46Β750 εδώ και 11 ημέρες και έχω ξετρελαθεί. Αλλη κλάση, σούπερ εργαλεία οι νέες Samsung

Φίλε sousis καλές θεάσεις!
Επειδή η samsung le40 f86 μου έβγαλε ένα πρόβλημα (σχετικά εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=42720 )από την αντιπροσωπεία με πήραν τηλέφωνο σήμερα για αντικατάσταση με την le40 b750.Τους ζήτησα λόγω των χρημάτων που είχα δώσει πέρυσι για να την αγοράσω (2089 κι ακόμα την πληρώνω σε 24άτοκες),να πάω σε μεγαλύτερο πάνελ,δηλ.στις 46".
Μου είπαν πως αυτό μπορεί να γίνει αλλά θα πρέπει να δώσω διαφορά 300 .
Πήρα προθεσμία μέχρι αύριο το πρωί στις 10.00 για να απαντήσω και να δω τις εναλλακτικές,γιατί την Τετάρτη θα μου την στείλουν.
Φαντάζομαι πως έκανες κάποια αναζήτηση πριν καταλήξεις στην b750,θέλεις να μας πεις εντυπώσεις και ποιες απέκλεισες;
Και κάτι άλλο αν γνωρίζει κανείς,επειδή είναι πιθανότατα πολύ νέο μοντέλο,δεν την βρίσκω στο site της samsung για να κατεβάσω το μάνιουαλ.Αυτό που με ενδιαφέρει να δω είναι η πίσω πλευρά της για να δω αν είναι συμβατή και με την βάση τοίχου που έχω ήδη από την παλιά (meliconi ghost 220),όχι πως θα την αποκλείσω αν δεν κάνει :slapface: απλώς για να ξέρω,αν δεν είναι συμβατή πρέπει άμεσα να δω ποια είναι,γιατί δεν λέει να την βάλω στο πάτωμα.:grandpa:
Όποια πληροφορία θα εκτιμηθεί.:D

Αναλυση Full HD, tuner DVB-T HD και ηχος SRS TruSurround HD. Πολλες λειτουργιες βελτιωσης ηχου και εικονας. Motion Plus 200Hz. 24p Real Movie. Προσβαση σε on line υπηρεσιες (για Ελλάδα προς το παρόν μόνο YouTube, το οποίο είναι όμως και το πιο ενδιαφέρον από τα widgets). Διαδραστικα περιεχομενα. 2 θυρες USB, δέχονται και στικάκια και σκληρούς δίσκους, παίζουν σχεδόν τα πάντα. 4 εισοδοι HDMi. DLNA για προσβαση στο περιεχομενο του PC σας μεσω ΛΑΝ ή ανταπτορα WiFi. Φινιρισμα Crystal Gloss μαυρο πλατινενιο και Eco Flower για το περιβαλλον

Μέγεθος οθόνης : 46 ίντσες (116 cm)
Φωτεινότητα (σε cd/m² ) :
Κόντραστ : 150.000/1
Χρόνος ανταπόκρισης (σε ms) : 2ms
Ανάλυση (οριζόντια x κάθετη - σε pixels) : 1920 x 1080
Γωνίες θέασης (σε %) : 170/170
Αudio : 2 x 10 Watts RMS
Μείωση του θορύβου : Ναι
Ηχος Mono/Stereo : Tuner NICAM/Ηχος SRS TruSurround HD συμβατός με Dolby Digital Plus
Ηχεία : Αόρατα
Συνδέσεις : 4 x HDMi1 x Scart1 x Component1 x Composite2 x Είσοδοι RCA Stereo1 x Jack Stereo2 x USB 2.01 x Δίκτυο ενσύρματο Ethernet1 x RS2321 x Κεραία TV
Υποδοχές video : 1
Είσοδος DVI : Όχι
Είσοδος HDMI : 4
Είσοδος PC : Όχι
Εξοδοι audio : RCA Stereo Ψηφιακή οπτικήΑκουστικά Stereo
Διπλό Tuner : Ναι (όχι όμως για δύο κανάλια ΤV)
Τηλεκείμενο : 1 000 σελίδες
Αλλες λειτουργίες : Τεχνολογία Motion Plus 200HzLCD Crystal FHD Engine Progressive Scan/Εξιδανίκευση χρώματος III/24p Real Movie/Ultra Clear Panel/Internet @ TV (Widgets)/Δίκτυο συμβατό με DLNA (Digital Living Network Alliance)/Αυτόματος έλεγχος έντασης/Αυτόματη εγκατάσταση καναλιών/Game mode/USB Video HD/Χειριστήριο του περιεχομένου multimedia/Anynet+ (HDMI-CEC)/Βελτιστοποιημένο περιεχόμενο BD Wise/Λειτουργία απεικόνισης εικόνας/Ανάγνωση καρτών PCMCIA
Τηλεχειριστήριο φωτιζόμενο!
Γλώσσες εσωτερικών μενού : 25 γλώσσες
Εγχειρίδιο σε USB stick (παρέχεται λέμε)
Διαστάσεις (χιλ.) : 1115 x 78,6 x 702,5 (χωρίς τη βάση)1115 x 275 x 766 (με τη βάση)
Βάρος (κιλά) : 19,7 (χωρίς τη βάση)/24,6 (με τη βάση)

Αυτά για τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Από προσωπική άποψη τώρα για τις θεάσεις:

Σούπερ σε SD απλά κανάλια, εξαιρετική στα ψηφιακά. Πολύ, πολύ καλύτερη από ότι την περίμενα, καλύτερη λήψη και απεικόνιση και από την CRT Sony που είχα πριν.

Hi def: :-οοοο Επαθα πλάκα. Πολύ καλύτερη επίσης από ότι την περίμενα. Βελτιωμένη απεικόνιση ακόμη και στα divx. Σούπερ αίσθηση στα 720p σχεδόν τρισδιάστατη. Σου πέφτει το σαγώνι και ξεχνάς ότι έχεις δει στα 1080p.

Και το κλου: Ολα αυτά που σου λέω είναι από θεάσεις μέσω DLNA από δίκτυο LAN. Ολα έπαιξαν από το PC μου απευθείας: Divx, Xvid, avi, mkv (μόνο πρόβλημα στο mkv δέχεται ήχο AC3 οπότε ίσως χρειαστεί να μετατρέψεις μερικά αρχεία). Και μάλιστα το PC ήταν 3 δωμάτια μακρυά, κατέβαζε torrents και η σύνδεση ήταν με δίκτυο Ethernet over Power. Και όμως, κανένα σπάσιμο.

Από εκεί και πέρα, έχω ακούσει ότι με το wireless DLNA (το USB dongle της Samsung δεν παρέχεται, είναι προαιρετικό και πωλείται προς €60) όλα παίζουν επίσης καλά, εκτός από τα βαριά mkv, όπου παρατηρούνται σπασίματα. Δεν ασχολήθηκα, γιατί εγώ την έχω καλωδιωμένη.

Ολα τα παραπάνω παίζουν επίσης απευθείας από τις 2 USB της τηλεόρασης.
Δέχεται flash, sticks και σκληρούς με ή χωρίς ρεύμα. Και κανένα πρόβλημα με τους υπότιτλους, τα βλέπει όλα κανονικά. Επίσης μπορείς να ρυθμίσεις τη γλώσσα και το μέγεθος των υπότιτλων από τα μενού της TV!!!

Και τέλος στο υπέρτατο αγαθό, το FULL HD.

Δεν έχω λόγια να σου πω για τα blu ray. Δεν μπορώ να στο περιγράψω. Συγκινήθηκα. Τέλειο, απλά τέλεια εικόνα, τρισδιάστατη. Ηταν ότι καλύτερο έχω δει, και πίστεψέ με ενάμισι χρόνο το παλεύω και ψάχνω τηλεόραση με υψηλά στάνταρτ. Καταπληκτική.

Αααα, και παιχνίδια: Εχω βάλει πάνω το Playstation 3 και δεν πίστευα τα μάτια μου. Εδώ και ενάμισι χρόνο άλλα έπαιζα και άλλα νόμιζα ότι βλέπω. Πρέπει να ξαναπαίξω όλα τα παιχνίδια μου φαίνεται, γιατί δεν έβλεπα ούτε το 30% από αυτό που απεικονίζουν τα παιχνίδια. Επαθα μεγάλη ήττα. Σοκ. Τέλεια λεπτομέρεια, τέλεια, τέλεια. Βγάζω και τον ήχο στο στερεοφωνικό (έπεται και αγορά home cinema της προκοπής) και είναι απόλαυση.

Οσο για το lag, σε κανονικο mode είναι ανεπαίσθητο (κυριολεκτικά). Εάν ενεργοποιήσεις δε το game mode τότε εξαφανίζεται. Νο problem, όλα όσο καλά μπορεί να τα θέλεις.

PC δεν έχω συνδέσει ακόμη, αλλά ετοιμάζομαι. Γενικώς δεν έχω διαβάσει ή ακούσει για σοβαρά προβλήματα. Μόνο, και το τονίζω, μόνο σε κάποιες περιπτώσεις μερικοί κάτοχοι βλέπουν είδωλα στις γραμματοσειρές. Αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν αυτό το πρόβλημα, ίσως παίζουν ρόλο τα PC, κάρτες γραφικών και ρυθμίσεις. Δεν έχω ιδίαν άποψη...

Τέλος, για τη βάση που με ρωτάς, αν θυμάμαι καλά οι προδιαγραφές είναι τυπικές VESA (νομίζω 40Χ40), οπότε αν η βάση σου πληρεί το πρότυπο δεν θα έχεις πρόβλημα. Googlάρισέ το και ίσως βγάλεις άκρη.

Αυτά και ελπίζω πρώτον να βοήθησα και δεύτερον να μην κούρασα...

Αααα, και ξέχασα να σου πω.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη η προσφορά που σου έκαναν μόνο με €300 επιπλέον είναι άπαιχτη. Εγώ δεν θα το σκεφτόμουνα, θα την είχα ήδη δεχτεί... Γνώμη μου πάντα.

Είναι εξαιρετικό εργαλείο, σούπερ μηχάνημα και αν και είχα φόβους για clouding (ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα) όλα διαλύθηκαν με το που είδα mkv 720p (ούτε καν 1080p) και άνοιξα το Playstation και έπαιξα WipeOut HD. Τρέλα...

Τόλμησέ το, δε νομίζω να το μετανιώσεις

Με τις απίστευτα πολλές ρυθμίσεις που έχει η TV αποκλείεται να μην την φέρεις στα μέτρα σου...

Καλή αγορά...

sousis καταπληκτικό το review σου,σε ευχαριστώ πολύ!
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνω την "τράμπα",απλά θα παλέψω αυτό το 300άρι.Καταλαβαίνεις πέρυσι τέτοιο καιρό πλήρωνα 2089 για μια τιβι και φέτος ούτε η 7000 δεν έχει τόσο.:violent-smiley-030:
P.S.Αυτό για το vesa,εννοείς τετράγωνο 40cm x 40cm έτσι;

Re: Απάντηση: Samsung 55 B650/52 B750/55 B7000

Παντως και την 46Β650 να παρεις μια χαρα ειναι. Μικρες οι διαφορες με την Β750...μπορει να γλιτωσεις και τα 300 ευρω...-bye-

VESA ναι, πρέπει να είναι το τετράγωνο 40Χ40

Οσο για την 46Β650 που λέει ο φίλος, σίγουρα είναι καλή και αξιόπιστη λύση, αυτό δείχνουν και οι συζητήσεις στο φόρουμ. Νομίζω μόνη διαφορά είναι τα 200hz (στη 46Β750) και υψηλότερο κοντράστ (πάλι υπέρ της δεύτερης). Απλά η γνώμη μου και τα όσα λέω είναι πάνω στο μηχανάκι με τα 200 HZ και δεν ξέρω τι διαφορές μπορεί να υπάρχουν στα 100 ΗΖ της 650.

Πάντως, όποια και να επιλέξεις σίγουρα δεν θα το μετανοιώσεις.

Ούτως ή άλλως, φαντάζομαι ότι και για την 650 θα σου ζητήσουν να καλύψεις κάποια διαφορά, μάλλον κοντά στα €150. Οπότε το χέρι θα το βάλεις στην τσέπη. Απόφασή σου το πόσο βαθιά... -bye- Εγώ θα πήγαινα και πάλι στην 750, κάτι πρέπει να αξίζουν αυτά τα ρημάδια τα 100ΗΖ παραπάνω και κάτι χιλιάρικα στο κοντράστ...

Καλορίζικη... Και βάλε ξυπνητήρι να προλάβεις την προθεσμία των 10 ;-)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung 55 B650/52 B750/55 B7000

Παντως και την 46Β650 να παρεις μια χαρα ειναι. Μικρες οι διαφορες με την Β750...μπορει να γλιτωσεις και τα 300 ευρω...-bye-
Από ένα γρήγορο τσεκ που έκανα,η μόνη διαφορά που βλέπω είναι τα 200hz,κι ότι η β650 είναι ελαφρώς ποιο κουμουτσάτι από την β750,κάτι άλλο δεν μπόρεσα να εντοπίσω.
Τώρα με τα 300 αν κατέβουν δεν το συζητάω,αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν για την β650 βγαίνει χωρίς διαφορά.Αύριο το πρωί θα το παλέψω και θα σας πω.:a0210:

Αυτό λέω και εγώ. Λεφτά θα σου ζητήσουν μάλλον και για την 650, οπότε βλέπεις και κάνεις. Νομίζω ότι εάν είναι στα 100-150 ευρώ η διαφορά 650 με 750 τότε... εσύ αποφασίζεις. Εγώ θα πήγαινα λέω και πάλι στην 750. Εάν πάλι σου δώσουν δωρεάν τη Β650, τότε... μάλλον δεν πρέπει να το σκεφτείς και πολύ.

Οσο για το design, η διαφορά είναι δραματική. Η 750 είναι κλασική, κομψή και ντελικάτη... Η 650 (πάντα προσωπική άποψη) δεν μου άρεσε με αυτό το U σχήμα. Μου θυμίζει μοντέλο διετίας - τριετίας...

Last edited:
Ιδιες τηλεορασεις ειναι παιδια ολοιδιες μην κολλατε οσο για το design τι να σας πω αν θελετε να την πατε στα καλιστεια παρτε την 750 , ελεος!

Ήρθε η Β650 46" μου χωρίς καμία χρηματική διαφορά!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Ξεκινάω στήσιμο!:guitarist: