Samsung 55F6500 στα 900 ευρω η f7000 στις 46 ιντσες?

Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τρελή προσφορά η 55ρα στα 899 ευρώ με δωρεάν έξοδα αποστολής --->> http://www.mediamarkt.gr/mcs/produc...452,498529,630467.html?et_cid=220&et_lid=1261
Μάλλον θ' αρχίσουν όλοι σιγά σιγά να τις "σπρώχνουν" αυτές για να φέρουν τις 4Κ !!
Φίλε Άλεξ ..., την 55ρα χτύπα και γρήγορα πριν αλλάξει πάλι η τιμή! :-)

Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

oι τιμες ειναι για καποιες μερες απο την σαμμυ

Αν θέλεις να βλέπεις ταινίες σε HD και 3D τότε 55">>>>46" , αν είναι να βλέπεις Κάτω Παρτάλι και Your face sounds familiar τότε πάρε την F7000.

Παιδια για το 3d ειναι τοσο κουραστικο οσο λενε? Οταν πηγα κ ειδα για λιγο μου φανηκε οκ κ μου ειπε ο πωλητης πως πλεον εο ενεργο 3d ειναι καλυτερο κ πιο ξεκουραστο το 3d με τις νεες σειρες του 13 κ τα νεα γυαλια που ειναι ελαφρυτερα απο παλαιοτερα ,ισχυει ?

Με το 3D θα ασχοληθείς στην αρχή που θα πάρεις την τηλεόραση λόγω περιέργειας και μετά άντε να βλέπεις μια ταινία 3D τον μήνα , δεν είναι βασικός λόγος για την αγορά τηλεόρασης αλλά κάτι το δευτερεύον.

Από εκεί και πέρα για να μην φύγει εκτός θέματος το νήμα (να βάλω να κάνω quote τι έχει ειπωθεί σαν να είμαι παπαγάλος δεν έχει νόημα) διάβασε το θέμα εδώ...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/80042-Ενεργό-3D-vs-Παθητικό-3D

55'' ασυζητητί ! Size does matters !Στο τηλεοπτικό καλύτερη η 7000,αλλά στη συνολική εντύπωση άλλο 55 ίντσες κι άλλο 46 (ειδικά από τη στιγμή που η 6500 είναι εξαιρετική τηλεόραση ) !

Οντως το μεγεθος μετραει περισσοτερο απο την ποιοτητα εικονας αρκει να μην παμε στο αλλο ακρο δηλαδη μεγαλη αλλα κακη τηλεοραση.

Και το πλαίσιο στα 900. Αλλάζει το μοντέλο μάλλον. Ζωγράφισα στον τοίχο το περίγραμμα της 55αρας για να δω πως φαίνεται στο χώρο, 3.70 η απόσταση θέασης.Έδωσα προκαταβολή για να την κλείσω στην τιμή αυτή και θα την πάρω αύριο. Τους ανέφερα το δίλλημα και μου είπαν πάρε αυτήν που είναι τσάμπα και αν δεν σου κάνει φέρτην πίσω και παρε τη 46αρα!

Αν θέλεις να βλέπεις ταινίες σε HD και 3D τότε 55">>>>46" , αν είναι να βλέπεις Κάτω Παρτάλι και Your face sounds familiar τότε πάρε την F7000.

Ταινίες και αγώνες από nova ως επί το πλείστον. Μενεγάκη και Σκορδά με τίποτα. 25 τμ το δωματιο και 3.70 η απόσταση θέασης. Προχωράω??

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Samsung 55F6500 στα 900 ευρω η f7000 στις 46 ιντσες?

Ταινίες και αγώνες από nova ως επί το πλείστον. Μενεγάκη και Σκορδά με τίποτα. 25 τμ το δωματιο και 3.70 η απόσταση θέασης. Προχωράω??

Μενεγάκη και Μπαλατσινού κάτι γίνεται ! Η Σκορδά μας τα χαλάει !Δοκίμασε και Μπουσδούκου στο ΣΚΑΙ , μια χαρά εικόνα έχει !

EΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΠΗΡΑ ΤΗΝ 55ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ. ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟΡΙΕΣ. 1)ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ INTERFACE? KARTA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ? 2)ΤΑ HD ΚΑΝΑΛΙΑ (ΕΡΤ HD ΠΧ)
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ.ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΛΑΕΙ.ΘΕΛΩ ΕΝΙΣΧΥΤΗ? 3) ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΑΥΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (3-4) ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ, Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?

EΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΠΗΡΑ ΤΗΝ 55ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ. ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟΡΙΕΣ. 1)ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ INTERFACE? KARTA ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ? 2)ΤΑ HD ΚΑΝΑΛΙΑ (ΕΡΤ HD ΠΧ)
ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ.ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΛΑΕΙ.ΘΕΛΩ ΕΝΙΣΧΥΤΗ? 3) ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΑΥΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (3-4) ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ, Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?

Μάλλον banding πρέπει να είναι (κάθετες γραμμές λίγο διαφορετικού χρώματος).

Για την 6500 για ότι απορίες έχεις το νήμα είναι εδώ...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/107688-Samsung-UE-F6500-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια/page154

Καλησπέρα. Βιάζομαι λίγο γιατί πρέπει να αποφασίσω άμεσα γιατί την έχω μπλοκάρει και πρέπει να δω τι θα κάνω.

Την samsung F6670 (το επόμενο της 6650) ή....
SONY 50'' KDL-50W805BB? http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/50-intses/Sony-50-KDL-50W805BB.htm

στα 50 ευρώ η διαφορά και λιγότερες 5 inches. Διάβασα άσχημα πράγματα (για την samsung) για banding sync problems saturated colours κτλ.

Διάβασα άσχημα πράγματα (για την samsung) για banding sync problems saturated colours κτλ.

Το "saturated colours" τι ακριβώς είναι? Επίσης δεν καταλαβαίνω το "sync problems" , δεν υπάρχει συγχρονισμός σε σχέση με τι?

Το banding είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει σε όλες τις LED LCD σε κάποιο βαθμό.

Πάντως ρίξε μια ματιά και στις δύο και αποφασίζεις. Επιπλέον 5" είναι πολύ μεγάλη διαφορά για θέαση HD αλλά αν βλέπεις κυρίως τα "ποιοτικά" Ελληνικά κανάλια τότε και 50" μπορεί να είναι αρκετή.

Last edited: