Samsung 60 ju6800

mberg

Established Member
9 November 2015
124
Καλησπέρα παιδιά. Μετά απο αρκετό καιρό αναζήτησης, εχω καταλήξει στην εν λόγω τηλεόραση την οποία βρήκα και σε καλη προσφορά. Με προβληματίζει λιγάκι το 50αρι πάνελ (αν δε κανω λάθος) αλλά δεν θα ήθελα να πέσω κατω απο 60" πηγαίνοντας σε μια 55αρα λόγο της απόστασης θέασης (3-3,5μ).
Η χρήση της θα ειναι κυρίως για ταινίες, σειρές, kodi και ΟΤΕ tv και ελάχιστα τηλεοπτικό. Η έλλειψη 3δ δεν με απασχολεί.
Καποια γνώμη; Την εχει πάρει κάποιος φίλος να μου πει εντυπώσεις?

ευχαριστω προκαταβολικά.

Νομίζω οτι η 55αρα φοράει ips panel, ενώ η 60αρα va, διαφορετικά με ips δεν θα την επέλεγα. Κάποιος φίλος που την εχει δει απο κοντά?

Απο την αλλη ομως
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb...earch-alias=aps&field-keywords=samsung+ju6800

μηπως εφαγαν τα παιδια που ποσταραν στο σκρουτζ καμμια ελαττωματικη παρτιδα;

Την ειδα πριν 10 μερες σε καταστημα διπλα σε μια oled και μια js8500. Δεν υπαρχει μαυρο στην τηλεοραση και η γενικη εικονα ηταν κακιστη
Και μην πειτε οτι οι αλλες 2 ειναι σε μεγαλυτερη κατηγορια γιατι ειχε απο κατω τους μια 50W808C και στεκοταν αξιοπρεπεστατα.

Την ειδα πριν 10 μερες σε καταστημα διπλα σε μια oled και μια js8500. Δεν υπαρχει μαυρο στην τηλεοραση και η γενικη εικονα ηταν κακιστη
Και μην πειτε οτι οι αλλες 2 ειναι σε μεγαλυτερη κατηγορια γιατι ειχε απο κατω τους μια 50W808C και στεκοταν αξιοπρεπεστατα.

Μεταξύ αυτής και των Panasonic cx700 η Sony 8005 (55αρες) ποια ειναι η γνώμη σου? γνωρίζεις αν η 6800 φοράει όντως va panel? (η 60αρα πάντα)