samsung 650 και usb

mpaspire

New member
30 December 2009
6
Καλησπεριζω ολα τα παιδια του forum.
Ειμαι πλεον κατοχος της samsung 32αρας 650. Χρειαζομαι τα φωτα σας,
η ερωτηση ειναι η εξης.
Μεσω usb βλεπω mkv ταινια εφ'οσον ειναι μικροτερη απο 4bg. (λογω fat32)
δεν μπορω να δω μεγαλυτερου ογκου ταινια? Αν φορμαρω το stick σε exfat που παιρνει μεγαλυτερου ογκου αρχεια δεν το αναγνωριζει η τηλεοραση. Υπαρχει καποια λυση σε αυτο?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Υπάρχει, να το φορμάρεις σε NTFS! Εγώ παίζω αρχεία από τον σκληρό στην 750 όμως, και τον αναγνωρίζει...Δεν βλέπω τον λόγο να μην το κάνει η 650!

Πραγματι θελει φορμαρισμα σε NTFS ,ενας φιλος εδωσε σε αλλο νημα το εξης ευκολο, για να μην χαθουν και τα δεδομενα απο το Usb stick

(Βάλτε το stick PC σας , ανοίξτε ένα command prompt (οι έχοντες Vista/Win7 θα πρέπει να το ανοίξουν ως administrators) και μετά πληκτρολογήστε:

convert <γράμμα δίσκου> /FS:NTFS

και δώστε enter.

π.χ αν το usb σας πήρε το γράμμα F:

convert F: /FS:NTFS

Απλά και χωρίς απώλεια δεδομένων η ανάγκη για backup ή format

Να θυμάστε ότι , αν για κάποιο λόγο θέλετε να γυρίσετε το file system πάλι σε FAT32, θα πρέπει αναγκαστικά να κάνετε format.)

Εγω το εκανα και ολα οκ με mkv (Τα μετονομαζω σε avi και Οκ)Αρκει βεβαια ο ηχος των αρχειων ννα ειναι ac3 αλιος δεν υπαρχει συμβατοτητα απο Samsung σε DTS

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια,
δν διατυπωσα εγω σωστα ομως το θεμα,
εχω fat32 γιατι εχω usb stick και προσπαθω μεσω αυτου να δω ταινιες. Γινεται να το κανω το στικακι ntfs? εχω windows 7. αν παω να του κανω format δεν μπορει να το κανει σε ntfs.

Πραγματι θελει φορμαρισμα σε NTFS ,ενας φιλος εδωσε σε αλλο νημα το εξης ευκολο, για να μην χαθουν και τα δεδομενα απο το Usb stick

(Βάλτε το stick PC σας , ανοίξτε ένα command prompt (οι έχοντες Vista/Win7 θα πρέπει να το ανοίξουν ως administrators) και μετά πληκτρολογήστε:

convert <γράμμα δίσκου> /FS:NTFS

και δώστε enter.

π.χ αν το usb σας πήρε το γράμμα F:

convert F: /FS:NTFS

Απλά και χωρίς απώλεια δεδομένων η ανάγκη για backup ή format

Να θυμάστε ότι , αν για κάποιο λόγο θέλετε να γυρίσετε το file system πάλι σε FAT32, θα πρέπει αναγκαστικά να κάνετε format.)

Εγω το εκανα και ολα οκ με mkv (Τα μετονομαζω σε avi και Οκ)Αρκει βεβαια ο ηχος των αρχειων ννα ειναι ac3 αλιος δεν υπαρχει συμβατοτητα απο Samsung σε DTS

η λυση αυτη θα μου δουλεψει (win 7 εχω)
θα δοκιμασω παντως,
ευχαριστω

λοιπον με τη λυση που ειπε ο φιλος δουλευει κανονικα το stick σε Ntfs. Παρπλα αυτα η τηλεοραση δεν βλεπει το αρχειο αν ειναι μεγαλυτερο απο 4gb. Επισης ενα αλλο προβλημα ειναι με ενα καινουργιο που εχω παρει 64gb το οποιο ειναι μονο σε exfat και οχι fat32 η παραπανω λυση δεν δουλευει (ntfs). λεει οτι δεν ειναι φατ32 και γι' αυτο δε γινεται. ουτε ομως μπορω να το φορμαρω σε fat32, παρα μονο σε exfat.

μπορει καποιος να μου πει αν γνωριζει πως θα δω απο usb stick εργο 1080pμεγαλυτερο απο 4gb? υπαρχει τροπος?

μπορει καποιος να μου πει αν γνωριζει πως θα δω απο usb stick εργο 1080pμεγαλυτερο απο 4gb? υπαρχει τροπος?

Θα googlαρεις θα βρεις το mkvmerge το οποίο σπάει τα αρχεία mkv σε άλλα μικρότερα. Φαντάσου λοιπόν έχεις ένα φάκελο με ένα αρχείο mkv από 4gb και πάνω μαζί με το αρχείο srt των υπότιτλων. Τα βάζεις όλα μαζί στο παραπάνω πρόγραμμα και του λες να τα κάνει split μαζί με τους υπότιτλους. Έτσι μετά αντί για ένα αρχείο mkv κι ένα srt θα έχεις 3,4,5,6.....mkv αρχεία με ενσωματωμένους και τους υπότιτλους.

.........

Γίνεται αυτό;;;;;;;;;;;;;; Απλά αλλάζεις την κατάληξη από mkv σε avi kαι παίζεις τις ταινίες;;;;;;;;;;;;