Μετα απο 2 μερες που εχω την τηλεοραση, νομιζω οτι τελικα δεν ειναι τοσο τραγικο ή εχει αρχισει να το συνηθιζει το ματι μου, τι να πω! Την μερα δεν μπορω να το καταλαβω, μονο βραδυ.
Το οτι εχει εστω και λιγο σου τη σπαει, ομως απ'οτι μου ειπατε μπορει να πεσω σε χειροτερη. Βεβαια το "λιγο" ή "πολυ" ειναι σχετικο, εγω δεν εχω εμπειρια αλλης τηλεορασης, οποτε μπορει εμενα να μου φαινεται λιγο και σε αλλον πολυ ή ισως και το αντιθετο.
Δοκιμασα το backlight, οσο το μειωνεις τοσο καλυτερα ειναι, και στο 0 δεν φαινεται σχεδον καθολου.
Γενικοτερα ποιες ειναι οι ιδανικες ρυθμισεις για τη συγκεκριμενη τηλεοραση; Επισης τι ακριβως ειναι το calibration και πως γινεται;
Sorry για τις πολλες και μαλλον χαζες ερωτησεις, αλλα ειμαι αρκετα ασχετη απ' οτι καταλαβατε! Βεβαια τι την ηθελα την f7000 και μαλιστα 55αρα αυτο ειναι αλλη ιστορια!
Παντως δεν ξερω τι λετε εσεις εδω, εμενα η τηλεοραση που την εχω στα 4 μετρα μου φαινεται τερας και αρκετα απιθανο να την συνηθισω, προς το παρον νομιζω οτι εχω ενα alien στο σαλονι μου!
Σας ευχαριστω και παλι...