Samsung 55es8000 vs Panasonic 55dt50..

nspeed

New member
31 December 2012
73
Παιδια ακουω γνωμες για την συγκριση των τηλεορασεων αυτων....Αντιθεση-μαυρο-γωνια θεασης-ομαλοτητα κινησης-οξυτητα χρωματων-φωτεινοτητα-3d ευκρινεια,κινηση καθως και φωτεινοτητα αυτου κλπ.κλπ...Ειμαι σε διλημμα γιατι εχω βρει ακριβως την ιδια τιμη και στις 2 (στην samsung δωρο επιπλεον 2 3d γυαλια ενω στην panasonic δωρο home cinema 2.1 της ιδιας).Απεκλεισα την lg 960v.Και αναφερω dt50 και οχι wt50 διοτι οι διαφορες μεταξυ αυτων των 2 ειναι ελαχιστες (και η wt50 κοστιζει αρκετα παραπανω).Ασε που καπου διαβασα σε ξενο forum review απο κατοχο της οτι η dt50 ειναι ελαφρως καλυτερη σε ποιοτητα εικονας απο την wt50...Τεσπα...Ακουω γνωμες απο τα γνωστα σαινια του forum....Samsung 55es8000 ή Panasonic 55dt50???????

Τα λεφτα σαφως και θα ειναι λογικα αρκετα περισσοτερα για τα αντιστοιχα ανταγωνιστικα μοντελα και ουσιαστικες διαφορες στην εικονα θα εχουμε αναμεσα σε αυτες τις δυο εταιρειες ως προς τα top μοντελα τους?Ασε που οι τιμες ακομα εχουν εκπτωση....Στο ερωτημα μου συγκεκριμενα οποιος γνωριζει ας μου απαντησει....Ευχαριστω!!!!

Για τις δύο που σε ενδιαφέρουν μπορείς να δεις εδώ...

http://www.avforums.com/reviews/Pan...-55DT50B-3D-LED-LCD-TV-Review_280/Review.html
http://www.avforums.com/reviews/Sam...ch-3D-LED-LCD-Smart-TV-Review_333/Review.html

Αν θέλεις την άποψη μου πάρε την Sony 55HX850 αν την βρεις διαθέσιμη.

Στα 2100 ευρώ δεν βλέπω καμία έκπτωση για αυτές τις δύο και σε εικόνα συνολικά δεν είναι καλύτερες από την Sony.

Απο οτι διαβασα και ειδα (ξενα και ελληνικα forum-sites) προκυπτει οτι ειναι καλυτερη σε γενικο συνολο η es8000 απο την dt50....Αρα μαλλον καταληγω στην es8000 μιας και η τιμη τους ειναι ιδια...

Σωστά διάβασες.
Η ES8000 είναι καλύτερη σχεδόν σε όλα από τη DT50.
Η DT50 είναι μια ιδέα καλύτερη στο 3d και έχει καλύτερο ήχο.
Η WT50 που ανάφερες, είναι καλύτερη από τη DT σε hd, 3d, έχει τέλειο φίλτρο και γωνία θέασης που θυμίζει plasma.
Μια φορά την είχα δει σε κατάστημα του κέντρου και είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό, και όχι μόνο εγώ.
Φυσικά είνα πανάκριβη και δεν συστήνεται με τίποτα, άλλωστε δεν πρέπει να υπάρχει και πουθενά.
Σκέψου πάντως και την πρόταση του Yperion.

Η sony hx850 συμφωνω κι εγω οτι ειναι καλυτερη σε 2d εικονα αλλα μειονεκτει στο 3d λογω του φαινομενου tilt (κουνωντας το κεφαλι δεξια-αριστερα οταν δειχνει 3d υλικο τονιζω,χανεται το 3d και επανερχεται επειτα απο 5 δευτερα)...Ασε που δεν την βρισκεις πλεον για καινουρια μιλαω και οχι εκθεσιακη σε 55 ιντσες...Και με την sony που μιλησα μου ειπαν οτι σταματησε να βγαινει αυτο το μοντελο...

Το φαινόμενο που ονόμασα "Αβραάμ Λίνκολν", δηλαδή για να βλέπεις 3d πρέπει να κάθεσαι ακίνητος σαν το άγαλμα του Αβραάμ Λίνκολν.:beatnik2:
Προχώρα στη Samsung.

χεχεχε....ωραιος ο jimitsis....Οντως ετσι δεν ειναι????Ειπα κι εγω τι στο καλο παθανε τιποτα τα ματια μου.....

Tώρα μου βάζεις δύσκολα...
Αν βγάλουμε έξω τις ταινίες, μάλλον ναι.
Όμως η tv είναι πανάκριβη, δεν πούλησε σχεδόν τίποτα και μας χαιρέτησε πριν την ώρα της (όπως και όλες οι 3d active led της Panasonic).

Την συγκεκριμένη την έχω δει και εγώ και όντως σε 1080p είναι "άπαιχτη". Μόνο με Samsung ES7000/8000 συγκρίνεται και Sony HX850.

Σαν value for money όμως χάλια , πολύ ακριβή. Με τα μισά λεφτά παίρνεις τηλεόραση πλάσμα που υπολείπεται μεν σε 1080p αλλά όχι πολύ.

Last edited: